Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Link 20

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (42)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  8 mån sedan
  Har haft denna högtalare i lite över 1 år, har fungerat bra och har bra ljud. Nu har jag märkt att jag måste starta om den varje dag för att kunna lyssna på den och batteriet är helt slut, drar jag ur laddsladden så slocknar högtalaren.
  Trodde de skulle vara bättre produkt från JBL, de blir att skicka den till skroten.
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Har haft den i över ett år. Bra ljud för sin storlek och bekvämt med batteri samt vattentålighet.

  På sistone har jag märkt att den inte reagerar på röstaktiveringen lika bra (min nest mini i ett annat rum reagerar ibland när den här inte gör det).

  Den största anledningen till det låga betyget är att den nu har börjat tappa länken till Google. Jag behöver ställa in den via Google Home flera gånger i veckan. Jag har gjort en hard reset och det hjälpte i några dagar. Tyvärr har problemet kommit tillbaka.

  Tråkigt att min garanti nyligen tog slut.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Haft den i några dagar, utgår jag från priset 990kr är den väldigt prisvärt. Dock inget jag kan skryta om ljudmässigt, ok men inte mer...Det intressanta här är användningsområdet, hemma smart med GA och ute vid grillen funkar den som alla andra bluetooth högtalare med 10 timmars batteritid som faktiskt räcker till flera kg kött och annat med det sällskapet du umgås med. Medveten att det finns produkter med bättre ljudegenskaper och längre batteritid men inte särskilt smarta.
  Ljud 3/5
  Användningsområde 6/5 om det är möjligt.
  Har även en link 500 hemma som ljudmässigt pressterar minst sagt mycket bättre om inte perfekt och är dessutom smart men tyvärr saknar möjligeten att ha ute vid grillen.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Haft min i 2 månader nu och är grymt nöjd med den.
  Funktionerna överväger ljudet. Ljudet är ändå helt okej!
  Klockrent att kunna ansluta till Google homes högtalargrupp om jag vill lyssna på balkongen tex.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Bra på alla sätt och vis, 5 stjärnor i ett år drygt. Men, nu är det något som gör att den inte går och ladda. Sladden sitter i, men endast en av de fem lamporna som visar batterinivå lyser. Inte ens med sladden i funkar GA. Inget fel på sladden, usb kontakten, den får ström men battetiet laddar inte upp. Nu är den i stort sett oanvändbar
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Fantastisk kombo med GA och batteri! Jag skulle aldrig kunna gå tillbaka till att använda en högtalare med bara Bluetooth. 99% av alla kommandon sköts med GA. Jag hade hoppats på lite bättre ljudkvalitet, att den höll jämna steg med en Sonos One t ex. Ljudet är godkänt, inte mer. Därav en stjärnas avdrag. Men man kan inte få allt. 🙂
  Har inte märkt av några konstigheter som tidigare skrivits här. Funkar att ladda med vilken laddare som helst t ex.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket bra högtalare som krossar Google Home på alla plan. Använder denna tillsammans med ett par Google Homes för multiroom och röststyrning. Ljudet är bra mycket bättre än den större GH, den har ett bra inbyggt batteri och går därmed att bära med sig.
  Har märkt att det stundvis kommer lite artefakter i ljudet, vet inte om det är högtalarens fel eller mjukvaran som google kör. Hur som helst inget som är allt för frekvent för att vara störande.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Har haft den i ca ett år. Högtalaren i sig och funktionen är bra, men laddkretsen har något problem som gör att det sprakar/knäpper då den är inkopplad för laddning.

  Har använt den en del utan laddare och dessutom haft den inkopplad som stationär (tråkigt med knäppen).

  Vore det inte för detta tråkiga problem som många andra rapporterat skulle betyget blivit 5!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har haft högtalaren i över ett år.
  Bra ljud och fungerar perfekt med googleassistant.

  Bra högtalare att kunna flytta runt i hemmet och fungerar bättre då ljudet är betydligt bättre än med googlehome högtalaren i min mening.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Har precis som surkål problem med att ljudet knäpper. I övrigt tycker jag att den funkar bra på popmusik men bara OK för tal. Ska vänta lite på ny firmware men annars så blir det att lämna tillbaka.

