Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Horizon: Zero Dawn - Complete Edition (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.64)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ett av de vackraste spelen som gjorts. Storyn håller toppklass, men det är subjektivt.

  Däremot gameplay, det är värt mera än andra spel som fått 10/10

  Utvecklarna bakom spelet har gjort en hel del spel i toppklass, men detta är deras bästa, så ni får tolka detta betyg som 10+

  Har man inte ett PS4, så är detta spel ensamt orsak nog att skaffa en.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 29 dagar sedan
  Ett helt fantastiskt spel.

  Hyfsat nyskapande, riktigt bra gameplay och en bra story. Miljöerna är riktigt snygga (kanske snyggast just nu?), men tyvärr lämnar ansiktena mer att önska. Efter att ha spelat Uncharted 4 känns de väldigt stela och onaturliga.

  Spelet körs i 30fps men det märks faktiskt inte! På något sätt har man ändå lyckats hålla nere input lag vilket gör att spelet faktiskt flyter riktigt bra. Kameran känns smidig och följsam och 30fps känns inte som en begränsning alls i det här spelet (jämfört med t ex Uncharted 4 som känns riktigt segt i jämförelse).

  Speltiden är riktigt lång, jag la totalt 60h på spelet, och då finns det ändå en del kvar att göra för perfektionisten. De vackra miljöerna gör det till ett rent nöje!

  Trots stela ansikten är detta i mitt tycke det absolut bästa spelet till PS4. 9,5 av 10 poäng!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Helt otroligt hur de lyckas klämma ut så mycket kraft ur konsollen, spelet ser verkligen fantastiskt ut.

  Utöver utseendet så är det ett open world action spel med intressant combat men som egentligen inte introducerar mycket nytt till genren. Det spelet gör istället för att vara nyskapande är att leverera flera välbeprövade mekaniker på ett exemplariskt sätt och levererar en intressant story i ett perfekt tempo.

  Kort sagt är detta ett must play för alla med en Playstation 4.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastiskt spel. Extremt stor värld, väldigt mycket att samla och utforska, väldigt bra story. Och om man köper Complete Edition så får man även med DLC:en "Frozen Wilds", vilket nästan dubblar antalet sidouppdrag och ärenden (Även 5 nya maskiner). Men efter att jag spenderat ohälsosamt mycket tid för att få alla Egenskaper, samla alla Samlarföremål, tagit över alla Långhalsar, erövrat alla banditläger, fått 3 stjärnor på varje uppgift vid alla Jaktmarker, fått högsta rang i Jaktklanen, klarat av alla övningar för varje vapen, klarat av varenda Huvuduppdrag, sidouppdrag och ärende, registrerat alla maskiner, låst upp alla deglar, skaffat alla Trophies och uppgraderat all Ammunitions kapacitet till max, så tar det tyvärr slut. Och jag ångrar inte en enda sekund av allt det där då detta kan nog ha varit den bästa spelupplevelse jag nånsin fått(Tillsammans med Breath of the Wild). Det är nästan en skam att det bara kostar 171 kronor, jag hade lätt betalt 600 kronor för det, så bara köp det (Dessutom får du med en DLC som kostar 200 kronor om man köper den separat. Kan knappt vänta tills tvåan kommer ut :) De enda minusen jag kan komma på är: Inga bra ansiktsanimationer, sista uppgiften på sista jaktmarken är helt otroligt svår, har fortfarande inte klarat den (Besegra 20+ maskiner på begränsad tid med en modifierad stormslänga?!) och för att skaffa den ultimata rustningen i spelet så ska man skaffa 3 Kraftceller som finns utspridda över världen, varav en an dem bara går att få tag på igenom en bugg, då man egentligen bara kunde få tag på den i en grotta i början av spelet, men som blir ingenstängd för resten av spelet. (Man använder bomber för att trycka sig själv igenom den osynliga barriären som hindrar spelare från att ta sig in i grottan igen efter att man lämnat). Men detta fullständigt försvinner jämfört med allt bra med spelet. 10,5/10
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ett av de bästa spelen jag spelat. Bra story. Kul sidequest. Många timmars spelglädje!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ruskigt vackert spel som frekvent får en att stanna upp och bara ta in miljön. En visuell fröjd!
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  För många videosekvenser och ett dåligt stridssystem. Väldigt snyggt dock.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mästerverk!
  Det bästa spelet denna generation enligt mig.