Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Urbanears Plattan II Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Urbanears Hörlurar (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  2 mån sedan
  Försämrad och helt hopplös nyare variant av Plattan.

  Köpte dessa på BF. De skulle vara nya, ha Bluetooth 3.0 och vara förbättrad. Absolut inte. Det knastrar som bara den. Trodde först att jag hade fått en defekt version så jag reklamerade men problemet fortsatte med knaster. Tidigare version av plattan har funkat felfritt utan smärtsam knaster.

  För att göra det ännu sämre har de också flyttat ALLA funktion till en och samma knapp vilket betyder att det är helt hopplöst att stänga av BT och spara batteri för råkar man trycka lite för kort eller åt ena sidan så höjer den istället volymen eller byter spår eller återställer.

  Retur och ingen mer Plattan!
 • Dålig
  1 år sedan
  Har haft dessa i två månader nu och använder dem dagligen. Fruktansvärt burkigt ljud från dag 1 som jag trodde skulle rätta till sig efter ett tag. Men icke! Burkigare ljud får man leta länge efter! Fungerar överhuvudtaget inte ihop med mer bastung musik. Har tidigare haft Plattan 1 och skillnaden är som natt och dag.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  +
  Snygg design.

  Lätta.

  Sitter bra på huvudet, ingen risk att de åker av.

  Lätta att ansluta med Bluetooth. Har testat dem med olika telefoner, datorer, etc, och det har alltid fungerat perfekt.

  Känns robusta. Bra kvalitet på materialet.

  Bra trådlös räckvidd. Jag lägger telefonen i köket och kan gå runt i hela lägenheten utan att ljudet hackar.

  Helt otrolig batteritid. Räcker i evigheter.

  -
  Upplever ljudet som väldigt "burkigt" med standard EQ (EQ avslagen) på iPhone. Varje gång jag använder lurarna måste jag gå in och sätta EQ:n till "diskantförstärkning" för att jag ska tycka att det låter OK. Irriterande att behöva ändra om EQ:n hela tiden.

  Sitter väldigt tajt runt öronen. Öronkuddarna är alltid helt blöta av svett när man tar av sig lurarna efter en promenad. Skulle inte rekommendera dessa för fysisk träning.

  Den första tiden hade jag jätteproblem med att ljudet hackade. Det skedde i princip bara när man var utomhus och i rörelse (framför allt i stan). Som värst var det så illa att lurarna kändes helt obrukbara. Detta problem har dock nästan helt försvunnit nu, konstigt nog. De kanske behöver "spelas in"? Kan också ha och göra med var du har telefonen. Jackfickan verkar funka bättre än byxfickan, t.ex.

  Öronen blir ganska trötta efter en lång tids användning, eftersom de sitter så pass tajt.

  Tycker inte de känns värda över 600 kr. Kan du få dem för 400-500 kr, slå till.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra ljud och snygg design till rimligt pris.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Används mest vid löpning tillsammans med en Apple Watch gen4
  - ok ljud men vind fortplantar sig mycket i bygeln
  - bluetooth glappar ofta och ibland stänger den helt av sig. Otroligt störande.
  - lätta och skön fit på huvudet

  Sammanfattat inte nöjd med lurarna. Hade tidigare ett par Sony lurar för 199kr i 4år som funkade felfritt. Och dom var inte ens gjorda för sport/fuktsäkra
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Dessa duger för att lyssna på podd/ljudbok. 600kr är lite i överkant. lätta och sitter bra. Ljudkvaliteten är bortom all rimlig värdighet för att lyssna på musik i
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt ok ljud men ingen wow-upplevelse. Lite dålig maxvolym och basen är hygglig men kunde vara starkare. Kuddarna blir lite varma. Priset 749 kr är vettigt och du får ganska mycket för pengarna.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra uppgradering från den gamla Plattan ADV wireless:
  Skruv istället för lim, metallgånggärn, metall istället för plast som håller lurarna. Men den där knappen är lite märklig änsålänge. Touchen var konstig innan men jag vet inte om denna lösningen är bättre.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra ljudkvalitet, rimligt pris för on-earlurar. Läcker inte ljud. Bekväma att ha på sig, har inte haft dem på de längre perioder än, men föregångaren (Plattan II med sladd) kunde göra ont efter ett par timmar.

  Bluetooth funkar bra, enkla att sätta på och stänga av, skönt med joystick för att höja/sänka volymen och kunna byta låtar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Har Tove Lo edition och är helt kär i mina nya lurar ❤️ jag är inte lika förtjust i knappen ist för touch som på modellen innan men den fungerar klockrent. Har även 4 plattan wireless, Jakqn, 3 par zinken. Urbanears vinner lätt över alla lurar. Vill du inte ge ca 750kr så är gen 1 nere på 3-399kr nu så prova dem först om du vill spara lite ja så länge de finns kvar. Jag hoppas de kommer fler special edition. Tove Lo finns bara online på urbanears.com
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Sjukt prisvärda lurar. Köpte mina för 599 på netonnet. Enkla att ansluta, bra ljud och dom sitter skönt.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Solid ljudkvalitét. Sitter skönt, förutom efter långa sessioner då jag blir öm i ytteröronen.

  Bekväm och robust styrknapp för paus, play, nästa/föregående osv.

  BT-kopplingen fungerar superbra, sömlöst mellan min iPhone 8 och laptop. Kopplar alltid direkt. Lite svag BT styrka dock, märks när jag har vinterkläder och mobilen i fickan, då kan det lagga en del. Måste ha telefonen i en ficka så högt upp som möjligt i jackan.

  Lite för stark lägstanivå i ljudstyrka, när jag sitter i kontorsmiljö. Så fort jag rör mig utomhus har jag starka nivå och tänker då inte på det.

  Mina har samma problem som Rokker_stu skrev, att det finns ett svagt tjut när musik strömmas till lurarna. Vad jag vet har de FLESTA blåtandslurarna, samt de flesta aktiva hörlurar alltid ett svagt brus eller tjut då det är en effekt av aktiv elektronik som uppstår.

  Vill du inte ha brus eller tjut, köp ett par passiva, eller svindyra aktiva/trådlösa.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Undvik dessa lurar, det finns vissa problem med blåtandskontakten samt så finns ett lågt tjutande ljud i alla låtar från hörlurarna. Prövat olika enheter samt kontaktat support som sa att det var vanligt, vilket är oacceptabelt då de flesta andra trådlösa hörlurar - både billigare och dyrare - inte har detta.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Bra ljud till ett billigt pris - bra batterilivslängd och inte så mycket "skrymmande" utseende. Saknar nc, men om du gör det utan är de översta.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lång batteritid.
  Fin enkelknappsmanövrering av funktioner.
  Medioker ljud jämfört med Jabra Move Wireless.
  Tydliga störningar när musiken bryts.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Få fantastiskt värde för pengarna! Bekvämt trådlöst headset med bra ljud och mycket imponerande batteri. Ca 30 timmar vid 2 timmar laddning. Rekommenderas!