Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link M7200

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Mobilmodem (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Fungerar bra för mig både hemma och ute. Några gånger har jag fått starta om den då anslutningen verkar ha hängt sig, men för det mesta fungerar det utan problem.

  Jag har inte använt någon app, men kontrollpanel via webbläsaren. Statistikfunktionerna kunde ha varit bättre, men det går att ställa in så den visar förbrukning per månad. Dock går det ej att visa förbrukning för valfri period eller senaste 30 dagar t.ex. (såvitt jag kunnat se i webbgränssnittet), vilket känns lite begränsat och klumpigt.

  Den ska stänga av sig automatiskt efter 10 min, vilket den oftast men inte alltid gör. Kanske beror det på att den känner av nätverksanslutningar från andra enheter även när man är utomhus, eller om det kan vara den bärbara datorn som trots allt pingar från viloläge och håller routern vaken. Har dock inte haft några problem med batteritiden, den verkar hålla över dagen åtminstone.

  Å andra sidan kanske man vill att den inte ska stänga av sig själv om man använder den hemma och stänger av alla andra enheter som använder nätverket, det vet jag inte hur man löser. För närvarande har jag en annan enhet som alltid är på och håller igång nätet, men tidigare fick jag slå på router-modemet manuellt på morgonen.
 • Dålig
  1 år sedan
  Super bad! Don't buy this device. It's not working properly. At first you'll have a good connection, but later it will break down. I've been spending hours trying to fix it. Your time is not worth it.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har fungerat väldigt bra hittills. Gjorde ett hastighetstest inför författandet av omdömet; 65 Mbit/s ned och 39 Mbit/s upp från mobilen. Inga anslutningsproblem. Appen fungerar bra. Upplever batteritiden som fullt tillräcklig, jag använder på möten och när jag arbetar del av dag utan wifi med både mobil och dator ansluten. Annars enkelt att ladda med USB-kabel från datorn eller mobilladdare. Väldigt liten och behändig, uppskattas då jag har med den i väskan varje arbetsdag.