Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Lenovo ThinkVision P27u-10

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Lenovo Datorskärmar (78)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  29 dagar sedan
  Uppdaterat: 29 dagar sedan
  Mkt nöjd. Perfekt för amatörer som håller på med diverse som bildbehandling, läsning av pdf:er, kontorsarbete och även hobby-gaming. Stort lyft från min gamla Dell U2412M.

  + Snygg och minimalistisk design. Jag gillar att kablarna kommer nedåt och inte rakt bakåt som t.ex. LG men det är ju subjektivt.
  + Bra färger. Det finns förkalibrerade lägen för sRGB och Adobe-RGB etc som verkar tillräckligt välinställda. Gamma ligger precis där det ska. Ingen antydan till black crush.
  + Matt skärm men antireflexbehandlingen är så lätt att den inte gör texten oskarp alls.
  + Bra responstid, man ser ingen ghosting.
  + Låg input lag för att vara 60 Hz.
  + Bakbelysningen är i stort sett jämn och fin, men aningen mörkare längst ner. Inget man tänker på, syns bara vid enfärgad bakgrund.
  + Ingen PWM.
  + Bra mjukvara som följer med för att ändra inställningar på skärmen med mera (vilket är tur då skärmens inbyggda menyer är väldigt spartanska.)
  + Inbyggt nätagg.

  - 60 Hz är ju inte tillräckligt för seriös fps-gaming ändå.
  - Stativet är sådär. Ganska plastigt och skärmen kommer framåt för mkt om han hissar upp den i högsta läget. Jag satte upp min på väggen och slapp det problemet.
  - Det finns viss banding i de mörkaste nyanserna av grått. Och den näst ljusaste nyansen ser ut som vitt, går dock säkert att kalibrera bort om man är bra på sånt. Ingen av dessa saker lär man märka i praktiken dock.