Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bang & Olufsen Beoplay M3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bang & Olufsen Mobilhögtalare (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Mycket nöjd. Köpte ett par st för att komplettera mitt befintliga system här hemma. Allt fungerar löjligt smidigt, både installationen och användandet. Jag tycker ljudet är riktigt bra men självklart ska man inte förvänta sig någon extrem hifikvalitet, det är en liten högtalare. Jag kan varmt rekommendera den.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett väldigt bra alternativ till Sonos play/one. Kanske saknar lite i basen och lite i mellanregistret. Dock går det att justera med deras Beoplay app. Multiroom/Chromecast fungerar perfekt med andra märken som också har Chromecast stöd, tex chromecast audio.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  För mycket bas gör det bra för elektronisk musik men ganska svag för rock, blues eller metal. Det finns inga riktiga EQ-inställningar men fördefinierade förinställningar som inte är till stor hjälp. Bra wi-fi-mottagning och håller anslutningen men mardröm att ansluta och konfigurera på grund av dålig app. Liten storlek gör det perfekt för alla platser. Bara inte värt priset. Suger verkligen jämfört med HK och Klipsch i samma priskategori.