Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica Optigrill+ GO7148

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Grillar (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.21)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Wow, amazing grill. Det bästa man kan ha i ett kök, ett kök utan en sådan grill är ej komplett. Superbra värme möjligheter, kött är det perfekta alternativet för användning. Men bäst av allt är lasagnen som går att tillaga med hjälp av ungfunktionen. 10/10
 • Mycket bra
  2 år sedan
  En bra maskin som efter lite meck man ganska snart kommer igång med. Grillar bra och hyfsat jämt. Har den mest till varma mackor och paninis. Att köra en ryggbiff medium rare är en fröjd i denna maskin
 • Bra
  2 år sedan
  Denna grill är bra för det Mest. Tyvärr upplever jag att den har för liten grill yta. Det är bra att delarna går att diska i diskmaskinen. Så den är mycket lätt att rengöra. Lätt att använda både som nybörjare och när man blivit van. Men det som gör att jag tycker den är mindre bra är att den tar så stor plats.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Fick möjlighet att testa denna produkt och jag hade ganska höga förväntningar. När jag fick hem den insåg jag att jag inte hade något direkt att grilla hemma, men slängde in bröd och gjorde varma mackor, vilket blev kanon! Har sedan testat olika fläsk som fått gå till ”Well Done” och med bra resultat. Kan tycka att blev aningen bränt kött på vissa ställen, men det handlar nog mer om att lära sig produkten. Grilla korv är snabbt och smidigt! Det allra bästa är nog ändå att de lösa delarna tål maskindisk! Underbart! Fett från kött rinner ner i behållaren och maten känns tom nyttigare när man ser hur mycket som försvunnit från maten! :)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jag var efter en produkt som kunde förenkla matlagningen hemma då vi har olika kost. En vegetarian, en som följer LCHF och en annan som äter allt men är kräsen. Istället för att ha olika grytor i spisen så är det enkelt att tillaga något snabbt i den här grillen. Ex. så gick det jättesnabbt att grilla hamburgare och även halloumi.
  Bruksanvisningarna och själva användningen är superenkel. Man trycker på ON, väljer en av de förprogrammerade programmen (eller ställer in manuellt hur mycket man vill steka) och sen OK. Sedan sköter maskinen allting själv. Den piper när den är klar för användning och även när maten är klar. Perfekt för en mamma som jag som oftast gör 10 saker samtidigt :)
  Enda nackdelen, och anledningen till att den inte får 10 stjärnor, är att den tar en del plats på köksbänken. Men helt klart så väger fördelarna upp detta.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Användarvänlig kontaktgrill
  Jag fick betyg två i hemkunskap och jag har aldrig förstått varför så många människor vill grilla utomhus. Dessutom är jag rädd för varma saker som ryker och luktar. Därför utmanade jag mig själv genom att testa den här kontaktgrillen. Bruksanvisningarna var pedagogiska med stegvisa instruktioner. Plattorna, droppbrickan och formen för bakning och snacks tål att diskas i diskmaskin. Jag använde formen när jag bakade pizza. Oftast använder jag plattorna och de automatiska programmen. Då startar jag grillen, väljer eventuellt symbolen för fryst och sedan ett av programmen och väntar tills grillen signalerar att den är uppvärmd. Sedan lägger jag till exempel en fläskkotlett på den nedre plattan och stänger locket. Grillen känner av hur tjock kotletten är och börjar tillagningen. Grillen signalerar med ljud och ljus när köttet är blodigt, medium och välstekt. Den är svårplacerad och ryker och luktar så det krävs vädring under och efter användandet.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Nu på vintern var det perfekt med en grill som gör att jag kan njuta av perfekt kokt grillat och stekt kött. De automatiska programmen gör det extra enkelt och får ett perfekt resultat. Varje gång Börjar vara min favorit i köket. Lätt och rent är det också. Kommer snart att prova på en tårta. Ett recepthäfte kommer med tips och tricks för att göra många olika rätter. Pizza, italiensk burger, lasagne, ostkaka med blåbär och äppelpaj. Jag ser fram emot att använda den här. Annars var det lite knepigt och fick av stekplattorna när de skulle tvätta och det var lite fett på baksidan. Och en annan sak som var lite extra arbete i mitt fall var att sladden var lite kortast så jag var tvungen att klara av att hitta en extra sladd som jag kunde använda. Bruna det på toppen av spisen under köksfläkten så att osen stiger upp och ut.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastiskt produkt. Perfekt stek varje gång trots att vi har tre olika preferenser här i huset. Det röda köttprogrammet levererar och säger när det är konstigt, medium och bra gjort.
  Köttet är saftigt med bra grillade remsor och smaken från kryddan hålls väl. Bakningen måste provas ut för att ändra sina egna recept för att passa. Önskar att det fanns fler recept med den bakade delen, men det är möjligt. Det finns några bra videor på You-tube med idéer och recept. Tog hamburgare på manuell för att pröva dem och sedan använde hamburgare programmet. Det fungerade. Toasten fungerade fantastiskt. Har försökt att göra lökringar i snackbrickan / baksektionen och det var fantastiskt resultat där också. Rengör. Kan tas i diskmaskinen, men non-stick fungerar bra så att de är lätta att rengöra lätt. Tar lite olja efter tvättning för att bevara non-stick effekten som rekommenderas. Omfattande användarhandledning, men snabbguiden tar dig enkelt genom det. En ny favorit här i familjen. Nu kan det grillas hela året :) Är allt i allt väldigt nöjd med den här
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Verkar denna grill är ganska okomplicerad. Det är helt annorlunda än vad du tänker använda. Jag använde det mest för hamburgare och toast. Det gör jobbet bra och fungerar för dessa typer av rätter. Men om det är allt du vill bryta det, skulle jag rekommendera att köpa något annat. Det är väldigt stort och tar mycket utrymme. Det är också svårt / irriterande att använda. Det kommer med några färdiga "målare" som toast, hamburgare, fisk, etc. Det kommer även att laga maten med självbestämd temperatur och tid. Men flera gånger när jag använde det var det omöjligt att välja dessa inställningar. Det kan hända att du måste slå på och av flera gånger och lämna det ofta ur kontakten i 5 minuter innan det låter dig välja.