  Skulle vara bra med magnetfäste för laddkabeln, det har hänt att jag har försökt flytta högtalare för att sen fatta att den sitter fast i vägguttaget.
 • Dålig
  1 år sedan
  Varning för denna högtalare. Jättebra ljud om man bortser från den lilla detaljen att högtalaren sprakar och knastrar vid ojämna mellanrum. Lämnade tillbaka till butik som skickade till jbl-service. De hittade inget fel(?!?). Tog hem högtalaren igen men problemen var kvar. Fick ett nytt ex av butiken men även det nya exet knastrade. Ska tillägga att jag har andra bluetooth och wifi högtalare som fungerar perfekt så inget fel på miljön här hemma. Efter efterforskningar på nätet kan jag konstatera att det finns ett stort antal jbl 20 där ute med samma problem. Köp inte!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Haft den i ca 10 månader. Rekommenderas!

  + mycket bra ljud
  + bra batteritid
  + Google assistent som är rapp och lyhörd
  + vattentät. Föll i havet utanför Dubrovnik idag. Fiskades upp, torkades av och funkar som vanligt. Lovade att skriva en recension därför.

  - lite stor och otymplig.
  - cylinderformad. Rullar lätt av båtdäck.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket bra Google Assistant-högtalare. Mycket bra ljud och så smidigt att kunna ta den med runt till olika ställen i hushållet. Jag har ett stort och dyrt system med nätverkskopplade högtalare i hemmet, men det är denna som vinner på att den både har Google Assistant och är portabel.

  Jag har även ett system med Amazon Alexa, men Google Assistant är mycket mycket bättre. För det första talar hon svenska och för det andra förstår hon bättre. För att lyckas tala med Alexa måste man tala lite som man programmerar, man måste följa en striktare syntax. Assistant är mycket smartare i slutledningen och enklare att sätta upp. Alexa's app är en mardröm av snurrig och dålig usability.

  Och när man ändå köper en Google Assistant-högtalare så är det mycket användbart att den dessutom har batterimöjligheter. Så mycket mer användbart.

  Köp denna.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Mycket trevlig BT-högtalare med inbyggd Google Assistent. Ljudet är bra sett till storleken och högtalaren känns gedigen.
  Trist att medföljande laddare och sladd är orangea. Föredrar mer diskreta kablar.
  Mikrofonen lyssnar bra men spelas det musik på lite högre volym kan den ha svårt att höra.
 • Bra
  2 år sedan
  Jag köpte min för 1290 på black friday & det kan väl den vara värd. 1690-1990 tveksamt, men om man verkligen behöver en högtalare med batteridrift finns inte så många bra alternativ. Alla som hört skillnaden mellan 20 & google home säger att ljudet är så mycket bättre på 20, då undrar jag verkligen hur pass dålig home är. Visst det är väl ganska ok ljud i 20 men absolut inte mer, ingen vidare bas heller, men den är ju trots allt inte så stor.
  Micen hör ganska bra tycker jag men med en hel del människor som pratar med varandra samtidigt så har den svårt att urskilja ok google, är det lugnare inga problem alls.
  Bra med fysiska knappar på ovansidan, valfrihet är bra :) Känns som hygglig kvalitet & den gör sig bra på bänken i köket, har en svart.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Riktigt nöjd med min JBL Link 20. Har den i köket för att spela musik och radio i köket. För att vara så liten så levererar den riktigt fint ljud. Inget man har på högsta volym för att ha fest men som bakgrundsmusik duger den väl.
  I början hade assistenten svårt att höra mig men nu har den börjat skärpt till sig och fått bra hörsel.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gillar konceptet med en portabel högtalare som har inbyggd chromecast audio. Hade en hel del problem med assistenten till att börja med. Men efter senaste uppdateringen verkar assistenten fungera som den ska.

  Firmwareversion för systemet: 1474
  Firmwareversion för Cast: 1.34.138277

  Pris 1500SEK

  +
  Verkar funka som den ska efter senaste uppdateringen

  -
  För smidiigare hantering borde den haft en dockningsplatta för laddning istället för en micro-USB bakom ett gummiskydd.