Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Snuza Pico

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Snuza Babyvakter (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Är inne på vår tredje snart fjärde pico. Varför så många? För att kvaliteten på en såhär dyr produkt är under all kritik.
  Första köptes till vårt första barn. Den var DOA och fick reklameras direkt. Batteriet var kasst och tog inte laddning.
  Andra fungerade väldigt bra. Dock så var appen under all kritik. Krävde att skärmen är på för att logga samt att den käkade batterier så inni. Kan har blivit bättre då det var ett tag sedan men har inget behov att använda den. Larmar som den ska och är väldigt stabil. Ps. barn ska inte sova på magen och klart det blir svårt att registrera andningsrörelse om den kilas mellan mage och säng. Nu när vi har vårt andra barn har pico nr 2 dammats av och fungerade till en början men sedan har den betett sig konstigt och bara kör regnbåge i dioderna och glappa. Så vi köpte en ny.
  Tredje kom med lite uppgraderingar i vissa yttre aspekter men den är DOA precis som första. Batteriet är dött. Så väntar på reklamationsärendet och ber att andra ska hålla tills vi får en ny fungerande. Så denna får en samlad 2 stjärnor för att det är trots allt en väl fungerande produkt bortom alla trasiga enheter och allt annat strul.
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Fellarmar när han sover på magen när djupsömnen börjar. Andningsfrekvensen från larmet är lägre än verkligheten så den larmar där inland med. Med det sagt så känns det ändå bra att ha det men jobbigt att behöva flyga upp i natten när larmet går o behöva hitta knappen innanför pyjamasen för att stänga av larmet.
  Reviderat omdömde efter 7 mån.
  Kanon att ha när barnet är litet och sover på rygg mest jobbigt när barnet blir äldre och sjlv väljer hur den ska sova rygg sida mage.
  Plus att jag inte kan synca med iphone efter deras uppdatering längre .
  Vet inte ifall det finns något bättre men det ör definitivt inte en perfekt produkt