Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HiFiMAN Sundara

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HiFiMAN Hörlurar (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Otroligt detaljerat ljud. Uppgraderade från ett par Fidelio X2 som hade börjat gå sönder, och är väldigt nöjd med uppgraderingen.

  Dock! Jämfört med mina Fidelio X2 är det väldigt lite bas i dessa, vilket var ofrånkomligt i och med sättet de är konstruerade på. Personligen stör det inte mig, då själva detaljrikedomen som man istället vinner är så otroligt vacker. Sen finns det fortfarande bas, bara att den är svagare än vad jag är van vid.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  13 dagar sedan
  Provade en hel del hörlurar. Jag har stort huvud oh sitter med dessa 10+ timmar om dagen utan att bli störd av dem. De är "Open back" vilket betyder att jag heller inte blir svettig om öronen. Nackdelen med det är att jag inte skyddas mot störande ljud. Ljudmässigt har jag parat ihop den med ifi dac. Vet att några tycker det kanske är lite svagare bas men med ifi dac är det inte fallet. Denna går att jämföra ljudmässigt med lurar som går uppåt 20 000 kr. Rekomenderas starkt.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Det här är dom mest prisvärda hörlurarna. Supernöjd, men man märker skillnaden på källorna otroligt lätt.
  Ipaden låter skit, S9+ låter lite bättre, Ifi dac låter mycket bättre.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Har utvärderat ett gäng lurar och kom fram till att dessa gav överlägset bäst ljud. Det vägde i slutändan mellan dessa och X2HR, men även om X2HR kostade mig 1500kr och Sundara gick på 4000kr kändes beslutet relativt lätt efter en direktjämförelse i hemmet under en kväll. Jag hade X2HR hemma i ett par dagar innan jag fick hem Sundara, och var otroligt imponerad av X2HR, de är otroligt prisvärda trots allt. Men det är inget snack om vilka lurar som ger mest detaljerat och mjukt ljud. Mycket mer detaljer i basen, även om vissa tydligen anser att basen är klenare än i X2HR.

  Jag hade även ett par olika BT-lurar hemma med Noise Cancelling (bl a Bose 700 och Sony WH-1000XM2), men de gav ljudkvalité som var flera magnituder under även X2HR. Orättvis jämförelse kanske då det är sladd/öppna vs BT/slutna, men ändå, NC är väl bra om man ska resa mycket, annars bör de undvikas.

  Jag använder för övrigt en DAC för optimalt ljud, i mitt fall en FiiO K3.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Bra luftiga lurar
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Fick dom i Torsdags men dom låter redan fantastiska! (alltså efter två dagar) Jag hade HD 650 innan men dom här(stealth revision) slår dom hörlurna på helt nya nivåer! Men det enda "negativa" är att det krävs en investering på dac/amp uppsättning. För priset ger jag hörlurarna 10/5 stjärnor! Om ni vill veta mer föreslår jag att ni söker efter på youtube