Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Denon Envaya DSB-250

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Denon Mobilhögtalare (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  12 mån sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  Riktigt bra högtalare för pengarna, har jämfört med JBL, Ultimate ears, Sonos, Audio pro, Marshall, Bose, Philips, Sony, Bang Olufsen m.m. denna har bäst ljudkvalitet enligt min mening (framförallt i mellanregistret och stereoperspektivet) och spelar även bra bas för storleken, IP 67 är bra och den är stöttålig.
  En nackdel är väl att batteriet tenderar att ladda ur sig självt med tiden även när den inte använts på länge. Jag fick byta den första inom ett år då den lade av helt (dock påpeka att den hade varit i många minusgrader länge och tappade den från hög höjd i betonggolv). Bytte den och den nya har fungerat felfritt i 1,5år och även tappats mycket i betonggolv.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Clear sound. Bass non existent. When adjusting low frequencies with EQ, sound becomes very dirty and lot of distortion.So for flat sound lovers maybe it is very nice small and clear speaker.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Skulle gå till hifi klubben för att köpa nya comply tips. Då såg jag denna fantastiska produkt från Denon. Har tidigare tyckt att Jbl högtalarna låter bäst i sin storlek. Inte längre! Denon Envaya 250 krossar ljudet på en Jbl flip & extreme. Ljudet från Emaya är mycket mer balanserat och rakare. Alla element åt samma håll. Jag använder min Samsung s8 till denon högtalaren med aptx codec. Ljudet är perfekt utan EQ eller bas tillägg. Är verkligen imponerad av denna fantastiska produkt. Bra jobbat Denon.....
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Värdelöst att inte volymen är synkad till telefonen, det trodde jag var standard sedan några år tillbaka något som både bang olusen och bose kört länge... Designen kan man ju tycka vad man vill om, känns kanske inte som denons gren....

  Ljudet är dock riktigt bra och du kommer inte hitta något som låter bättre i storleken just nu...
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket mycket bra! Lever upp till hypen. Ingen tvekan.

  Vad som funkar:
  Ljudet - nyanserat och klart. Även med ett djup som är otroligt för storleken. Stereoseparationen är också fantastisk. Ger intrycket att det är mycket mer än drygt 10cm mellan högtalarelementen. Skapar ett litet ljudmoln där man tydligt kan höra/"se" skillnaden mellan intrumenten.

  Vad som kan förbättras:
  Synking av volymen. Egentligen inget stort problem. Dock måste man ha full volym på högtalaren och sen kommer den ihåg det när du stänger av. Har man inte det så hyvlar den av en del av bastonerna då den tror att den spelar på högre volym än vad den faktiskt gör. Det enda som egentligen är lite irriterande med detta är att de olika meny/start-ljuden kan bli lite höga.

  Vill du ha den bästa och mest nyanserade ljudet i denna högtalarkategori, köp! Tveklöst. Är du mest ute efter dunka dunka på förfesten, skaffa något annat. Det finns andra högtalare som "låter mer".
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter lite efterforskning och tittat på recensioner på Youtube så beställde jag denna högtalare då den fått mycket goda omdömen. Nu förstår jag varför.
  Kortfattat är det en kombination av olika krav och har anpassats till en suverän multihögtalare. Vattentät (IP67 klassad), dammsäker och robust.
  Ljudmässigt är den smart konstruerad och har en bred och djup ljudbild genom sinnrik DSP. Själv är jag inte förtjust i högtalare som har 360 graders spridning som i mitt tycke gör ljudbilden diffus. Då är denna fantastisk med en ljudbild där allt har sin plats i musiken.
  Genom en psykoakustisk DSP upplever man även ett brett stereoperspektiv.
  Den är även avstämd att passa till musik av alla slag. Allt från klassisk, akustisk till EDM och rock. Kort sagt en allätare och den bästa allround högtalare jag upplevt i sin klass..

  Fördelar:
  - Fantastiskt klar och öppen ljudbild med mycket bra närvarokänsla.
  - Brett stereoperspektiv där man upplever mer än bara en mono högtalare.
  - Ljudet upplevs öppet och kommer "ut" ur högtalaren (mer HiFi karaktär)
  - Basen går relativt djupt utan att grumla till ljudbilden
  - Spelar fint på låg volym genom DSP kompensering och man slipper köksradio tendens
  - Spelar duktigt högt utan distorition (visst med hänsyn till storleken finns begränsningar)
  - Går att parkoppla med en till Envaya.
  - Handsfree funktion och röstaktivering, ex med Siri.

  Nackdelar:
  - Synkar ej volymen med telefonen
  - Finns högtalare som går djupare (ex B&O A1) men då kommer andra nackdelar
  - Riktningskänslig. Nackdelen med att ej ha 360 graders ljud.

  Frågor och funderingar:
  - Batteribyte? Går det? Och finns det möjlighet till mjukvaru uppgradering?

  I övrigt har jag ej testat batteritiden (13h uppgiven). Den får jag återkomma till efter mer spelande.
  Men jag är efter 4 dagars test mäkta imponerad över vad Denon åstadkommit. Och då är jag nog en väldigt kräsen och har väldigt höga krav.
  Jag har haft/har väldigt många bluetooth högtalare genom åren, men denna är nog den absolut bästa kompromissen av alla och tillfredsställer de mesta behoven. Denna kommer jag att ta med överallt på mina resor, både i jobbet och fritiden. Detta föranleder detta höga betyg.
  Mycket bra jobbat Denon! Hatten av!