Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair Hydro H115i Pro RGB (2x140mm)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Vattenkylningssystem (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Använder den här i ett Fractal Design R6C och har den i taket där. Sitter och kyler en Ryzen 7 2700X och gör det med den äran, har verkligen inget att klaga över. Dessutom så går den väldigt tyst. Hade det lite knussligt med att få RGB-mjukvaran att fungera (vad annars?), men fick ordning på det också till slut. Sett till priset, effekt och ljudnivå är det här en väldigt bra kylare.
  MEN: Tänk på att det är 2 x 140mm fläktar och en radiator anpassad efter dem, det är större än de flesta andra som brukar vara 120mm fläktar. Det behövs alltså en stor låda om det ska passa, var noga med att kolla måtten.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Passar kalas i taket på Fractal Design Define S (Svart) om du tar bort plasten ifrån
  Asus ROG Strix Z390-F Gaming kortet.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Herre gud vilken kylare!
  Har den i ett Fractal Design Define R6, monterad i fronten med en Push-konfiguration. Använder en oklockad i7 6700K och förväntade mig givetvis att mina temps skulle gå ner i jämförelse med min förra kylare(som låg runt 85 grader i Load) men resultatet med denna är bortom mina förväntningar.

  Jag använder CoreTemp samt MSI Afterburner för att hålla koll på temperaturerna och i idle ligger den i 17~22 grader. Testat några spel(Monster Hunter World bland annat som är väldigt CPU-intensivt) och det högsta den kom upp i var 32~34 grader.

  Är mäktigt imponerad. Det blir nog att överklocka lite här ändå!

  Om vi bortser från siffror och prestanda och istället fokuserar på självaste kylaren i sig så är den hur smidig som helst. Superlätt att installera radiatorn och jag tror nog att självaste pumpen är den lättaste kylaren jag någonsin installerat. Jag är så van vid att behöva krångla med att se till att kylflänsar inte glider runt medan man samtidigt ska försöka lägga tyngd och skruva fast de, men inte här. Här var det helt enkelt att bara lägg den på processorn och skruva, inga konstigheter överhuvudtaget. Kändes nästan lite för enkelt. Tittade i manualen flera gånger för jag trodde jag misstagit mig...

  Fläktarna som tillkommer har jag egentligen inte mycket att säga om. De funkar! Tror inte de väsnas så värst men har läst olika åsikter angående det. Inget som stör mig personligen.

  Det fanns ett litet "klickande" ljud i början när jag först startade datorn men det har försvunnit, och efter ha kollat upp detta så är det tydligen också ett helt normalt fenomen som försvinner efter lite användning.

  Jag har verkligen ingenting att klaga på. Sjukt imponerad!