Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Havit HV-KB399L (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Havit Tangentbord (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  11 mån sedan
  Under 400 kr för ett mekaniskt tangentbord är svårt att klaga på. Jag tycker faktiskt att brytarna i detta tangentbord känns lika bra som de i mitt "riktiga" mekaniska tangentbord med Cherry-brytare. Brytarna är kopior på MX blue så precis som originalet så låter de ganska mycket men inte orimligt högt.
  Bakgrundsbelysningen går att ställa in på lite olika sätt, dock inte genom mjukvara som på många andra tangentbord med RGB-belysning. Ljusstyrkan kan ställas in mellan avstängd och ljusstark i ett par nivåer och det går även att välja mellan ett flertal olika fördefinierade ljussättningar, t.ex. att varje tangent lyser en kort stund efter att man klickar på den eller att hela tangentbordet lyser hela tiden (dock i olika färger för varje rad vilket jag finner lite irriterande).
  Det stora problemet med tangentbordet är att det egentligen inte alls är svenska layout på tangentbordet utan amerikansk layout med de svenska tangenterna utskrivna vid sidan av de genomskinliga markeringarna för amerikansk layout. Det innebär att tangenten för att skriva och | fattas vilket inte är jättesmidigt. Jag har dock nästan uteslutande skrivit kod med tangentbordet vilket ändå visade sig vara smidigare om man använda amerikansk layout.
  Sammanfattningsvis så är det alltså ett mycket prisvärt tangentbord, särskilt om man vill ha ett litet tangentbord för kodskrivande, men eventuella köpare bör som sagt känna till att man måste byta från svensk layout (vilket görs enkelt i Windows genom att trycka win+space) för att skriva eller |.