Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Riva Audio Arena

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Riva Audio Mobilhögtalare (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  12 mån sedan
  Har haft den i en och en halv månad. Mycket nöjd. Köpte den för lite mer än 2000 och tycker den är värd pengarna. Rekommenderar
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft den i ett par månader nu. Har den som kökshögtalare för både musik och podcasts. Den är mycket kraftfull och fyller mitt kök med härligt ljud. Som tidigare recensent påpekar så är det värt att dra upp treble med tre steg för att göra ljudet lite klarare. När det är gjort låter den dock mycket bra.

  Det absolut bästa med den är friheten jag har med den. Jag kan använda Spotify Connect, Chromecast, DLNA, Apple Airplay och till och med koppla in ett USB-minne som kan spelas via appen eller koppla in den direkt med en 3,5 millimeter kabel. Den friheten jag har att koppla in olika ljudkällor är en av anledningarna till att jag valde Riva framför konkurrenterna och det ångrar jag inte en sekund.

  Rekommenderar starkt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Äger sedan tidigare en Riva S och är extremt nöjd.
  Har väntat på att Arena/Festival som nu (Dec -17) äntligen dykt upp hos svenska åf.

  Har ägnat en vecka åt att spela in högtalaren som verkligen behöver spelas in så misströsta inte om du inte är helt nöjd vid första lyssningen, ge den lite tid.

  Tog med den till hifi-klubben för att jämföra ljud med Sonos och Denon Heos alternativ i samma prisklass.

  Resultatet: Med treble +3 låter Sonos och Riva väldigt lika, skillnaden är bättre spridning på ljudet hos Riva iom Trillium. Heos däremot spelar något renare i grötiga gitarrpartier men saknar å andra sidan basåtergivningen som Sonos och Riva har. Som fristående högtalare i ett rum kändes Sonos och Riva som bästa/likvärdiga alternativ men som toppar bland större högtalare skulle jag övervägt Heos.

  + Stöd för så gott som alla strömningsprotokoll/bt/lokal media osv.

  + Multiroom sköts via Google home så att en Chromecast audio / Google home-enheter löser multiroom till gamla stereon (chromecast) i väntan på Riva central som är på gång.

  + Stödjer High. res. Ljud 24-bit/192kHz

  + Ljudet är riktigt bra! Lite "murrigt" med standardinställningar men justeras enkelt att justera efter behov i appen (treble + bas +-5)

  - Designen kunde vara mer tilltalande, men smaken är som...
  - Dyrt extrabatteri även om 16-20 timmar är topp.