Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Så du är kvar på den gamla sajten? Hjälp oss gärna förstå varför genom att delta i den här enkäten. Det tar max 3 min

Deltaco TB-53 (SV)

 Lägg i lista  Jämför
Enkelt tangentbord som uppfyller de vanliga funktionerna.
Jämför pris på alla Deltaco Tangentbord (83)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vet ej om det är värt de få kronor det kostar.
  Riktigt usel kvalitét.

  Köp ett annat tangentbord.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Vet ej varför sidor visar fel tangentbord men det faktiska tangentbordet man får har en liten tillbaka-knapp istället för att ta upp 2 platser tar den upp en plats, som siffror och bokstäver gör. Detta gör det mycket drygare att skriva.
  I sin plats har de för nån anledning satt '/* vilket är det dummaste jag sett.
  Så det är såhär.. 1234567890+´' och sista är bakåt-knappen.
  När man ofta rättar sina fel man gör innan man skickar, skriver man istället en massa '''''''
  Fel kan hända om man är en bokstav åt sidan.. börjar skriva med a istället för s så alla ord blir en bokstav åt vänster..silla kan bli aukk(sista blir caps lock eller shift knappen vilket inte gör nåt för ordet) Det är ofta då jag skriver fel, när allt blir fel bokstav.
  Ett meddelande jag skickade nån blev såhär..
  - Man trycker ''''''''''' dt är ''e'det dumt är
  Det var det enda meddelandet jag skickade som blev sådär då jag ville veta hur de kan se ut om man inte alls kollar sitt meddelande eller tangentbordet medans man skriver/skickar. Att ta bort tangenten fixar problemet lite grann, ibland kanske man missar p.g.a. att den vanligtvist tar 2 platser och man kan då inte längre skriva '/* vilket inte är så himla bra om man skriver på engelska med förkortningar som it's. (it's ser bättre ut än it is, plus finns det gånger it is låter fel medans it's passar, det kanske har med individens hörsel, jag vet ej)
  Den där lilla knappen gör att tangentbordet blir ganska uselt då man försöker skriva, om man nu inte skriver bra med en mindre knapp, men det här är personliga omdömen.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Man får vad man betalar för här. Slemmig känsla i tangenterna och bräcklig plast. Om man ofta slår sönder många tangentbord under ivrigt spelande eller liknande är detta ett bra alternativ.
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Får betyget 4/10 (knappt godkänd) då den är just knappt godkänd.
  Tangenterna gör det de ska och fungerar helt okej. Däremot saknar tangentbordet gummitassar vilket gör att det glider runt mycket och jag har märkt att jag flera gånger i timmen korrigerar tangentbordets placering.

  Det stora problemet är dock lukten - plasten stinker verkligen fränt av cancerogena kemikalier (luktar ungefär som bränd plast) och det märks att det är marknadens billigaste, överblivna plast som tangentbordet är gjutet av. Till skillnad från andra plastprylar försvinner inte heller stanken.

  Men har man inget emot tveksamma kemikalier och en frän lukt i rummet som datorn står i så är det bara att köpa. För 35-50kr kan du dock istället köpa ett begagnat kvalités-tangentbord i någon second hand-butik och putsa rent.