Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus ZenBook UX430UAR-PURE5X

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Bärbara datorer (385)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • 9 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Fantastisk dator till utseende och prestanda! Det finns egentligen ingenting negativt att påpeka annat än att batteritiden hade kunnat vara bättre. Den ska ju enligt utsago klara 9h, men jag förstår att det gäller under extrema förutsättningar. Vissa har klagat på musplattan som skall enligt utsago låta mycket, men det är ingenting jag alls lider av. Sen har vi fingeravtrycksläsaren som folk har sagt ska vara dålig, men faktum är att jag inte haft ett enda problem med den. Utöver det så är skärmen helt fantastisk och har grym färghantering.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Även jag köpte denna PC på CDON för 8990,00 - är mycket nöjd hittills. Upplever inte musklicket från plattan som störande - använder mest bluetooth mus, vilket rekommenderas då antalt portar är begränsat. Logitech M535 heter den och funkar mycket bra den också.

  Fingeravtryck på locket - ja, så blir det ju med en så högblank yta. Välj annan dator om du stör dig på det. Gillar det upplysta tangentbordet och bra respons i knapparna. OK batteritid.

  Den här datorn köper man om man vill ha en snygg, snabb och lätt samt prisvärd laptop. Läs gärna tidningen PC för allas jämförelser med andra liknande laptops innan ditt köp.

  https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.699553/test-barbar-dator-laptop-ultrabook/sida/4/asus-zenbook-ux430u
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Liksom nedan handlades den för 8990.
  Instämmer i det mesta som sägs - är kanske inte jätteförtjust i musplattan som dessutom klickar rätt högt. Högtalarna är okej ,med viss stereo effekt.
  Blir väldigt mycket fingeravtryck pga blanka ytor.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag köpte den för 8990kr hos CDON. Och för det priset är det en väldigt prisvärd och trevlig dator. Tycker den är värd 9990kr också.

  Det jag gillar med den är att den är väldigt lätt och smidig samtidigt som man får 14" skärm. Tycker personligen att 13.3" är för litet.

  Både tangentbordet och trackpad är bra och trevliga att använda!

  Den får plus för att det är en matt skärm också.

  Egentligen det enda negativa, eller som man bör vara medveten om iaf, är att det är något snålt med portar och att fingeravtryck syns på datorn. Jag har köpt en USB-C port replikator som ger mig riktig HDMI och två USB 3.1 kontakter. Så bristen på portar gör inte mig något.

  Vill man spela bör man vara medveten om Intel UHD 620 har en del begränsningar. Spelar man inte (eller begränsat) funkar det bra.

  Efter att ha letat runt ett tag efter en prisvärd 8:e gen i5 laptop valde jag den här, det känns som ett bra val. :-)
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En solklart bra laptop från Asus! Skulle fått fem stjärnor ifall fingeravtrycksläsaren inte hade varit så osäker. Känns som om den för det mesta inte kan läsa av mitt fingeravtryck och jag måste logga in med PIN.
  Två gånger sen uppackningen har även datorn stängt av sig själv precis efter uppstart. Förväntar mig att det kanske är lite buggar i systemet och ger det en månad för eventuella uppdateringar!
  Annars så; mycket dator för relativt liten slant! Min kommer användas mest till skolarbete och bildredigering.

  + Upplyst tangentbord
  + Otroligt klar och skarp skärm
  + Snabb uppstart
  + I princip ljudlös
  + Väldigt bra högtalare
  +++ Ingen bloatware (!)

  - dålig fingeravtryck gärna
  - känns lite opålitlig ännu med stabil programvara