Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HyperX Cloud Flight

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HyperX Hörlurar (32)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  De här returnerades direkt pga konstant vitt brus i bakgrunden. Är du känslig för svagt bakgrundsbrus så kan jag inte rekommendera den här modellen.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Allt är bra utom mjukvaran som är bland det sämsta jag varit med om. Finns ett väldigt lågt brus som märks när det inte spelas ljud i kåporna, aldrig stört mig på det.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Ganska bekväma, bra ljud, bra batteritid, men det finns ett konstant brus.
 • Usel
  8 mån sedan
  Väldigt bekväma, bra ljud och otrolig batteritid.
  Tyvärr hade även mitt exemplar white noise vilket förstör hela produkten. Returneras omgående.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Bra ljud, inget bakgrundsljud som vissa haft problem med. Bra batteritid och samtalskvalitet är grymt bra. Funkar klockrent för spelen jag lirar =)
 • Dålig
  10 mån sedan
  Om du söker efter ett headset där "positional audio" och "audio cues" (tex fotsteg) är en avgörande faktor, så leta vidare, detta headset är helt bedrövligt för FPS spel (CS:GO, PUBG). Fotstegen är nästintill ohörbara och extremt svåra att placera, Jämfört med HyperX Cloud (trådbunden) så är detta headset riktigt dåligt. Undvik!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Köptes för 689kr och är bästa trådlösa headsetet under 700kr

  Ljudet är bra för gaming men inte lika bra för musik. Mikrofonen håller standard klass.

  + Sitter alltid kvar på skallen och man får inte ont av dem.
  + Isolerar lagom med ljud
  + lång batteritid

  - Vid laddning går det inte att stänga av LED belysningen som blinkar, (jobbigt när man sover).

  - Programvaran som följer med är kass.

  Ett par bra trådlösa gaming lurar för denna prisklass. Detta är inte ett monster men för 689kr hittar du inte något bättre.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte dem på black friday för 699kr men skulle lätt kunna betala ordinarie pris på dem. Tycker det är väldigt fint balanserat ljud. Som många skriver så är micen inte den bästa men för mig spelar det ingen roll då jag aldrig använder den ändå. Sitter riktigt bekvämt runt öronen och över huvudet. Kan starkt rekommendera dessa lurar. Har inget onödigt lull lull utan gör det dem ska och det gör dem suveränt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Sitter bra på huvudet och är en behaglig ljud profil som är aningen varm. Batteriet håller 3-4 dagar (utan belysning) och går relativt snabbt att ladda. Micen är ganska bra. Du kan vara ca 10m ifrån usb dongeln. (som är rätt stor)
 • Dålig
  1 år sedan
  Sämst! Sköna på huvudet, hyfsat ljud. Men något fel med windows så micen blir boostad och plockar upp alla ljud. Tangentbordet hörs nästan lika mycket som när man pratar direkt in i micen. Helt värdelös support i Indien som inte är intresserade av att försöka hjälpa ens.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  De är ganska lätta, av plast o sitter ganska skönt på huvudet och över öronen, även på mig som har snäppet större öron än gemene man.
  Jag har även sedan nått år tillbaka även hyper x cloud II, så det blir lätt att man jämför, och det är hårfint om inte hyper x II, ändå sitter bara lite bättre, o lite skönare, även om de väger mer.

  Ljudet är helt ok tycker jag till spel surf och Youtube, även om basen är lite bättre i HyperX II. Micken fungerar som vilken som helst, mina spelkamrater hör mig bra via discord.

  Det som dem såklart vinner på är trådlösheten, att man slipper sladdar o kan gå iväg, och även tilta och hänga dem behagligt runt nacken över axlarna, går jag däremot med dem på 12 meter bort till badrummet o stänger dörren så tappar de kontakten med dongeln, visserligen bor vi i en äldre fastighet med lite tjockare väggar, men det var dålig täckning tycker jag, det tar bort 1 stjärna

  synd också att man inte kan använda dem till andra blåtands enheter som til exempel mobilen, även det drar bort 1 stjärna

  lätta kontroller till ljud , av/på, Up/ner att komma åt o man lär sig fort vart de sitter.

  Jag betalade 999:- på REA, gränsfall, knappt värt det sett Pris/kvalitet/funktion, men går de ner till 5-700, så är det ett klart köp. Priset tar bort 2 stjärnor, så totalt blir det 6
 • Perfekt
  1 år sedan
  Sitter riktigt bra över huvudet och täcker örenen lagom hårt.
  Bra ljud och bra batteritid
 • Utmärkt
  2 år sedan
  De bästa trådlösa gaminghörlurarna man kan köpa för under 3000 SEK. Klart ljud och tydlig brusisolerad mikrofon. Lätta på huvudet och över 30h batteritid. Hade kunnat ha utbytbara öronkåpor men annars är jag nöjd.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kunde inte ha varit mer nöjd!
  Uppdatering januari 2019: De har nu en firmware på sin hemsida som gör att ditt headset kommer ihåg senaste inställningarna för led lamporna (de slås på några sekunder när du startar ditt headset för att sen ändra till det du hade senast de var på).

