Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy A8 2018 SM-A530F/DS 32GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (286)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.15)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Väldigt bra telefon för priset. Specifikationsmässigt saknas det t.ex. trådlös laddning och absolut senaste kamerateknologin men då hamnar man i nästan dubbla priset samtidigt som kameran håller väldigt god kvailté och mobilen laddar vansinnigt fort med snabbladdning i vilket fall.

  Några anmärkningsvärt bra saker för prisklassen
  +IP68 (Ingen oro för damm och vatten)
  +Bra oledskärm
  +Bra byggkvalite, känns robust
  +Samsung Pay

  Anmärkningar
  Operativsystemet var på Italienska vid första start. Det gick lätt att ändra till svenska men en del samsungappar verkade inte hänga med på ändringarna och fick installeras om och visade trots det vissa titlar på Italienska.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Har haft den i över två år!
  Fantastiskt bra mobil.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Supernöjd med A8, mycket bra budget mobil med hyffsad prestanda..
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket prisvärd mobil. Bra tydlig skärm. Bra mottagning. Snabb.
 • Dålig
  1 år sedan
  Inte åldrats väl, föråldrat SoC, lite ram och trytande lagring.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Allt är rätt bra. Pris, prestanda osv. Kameran helt ok i dagsljus. Sådär när det är dunkelt. Uppdateringar kommer snabbt och för EE (Enterprise Edition) kan livslängden bli bra. Vattentät ett stort plus och ovanligt i prisklassen
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har haft mobilen i lite över 1 år nu och den har alltid fumgerat bra ända tills i mars då dwn började lagga och krasha mycket men det verkar vara fixat nu.
  Rekommenderar starkt
 • Perfekt
  2 år sedan
  Riktigt bra telefon! Haft den sedan i julas och har inte haft några problem med den förutom att den inte har trådlös laddning...
  I allmänhet en riktigt bra telefon för prisklassen!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Mycket bra mobil för pengarna

  + Bra batterikapacitet
  + Ok kamera
  + Har 3,5 mm uttag
  + IP68 vattentät
  + 4GB RAM

  - Inte senaste kamerateknik
  - enbart 32 GB Minne
  - ej utbytbart batteri

  Efter att använt telefonen några månader så måste jag anse mig nöjd med att bara betalat 2700 för den. Trots att jag använder wifi, blåtand och gps hela dagarna så har jag minst 30-40 % kvar i batteriet på kvällen.Gränssnittet fungerar smidigt utan besvärande lagg. Ett fall framåt jmf med min gamla A3(2015). Frugan har en S8 och skillnaderna känns inte så stora att det motiverar de tusenlappar som skiljer i pris.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Fick den här som jobbmobil och blev positivt överraskad. Används till jobbrelaterade appar, kartor, gps, samtal och till att ta bilder. Riktigt snabb till det jag använder den till, bra byggkvalitet och bra skärm. Perfekt med IP68 dessutom då den utsätts för en del på dagarna.

  Skulle jag köpa en mobil privat och inte lägga pengarna för ett flaggskepp hade den här troligen varit en toppkandidat. Enda jag skulle sakna är nog vidvinkelkamera.

  Enda negativa hittills är Samsungs egna launcher, men den är som tur är lätt att byta. Kör oftast Lawnchair eller Evie som det går att göra mycket i inställningarna för att få det som man vill ha det.
 • Bra
  2 år sedan
  Bra mobil som håller relativt hög prestanda. Har haft den i ett halvår och den flyter på utmärkt. Kameran är bra, men ibland kan bilderna se ut som att skärpeinställningen är för hög. Bra multitasking, och premium känsla.

  Rekommenderas!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Haft den några månader, helt ok :)