Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Urbanears Plattan II Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Urbanears Hörlurar (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Dessa duger för att lyssna på podd/ljudbok. 600kr är lite i överkant. lätta och sitter bra. Ljudkvaliteten är bortom all rimlig värdighet för att lyssna på musik i
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Helt ok ljud men ingen wow-upplevelse. Lite dålig maxvolym och basen är hygglig men kunde vara starkare. Kuddarna blir lite varma. Priset 749 kr är vettigt och du får ganska mycket för pengarna.
 • Bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Bra uppgradering från den gamla Plattan ADV wireless:
  Skruv istället för lim, metallgånggärn, metall istället för plast som håller lurarna. Men den där knappen är lite märklig änsålänge. Touchen var konstig innan men jag vet inte om denna lösningen är bättre.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Bra ljudkvalitet, rimligt pris för on-earlurar. Läcker inte ljud. Bekväma att ha på sig, har inte haft dem på de längre perioder än, men föregångaren (Plattan II med sladd) kunde göra ont efter ett par timmar.

  Bluetooth funkar bra, enkla att sätta på och stänga av, skönt med joystick för att höja/sänka volymen och kunna byta låtar.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Har Tove Lo edition och är helt kär i mina nya lurar ❤️ jag är inte lika förtjust i knappen ist för touch som på modellen innan men den fungerar klockrent. Har även 4 plattan wireless, Jakqn, 3 par zinken. Urbanears vinner lätt över alla lurar. Vill du inte ge ca 750kr så är gen 1 nere på 3-399kr nu så prova dem först om du vill spara lite ja så länge de finns kvar. Jag hoppas de kommer fler special edition. Tove Lo finns bara online på urbanears.com
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sjukt prisvärda lurar. Köpte mina för 599 på netonnet. Enkla att ansluta, bra ljud och dom sitter skönt.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Solid ljudkvalitét. Sitter skönt, förutom efter långa sessioner då jag blir öm i ytteröronen.

  Bekväm och robust styrknapp för paus, play, nästa/föregående osv.

  BT-kopplingen fungerar superbra, sömlöst mellan min iPhone 8 och laptop. Kopplar alltid direkt. Lite svag BT styrka dock, märks när jag har vinterkläder och mobilen i fickan, då kan det lagga en del. Måste ha telefonen i en ficka så högt upp som möjligt i jackan.

  Lite för stark lägstanivå i ljudstyrka, när jag sitter i kontorsmiljö. Så fort jag rör mig utomhus har jag starka nivå och tänker då inte på det.

  Mina har samma problem som Rokker_stu skrev, att det finns ett svagt tjut när musik strömmas till lurarna. Vad jag vet har de FLESTA blåtandslurarna, samt de flesta aktiva hörlurar alltid ett svagt brus eller tjut då det är en effekt av aktiv elektronik som uppstår.

  Vill du inte ha brus eller tjut, köp ett par passiva, eller svindyra aktiva/trådlösa.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Undvik dessa lurar, det finns vissa problem med blåtandskontakten samt så finns ett lågt tjutande ljud i alla låtar från hörlurarna. Prövat olika enheter samt kontaktat support som sa att det var vanligt, vilket är oacceptabelt då de flesta andra trådlösa hörlurar - både billigare och dyrare - inte har detta.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Bra ljud till ett billigt pris - bra batterilivslängd och inte så mycket "skrymmande" utseende. Saknar nc, men om du gör det utan är de översta.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Lång batteritid.
  Fin enkelknappsmanövrering av funktioner.
  Medioker ljud jämfört med Jabra Move Wireless.
  Tydliga störningar när musiken bryts.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Få fantastiskt värde för pengarna! Bekvämt trådlöst headset med bra ljud och mycket imponerande batteri. Ca 30 timmar vid 2 timmar laddning. Rekommenderas!