  + Perfekt ljud i mina öron med helt okej bas
  + Hyperx höga kvalivativa komfort även på dessa
  + Du kan stänga av de röda led ljusen och få över 30 timmars batteritid
  + Öronkåporna kan roteras så de ligger på din axel istället för mot halsen när du har dem runt halsen
  +Helt ok mikrofon

  +/- Prislappen tar igen sig då de håller god kvalitet när det kommer till ljud och batteritid än så länge. Tror inget gaming headset har lika bra batteritid än så länge.

  - Plastigt värre, men och andra sidan väger de extremt lite
  - Ingen batteriindikation men du kan stänga av och på och höra om det kommer någon ton (läs mer i manualen)

  I det stora hela är detta en klar 10/10.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Köpte dom på mellandagsrean och är nöjd med dom.
  Stör mig lite att det brusar i dom när det är tyst
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Riktig bra ljud, riktigt sköna men mikrofonen gungar katastrofalt med PS4. Den rensar ut min röst som bakgrundsljud och andra har haft detta problem endast med PS4. Fungerar fint med allt annat.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Har dem i första hand till Ps4 vilket de är kompatibel med. Bara plugga in och köra. Personligen så föredrar jag just 2.0 i hörlurar vilket de här har. Jag uppfattar ändå saker som kommer från sidan, ovanifrån osv mycket tydligt, som tanken med fler kanaler åstadkommer. I alla fall då vi pratar just hörlurar. Ljudmässigt tycker jag de är mycket bra balanserade. Med det menar jag att det låter som jag antar det är tänkt det ska låta. Varken för basiga eller för krispiga. Klart, rent och tydlig ljudbild. Välbyggd konstruktion men något pubertal design. MICn har jag inte hunnit testa.

  +Funktion
  +Balanserad ljudbild
  +Mycket lätta och bekväma
  +Batteritid (25-30h)
  +Plugg N play (Inget strul)

  -Pris över 1000 kr är för mycket.
  -Design tilltalar inte mig
 • Bra
  2 år sedan
  Riktigt trevlig hörlurar men saknar komforten från Cloud-serien. Jag fick ont efter ett tag då lurarna inte är lika djupa som övriga headset, öron-snibben var mot den hårdare ytan vilket resulterade i smärta efter någon timme användning.

  Enkel installation, finns ingen equalizer med deras programvara dock.

  Riktigt trevligt ljud, men förvänta dig ingen bas.

  Bättre batteritid än majoriteten av headsets. Men ingen skillnad i räckvidd. Har tidigare Logitech G933.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jag är nöjd, de som tycker ljudet är dåligt måste ha någon inställning tokig. Bekväma att ha på sig och bra ljud.
 • Usel
  2 år sedan
  Tycker dessa lurar ger sämre ljud än wish 7 kronors lurar
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Returnerade precis mitt par till Elgiganten (öppet köp är fantastiskt).

  Lurarna är sköna, soundet och micen är bra, men det konstanta vita bruset var en deal-breaker. Det verkar finnas i de flesta trådlösa headset, men hos ex. Sony Wireless gold som jag haft tidigare så hörs det bara när man använder micen och inte när man bara lyssnar på musik/spel.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Hade HyperX Revolver, vilket fungerade bra. Ville ha trådlösa helt enkelt. Köpte dessa och signalen bröts ett par gånger om dagen, främst när micron var på! ^^
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Gick till dessa från Corsair pro Void RGB Wireless.

  Fördelar:

  +++ Mycket lätta att ha på huvudet.
  ++ Bekväma
  + Enkel Installering. (plug 'n' play mer elr mindre)

  Nackdelar:

  ----- Nästan ingen bas.
  -- Plastiga.
  --- Dem "häftiga" Programvaran.
  -- Led-lampan som inte går att permanent stänga av. (drar ned batteritiden för den som inte orkar stänga av efter varje påslagning.)
  ------ PRIS, de är mer värda kring 1000kr.

  Micken testade jag inte ens då ljudet för mig var en direkt "packa tillbaks i kartongen"- trigger..

  Funkar säkert utmärkt för den som bara vill spela och inte lyssna på musik eller film i dem.

