Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus 4G-AC68U

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Routrar (65)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  7 mån sedan
  Tappar kontakt med WAN efter något dygn. Har lagt ner massor med tid på att få detta fungera stabilt, inkl automatiska omstarter. Hopplöst.
 • Usel
  8 mån sedan
  Tyvärr en undermålig Asus-produkt

  Jag bytte ut min väl fungerande Dovado Pro mot denna Asus-router främst för att den hade inbyggt 4G (istf USB-sticka) och kunde hantera sk statiska routes.

  Tyvärr är detta en helt undermålig produkt. Jag har mycket gott förtroende för Asus när det gäller moderkort, men tydligen har deras routerprodukter inte alls samma kvalitet.

  Statiska routes fungerar faktiskt inte alls. Men det värsta är att routern hänger ett par gånger i veckan så att utgående trafik nästan helt stryps. Det enda som då fungerar är att dra ur strömkontakten en stund (att klicka "reboot" i webb-gränssnittet hjälper aldrig).

  Webb-gränssnittet är rörigt, men så är det nog med alla dessa konsumentprodukter. Varje liten ändring av inställningar leder till ett par minuters väntan där routern tydligen bootar om. Detta är inte rimligt, och det tyder på mycket begränsad kompetens hos Asus programmerare.

  Asus har också tills nyligen haft en bakdörr i alla sina routers, detta hade jag tyvärr missat innan köp. De fixade inte denna förrän fackpressen började skriva om det. (Sök på "asus router backdoor" för mer info om detta.)
 • Usel
  9 mån sedan
  Kört Asus-routrar i många år. Supernöjd.
  Köp inte denna! Fungerar inte alls, kort sagt.
  Alla andra tänkbara lösningar är bättre. T.ex. HotSpot från telefonen. Bor du på 200 kvm? HotSpot från telefonen ändå att föredra.
  Enl. internet så kan tydligen inte Asus 4G över huvud taget.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Som vanligt buggigt när det gäller Asus, testat både AC66 med Dongle och denna, båda hänger sig konstant, då hjälper knappast ett flashigt GUI.
  Hjälper inte heller med Merlin FW.
  Trist för bra funktioner annars.