Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Beurer FB 50

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Beurer Fotbad (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Jag är i grunden nöjd med denna produkt efter ett testpass till ett pris strax under 1200 kr. Värdet ligger till absolut största delen i den effektiva uppvärmningen av vattnet och att man kan välja en av fem reglerade temperaturer.
  Bubblet är kanske uppfriskande men luftpumpen väsnas. Massagefunktionen innebär mikrovibrationer av hela apparaten. Botten har små piggar som tillsammans med frirullande hjul ska stimulera fötterna. Jag tycker detta är ok men en del andra på nätet tycker det är obekvämt. Hjulen kan tas bort. Maximal vattenlinje är markerad och det ger en alldeles för låg vattennivå i förhållande till djupet i baljan. Jag häller i mer vatten, en bra bit över maxnivån, inga elchocker hittills.
  Det påstås att IR ljus skapas men jag kan inte verifiera detta, det är kanske bara vanligt rött vanligt ljus? Det ska också finnas magnetsfältsterapi vilket jag anser vara humbug. Men för de som tror på det så kan jag berätta att magnetfält genereras som är olika starkt i olika delar av baljan, typiskt mellan 10-25 uT, dess frekvens är okänd. Fältet avtar snabbt och är knappt mätbart några decimeter ovanför baljan för de som är mer oroliga för dess ev. negativa hälsoeffekter.
  Konstruktionen är hyggligt robust. Elkontakten är ojordad vilket jag tycker är lite märkligt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Standardpriset på 1500 kr är lite i grövsta laget, men de 800 kr jag gav för varan under en rea känns överkomligt.

  Precis som med andra fotbad är det en hel del oväsen om man startar massage- eller bubbel-funktionen, vilket gör att jag inte använder någondera.

  Infravärmen är dock underbar! Jag får lätt kalla fötter på grund av dålig blodcirkulation, och att kunna värma upp dem i ett bad utan att temperaturen sjunker med tiden är något som jag snabbt börjat uppskatta väldigt mycket. Kort sagt tycker jag att produkten är värd priset enbart tack vare denna funktion!