Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Mi Air Purifier Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Luftrenare (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  8 mån sedan
  +Fungerar rätt bra men är inte så hemskt nödvändig då luften i Sverige är rätt ren (beror dock var du bor). När jag behöver den som mest är när jag steker mat och köket fylls med röklukt, då är den väldigt bra att ha. Annars använder jag den mest för att bekämpa damm och pollen.
  _____________________________

  - Det negativa med produkten är att inköpspriset är rätt högt samt att filtret måste bytas ungefär 2 gånger per år för 3-400 kr styck! Blir dyrt i längden då filtret inte tillverkas av någon tredje part (däremot tycker jag att filtret är bättre än de flesta på marknaden).
  Ska man aktivt bekämpa damm och pollen måste produkten vara igång nära max, då blir den rätt högljudd. Den går inte igång av damm eller pollen utan endast röklukt från avgaser och annat illaluktande som t.ex. sopor.
  Det absolut dummaste med produkten är att den inte talar om för dig att du måste byta filtret för att den är förbrukad utan för att den har brukats under en viss tid. Så oavsett om luftrenaren har visat 001 eller 128 partiklar per kubikcentimeter hemma så är livslängden den samma. Man kan för visso fortfarande använda filtret men displayen växlar mellan ''dags att byta filter'' och vanligt läge, rätt irriterande.
  _____________________________

  Om jag ska vara ärlig så är jag rätt nöjd med produkten, den är ju bra att ha så att säga. Filtret samlar dam, pollen och tar bort röklukt. Den är nog bättre lämpad för en öppna planlösningar då den är så kraftig som den är. Att ha den i ett rum är rätt ineffektivt, bättre i så fall att köpa en mindre produkt.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag har varit ägare till min purifier PRO i tre veckor och det här är någonting som inte behövs i Sverige om du inte lever nära väldigt trafikerade gator i storstan. Luften ligger mellan 1-5 på produktens skala vilket är väldigt rent. Någonting som jag har noterat är att luftfuktigheten vanligtvis ligger på 40 men min luftrenare reducerar fuktigheten i luften så den hamnar mellan 34-38. Rekommenderad luftfuktighet ligger på 40-60. Det är det största minuset. Summerar så är den inte anpassad för Sverige än. Det är slöseri på pengar
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag är nöjd med Xiaomi Air Purifier Pro.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra hårdvara hämmad av uselt konfigurerad mjukvara!

  + Snygg
  + Inte så extremt högljudd (Jämfört med min gamla)
  + Bra drag
  + Enkel mjukvara, fungerar bra

  - Uselt konfigurerad mjukvara
  - Autoläget går alltid på minsta läget. Man ska behöva bo i 1800-talets London för att denna ska reagera.
  - Det manuella läget stänger av sig självt efter ett par timmar. Helt vrickat. Vill du ha den på max läge när du är på jobbet? Enda sättet är att lägga in automatik som väcker den och sätter den i maxläge varannan timme. Skulle då vara hemma en dag får du krångla med denna för att stänga av det.