Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

DJI Osmo Mobile 2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla DJI Kamerastativ (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Motorn är bra med mjuk rörelse och och gyron funkar oftast bra. Ibland låser det sig och man behöver stänga av och sätta på. Det som gör mig så negativ till den är appen som kräver tillgång till allt och ligger och skickar data i bakgrunden. Drar både batteri och oklart vad den skickar. Man kan sätta i flygläge varje gång man använder den och stänga ned appen efteråt, men det är för mycket jobb.
 • Usel
  6 mån sedan
  Jag kom aldrig längre än till appen. Förutom att behöva ge appen tillgång till foto och gps så var man tvungen att godkänna två avtal där man godkänner att DJI trackar, samlar in data och behandlar den. Efter det så ville appen att jag skulle ge den ytterligare rättigheter. Då blev det för mycket för mig. Blir inget. Gyrot kan va bäst men utan appen funkar den inte. Priset för appen är helt enkelt för mycket. Tänkt på det innan ni köper nått från DJI.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Mycket bättre än kinesiska Zhiyun Smooth 4. Appen DJI är stabilare än Zhiyun Z play app.

  Jag äger och använder både DJI Osmoo II och Zhiyun Smooth 4.

  DJI Osmo Mobile 2 är mer integrerad i appen Filmic Pro än Zhiyun.

  DJI Osmoo II gimbel/mjukvaran är full kompatibel med fler mobiler än vad Zhiyun gimbel/ Z Play appen gör.

  Gedigen produkt. Känns kvalité i handen.
  Bättre handtag att hålla i. Ergonomisk design.
  Stabilisering motor är riktigt bra i DJI Osmo 2 likt DJI drönarens.
  Regelbundna firmware updates.

  Den är väldigt enkel att använda och snabb att styra. Balansera är lätt. Kolla youtube.
  Man får en riktig fin transport låda i förpackningen. Man kan packa ner gimbel i den ifall man vill resa eller gå någonstans. Bra skydd när det plötsligt regnar ute.
  Ibland känns det frustrerande att balansera mobilen.
  Produkten är klart bra. Jag rekommenderar den till personer som gillar att filma stabila videor med mobilen utan skakningar.

  Köpt på rea för 990:-kronor hos komplett under black friday 2018

  Lite fakta:

  DJI Osmo Mobile 2 är en gimbal med 3-axlad stabilisering för smarttelefoner.

  DJI Osmo Mobile 2-gimbalen gör din mobil till en effektiv videokamera, med vilken du kan spela in videor med filmisk känsla. Den effektiva 3-axlade gimbalen minimerar skakningar och vibrationer av kameran, och håller den stadig mot objektet. Med DJI Osmo Mobile 2-gimbalen hämtas den bekanta automatiska objektföljningsfunktionen från kameradrönare till videoinspelningen med mobilen! Ytterligare finns en zoom-funktion i gimbalen, med vars hjälp du kan använda kamerans zoom genom gimbalen och få stilfulla videor som zoomar in objektet. Gimbalens batteritid med fulladdat batteri varar till och med upp till 15 timmar och laddningstiden varar endast 2 timmar.

  Med gratis appen som kan laddas ned till mobilen kan du förvandla den till en smart videokamera. Anslutningen mellan DJI Osmo och den smarta enheten skapas trådlöst med hjälp av Bluetooth Low Energy 4.0-anslutningen.

  Gimbalen svänger automatiskt när det låsta objektet rör sig, och håller objektet stadigt mitt på skärmen. Den aktiva objektföljningen fungerar både med främre och bakre kameran. DJI Osmo Mobile 2 möjliggör även inspelning av time-/hyperlapse videor utan separat stativ. Tagningen av panoramabilder sker enkelt genom ett knapptryck, varvid gimbalen panorerar upp till 9 bilder till en sömlös bild.

  Gimbalen lämpar sig för användning tillsammans med de senaste iOS- och Android-mobilerna med en bredd på 58,6–85 mm.
 • Acceptabel
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Vet inte varför DJI inte talar om i sin reklam att bara vissa mobiler kan använda appen. DJI OSMO MOBILE 2 fungerade inte på senaste Android 9 Pie innan 30 oktober uppdateringen. Fast appen kan hänga sig när man spelar in och spelar då inte alls in fast man tror det när man ser på skärmen och räknaren tickar på. Enda sättet att ta reda på om appen hängt sig är när man trycker på stop recording.

  Vanligaste svaret på foumet är att: tyvärr stödjer vi inte er mobil om någon talar om att det inte funkar. Går använda sin DJI OSMO MOBILE 2 ändå men då bara som stabilisator, inga extra funktioner. 100 kr betal-appen Filmic Proo kan styra DJI OSMO MOBILE 2 lite grand.