  I grund och botten skulle jag rekommendera något annat.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Detta är en mycket bra grill. Jag har testat med både biffar, frusna hamburgare, korv mm Och det grillar allt ganska bra. Utsikten över middels biffar var dock lite överkokt enligt min smak. Det föll också med de frusna hamburgarna och hävdade att de gjordes medan de fortfarande var råa. Men det var bara rostning längre, och sedan smakade de bra.
  Grillen är mycket lätt att använda och är väldigt lätt att rengöra. Sammantaget mycket nöjda.
 • Perfekt
  2 år sedan
  En övre grill.
  lika bra på allt. Snabb och enkel att använda, lätt att rengöra.

  säker och lätt att använda för barnen när de kommer hem från skolan, eller vill göra något gott och snabbt att äta.
  har kokt biff, ostsmörgåsar, korv, pizza och lasagne i den här. och allt kommer att bli perfekt.
  och kokplattorna går rakt i diskmaskinen,
 • Utmärkt
  2 år sedan
  En perfekt helårsgrill. Lätt att använda med några knappar, maten är snabb och korrekt. Kan också användas för bakning. Otroligt lätt att rengöra, något som rekommenderas efter varje användning för att undvika grytor. Kan också användas för fryst kött. Kan rekommenderas säkert.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jag grillar hela sommaren och har missat det och kunde grilla hela året.
  Detta är mitt i blixten för mig när du faktiskt får känslan av grillmat när du använder den här. De automatiska programmen fungerar bra och det säger faktiskt när biffen är medium eller bra gjort det är bra för oss som gillar de olika stekta.
  Det är lite stort och du borde ha det under en fläkt när du använder den som den levererar några stekeos.
  har också försökt grönsaker med stor lycka.
  Pizzan är också underbar med krispig botten. Jag kan rekommendera den här produkten till den som gillar och grillar, du kan ha grill säsong hela året :-)