Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Hue Being 32610

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Plafonder (82)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  9 mån sedan
  Inget att klaga på. Lätt att montera och fungerar som förväntat. Snygg och stilren design. Rekommenderars till rum upp till 12 kvm.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Det är riktigt bra!
  Lyser upp en källare med bara en lampa och fungerar mycket smidigt med övriga installationen.
  Appen hade problem att hitta lampan men efter att ha hittat s/n så var det inga problem längre.

  Montage av lampan är smärtfritt om en har trätak, fästs med tre skruvar. Lampan är snygg och känns genomtänkt samt robust.

  OBS! Bespara er tid genom att skriva ner serienummer innan ni sätter upp lampan. Klisterlappen sitter på delen som skruvas fast i taket.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Genuin plafond i mestadels metall. Ger behagligt varmt ljus som går dimma steglöst. Man kan även få kallvitt ljus som är otroligt starkt i min hall. Bra städbelysning när man enkelt kan växla över till kallvitt.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har precis fått min lampa och kopplat upp den och tyvärr är det en sektion av LED-listen som bara lyser med de blåa dioderna vilket gör att en sektion i lampan antingen är släckt eller lyser med blått ljus.

  Skall returnera den till ProShop så hoppas vi på bättre lycka nästa gång.

  Det var i övrigt lätt att få igång lampan med fjärrkontrollen som följer med, ganska naturliga ljusfärger tycker jag, har inte märkt av något flimmer alls. Hade hoppats på lite mer ljus, den ger inte mycket mer ljus än vår gamla 60W glödlampa men nu är ju en sektion (av c:a 10) död så lite lite mer ljus skall den nog ge men som sagt, hade hoppats på lite mer ändå.

  Kollar man på andra plafonder med vanliga LED:ar så tycker jag trots allt den är väldigt prisvärd men hade som sagt önskat att den fungerade med det samma då jag får väldigt mörkt i badrummet ett tag nu då jag måste returnera denna och vänta på en ny...
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  24 dagar sedan
  Lätt att installera, snygg design (svart version), lätt att installera. Mycket bekvämt i smarta hem. Hölje för sämre belysning än väntat.