Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Link 20

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (38)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Haft den i ca 10 månader. Rekommenderas!

  + mycket bra ljud
  + bra batteritid
  + Google assistent som är rapp och lyhörd
  + vattentät. Föll i havet utanför Dubrovnik idag. Fiskades upp, torkades av och funkar som vanligt. Lovade att skriva en recension därför.

  - lite stor och otymplig.
  - cylinderformad. Rullar lätt av båtdäck.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Mycket bra Google Assistant-högtalare. Mycket bra ljud och så smidigt att kunna ta den med runt till olika ställen i hushållet. Jag har ett stort och dyrt system med nätverkskopplade högtalare i hemmet, men det är denna som vinner på att den både har Google Assistant och är portabel.

  Jag har även ett system med Amazon Alexa, men Google Assistant är mycket mycket bättre. För det första talar hon svenska och för det andra förstår hon bättre. För att lyckas tala med Alexa måste man tala lite som man programmerar, man måste följa en striktare syntax. Assistant är mycket smartare i slutledningen och enklare att sätta upp. Alexa's app är en mardröm av snurrig och dålig usability.

  Och när man ändå köper en Google Assistant-högtalare så är det mycket användbart att den dessutom har batterimöjligheter. Så mycket mer användbart.

  Köp denna.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Mycket trevlig BT-högtalare med inbyggd Google Assistent. Ljudet är bra sett till storleken och högtalaren känns gedigen.
  Trist att medföljande laddare och sladd är orangea. Föredrar mer diskreta kablar.
  Mikrofonen lyssnar bra men spelas det musik på lite högre volym kan den ha svårt att höra.
 • Bra
  8 mån sedan
  Jag köpte min för 1290 på black friday & det kan väl den vara värd. 1690-1990 tveksamt, men om man verkligen behöver en högtalare med batteridrift finns inte så många bra alternativ. Alla som hört skillnaden mellan 20 & google home säger att ljudet är så mycket bättre på 20, då undrar jag verkligen hur pass dålig home är. Visst det är väl ganska ok ljud i 20 men absolut inte mer, ingen vidare bas heller, men den är ju trots allt inte så stor.
  Micen hör ganska bra tycker jag men med en hel del människor som pratar med varandra samtidigt så har den svårt att urskilja ok google, är det lugnare inga problem alls.
  Bra med fysiska knappar på ovansidan, valfrihet är bra :) Känns som hygglig kvalitet & den gör sig bra på bänken i köket, har en svart.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Riktigt nöjd med min JBL Link 20. Har den i köket för att spela musik och radio i köket. För att vara så liten så levererar den riktigt fint ljud. Inget man har på högsta volym för att ha fest men som bakgrundsmusik duger den väl.
  I början hade assistenten svårt att höra mig men nu har den börjat skärpt till sig och fått bra hörsel.
 • Bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Gillar konceptet med en portabel högtalare som har inbyggd chromecast audio. Hade en hel del problem med assistenten till att börja med. Men efter senaste uppdateringen verkar assistenten fungera som den ska.

  Firmwareversion för systemet: 1474
  Firmwareversion för Cast: 1.34.138277

  Pris 1500SEK

  +
  Verkar funka som den ska efter senaste uppdateringen

  -
  För smidiigare hantering borde den haft en dockningsplatta för laddning istället för en micro-USB bakom ett gummiskydd.