  Är en van trådlös lyssnare och tycker att det borde absolut gå att få ut mer bas än detta ur Cloud Flight. "Programvaran" Kan du endast se batteriprocent och volym/mick känslighet. Ingen Equalizer eller annat godis. Punkt.

  Corsair pro Void RGB Wireless måste jag nog lyfta lite här! Hade nog kunnat överväga att köpa ett par nya likadana då ett bra ljud är svårt att få till i kombination med en lätt vikt. Här har Corsair lyckats som ligger i exakt samma prisklass.

  I Cloud Flight så betalar man för ett par lätta, bekväma kåpor med lång batteritid och förmodligen ännu längre timmar framför skärmen. Inget mer.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kingston har lyckats med konststycket att skapa trådlösa lurar som är bekväma och samtidigt har riktigt bra ljud! För det verkar vara ett konststycke att få till både och. Har i min jakt på sköna lurar testat de allra flesta från de "stora" tillverkarna men inga av dessa har varit speciellt bekväma längre perioder. I slutändan är ju komforten väldigt viktig.

  Dessa lurar är lätta och sitter bekvämt både uppe på huvet och runt öronen. Kingston har även tänkt på att vaddera inuti kåpan så även om öronen ligger emot själva elementet så skaver det inte vilket det gör på de flesta andra lurar jag testat då de inte varit vadderade just där.

  Ljudet är riktigt bra. Har testat både med musik i flac-format och spel. Grymt bra balans i ljudet och lagom med bas. Är en fröjd att lyssna på musik i dessa. Inga som helst problem med att höra var fienden befinner sig i BF1 heller. Och att avlossa en salva skott blir precis så mäktigt man vill att det ska vara tack vare bra punch i ljudet. Med andra ord lämpar sig dessa både till gaming och musik vilket var precis vad jag var ute efter. Lär även funka utmärkt till film då lurarna har en latens på endast 20 ms (Rtings.com) vilket är toppklass för att vara trådlöst.

  Micen har jag inte testat.
  Ett plus att de har stöd för PS4 också.
  De är något dyrare än många andra lurar i samma kategori men jag betalar gärna lite extra för komfort, grymt ljud och bra batteritid.

  +Komfort
  +Ljudet
  +Batteritiden
  +Stöd för pc och PS4, plug and play
  +Avtagbar mic

  -Priset (trots allt)
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt ok headset för de som vill ha trådlöst. Inga drivrutiner, virtuellt surround, RGB eller annat skräp.
  Tyvärr varje gång man startar upp headsetet så är belysningen tänd. Skulle vilja slå av det.
  Ljudet är helt ok för slutna trådlösa lurar. Fungerar tillräckligt bra i spel och duger även för musik.
  Mikrofonen är som i alla andra headset inte mycket att hurra över. Men den duger för att höras i voice chat.
  Sitter skönt på huvudet och har låg vikt. Känns hållbara. Under varma sommardagar blir dom lite svettiga.
  Bra batteritid.

  Om man vill ha batteristatus indikering i Windows så måste man installera HyperX NGenuity Software. Som i vanlig ordning är en magiskt bloatad och buggig historia på 1,16GB (!). Vilket tyvärr förstör en av de största fördelarna med detta headset om man installerar. Läs förpestar sin dator med.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mitt första trådlösa headset. Senaste jag kom ifrån är Astro A40, vilka är jäätebekväma och helt okej ljud i. Tyckte ljudet var riktigt bra tills jag testade dessa. Då insåg man att det inte var så bra ljud i A40.

  Ljudet är otroligt bra i dessa. Lagom bas och riktig klart och tydlig ljud. De är lite plastiga men detta gör att de är riktigt bekväma. Kan sitta i flera timmar och märker knappt att de sitter på huvudet just för de är så lätta.

  Skönt med trådlösa också, ingen sladd som är ivägen och inget mer *ringer på dörren och reser sig upp och får med sig hela datorn*. Batteritiden är riktigt bra, bäst vad jag sett hittills på gamingheadet. Bra räckvidd på de också.

  Folk tänker säker också, inget 7.1 för dessa pengar? Finns bara ett svar på det, 7.1 ger aldrig någon fördel jämfört med stereo på headset. Man ska alltid stänga av 7.1 ändå.

  Enda nackdelen jag kan komma på är att det inte finns någon Batteriindikator. Dock så är det piptoner som säger till vid 20-10-5%.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En par välbyggda hörlurar som sitter riktigt bra. Älskar att ha dessa som trådlös - slippa en sladd som man ibland glömmer bort att den är där och går iväg med lurarna på sig och då...sliter sönder infästningen i lurarna.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  1 år sedan
  Helt värdelös på ps4.