Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung HW-MS760/MS761

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Hembiosystem (68)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft denna ett par veckor nu. Riktigt klart och härligt ljud för att vara en soundbar. Förvånansvärt "mycket" bas för att återigen bara vara en soundbar utan subwoofer. Däremot långt ifrån vad en riktig subwoofer kan prestera. Speciellt vid lägre volymer saknas det bas. Vid höga volymer så tycker jag skillnaden är mindre.
  Vi sitter ca 4 meter från och det är inte så ofta man verkligen känner hur kroppen träffas av rejäla tryckvågor från basen. Man kan komplettera med en trådlös bas från Samsung, men den går lös på minst 5000 kr.
  För övrigt funkar den väldigt bra med vår QLED TV. Soundbarens fjärrkontroll har mest legat och dammat sen de första dagarna eftersom TVns kontroller kan styra det mesta av soundbaren via menyerna i TVn. Även mobiltelefonen kan styra soundbarens olika inställningar.
  Trevligt att den har både WiFi och Bluetooth. Sammanfattningsvis är detta en relativt enkel soundbar, som ger ett riktigt klart och bra ljud med "tillräcklig" bas för de den gemene tv-tittaren. Däremot kommer du från ett subwoofer-system sen tidigare, så kommer du nog vilja komplettera med deras trådlösa bas också.
  En bonus var att Samsung bjöd på gratis trådlösa bakhögtalare (SWA-9000S) för oss som köpte soundbaren i januari 2018. Rätt imponerande att systemet kan byggas ut trådlöst med både bakhögtalare och subwoofer. Bakhögtalarna var ett trevligt komplement till filmer med surroundljud.
  Kan inte riktigt komma på något som skulle kunna vara bättre, så den får full pott i nuläget.