Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Siemens BF525LMS0 (Svart)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Siemens Mikrovågsugnar (40)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Ok, nu kan jag inte hålla inne med ett omdöme längre.
  Samma som andras recensioner, problem med öppningsmekanismen redan från dag 1. Måste bryta automatsäkringen/proppen på den el-slingan för att nollställa micron.
  Urusel effekt, klarar i knappt av att poppa micropopcorn, det 1 minut och 50 sek innan första popcornet börjar poppa,
  Ett touchdisplay-skjutreglagae för att justera tiden, tar evigheter att justera tiden och det blir fläckar på reglaget varje gång, oavsett om man har nytvättade händer el inte.
  Mer eller mindre oanvändbar när man inte har belysningen på max i köket då knapparna inte är bakgrundsbelysta. Belysningen inne i micron blir som motljus bländande vilket gör att man ser knapparna än mindre.

  Så, ursäkta mina illa valda ord…. -men Siemens, hur F…… tänkte ni här? Det här en microvågsugn för 4-4500kr (el säkert mer?) enligt er egna prislista och man kan bara använda den med en pannlampa.
  Det är år 2022 nu och ni tycker det är viktigare att hitta på revolutionerade och grymt användbara nyheter som tex koppla upp vitvarorna mot internet än att fixa belysning på det mest väsentliga på en microvågsugn, knapparna, det man använder till 100% för att kunna använda en micro. Riktigt pinsamt!

  Jag vill betona att denna enhet inte har någon nätverksanslutning osv men jag vill bara statuera ett exempel på hur tillverkare tänker, alltså alla tillverkare och inte bara Siemens som i detta fall.

  För er som känner att ni behöver en inbyggnadsmicro, montera ett matchande köksskåp till resten av köket, köp en lös microvågsugn och ställ in den i skåpet, istället för att slänga pengarna i sjön på en sån urusel produkt.
  Nu har jag inte testat deras ”dyrare” syskonmodeller men har svårt att se att de någonsin kommer vara värda merkostnaden mot en lös micro i ett skåp.

  Finns det något positivt med den? Ja, den färgmatchar ugnen.

  Ha det bäst!
 • Dålig
  1 år sedan
  Efter två månader visar E-3 fel. Tekniker från Siemens kommer om en vecka att reparera den.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Fin mikrovågsugn men den hänger sig ibland och visar E-3, och då kan man inte få ut sin mat! Problem.