Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Link 10

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (44)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  9 mån sedan
  På pappret en bra produkt med egenskaper som inbyggt batteri, wifi och blåtand. Tyvärr faller upplevelsen på att ljudet är riktigt dåligt. Den i princip obefintliga basen slår igenom och höglataren distar redan vid låg volym. Upplever även att det är omständligt att ansluta den med blåtand. Kanske förklarar varför man inte kan provspela den i butik? Hade väntat mig betydligt mer.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bättre ljud, snyggare utseende, vattentät, trådlös och batteridriven. Det är fördelarna mot Google Home - och dessutom till samma pris. Det enda som skulle kunna tala för Google Home är att dess mik verkar bättre på att fånga upp röstkommandon.

  Vill man ha ännu bättre ljud i uppspelning finns JBL Link 20.

  edit: kan tillägga att den även funkar bra att ha i bastun! :)
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Kan ej jämföra med Google home då jag enbart har en mini.. är nöjd utifrån priset 990 är dock inte jätte imponerad över ljudet den ger ifrån sig. saknar också knappar för att byta låt.. finns play/pause och volym upp och ner men ej nästa låt.. dock ganska smidigt att den har en Google knapp så man ej behöver säga hej Google om man är i närheten av högtalaren.. tryck på knappen och säg nästa för att byta låt
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Helt ok ljud!

  Tycker inte ljudet det är någon större skillnad mellan denna och
  Google Home men priset talar för denna modell.

  Jag är dock superbesviken på mikrofonerna, hör nästan aldrig när jag pratar med den
  utan då snappar min Home upp kommandon i rummet bredvid istället, vet inte om det
  är något fel på min enhet eller om den helt enkelt är så dålig.

  Jag köpte för 990:- men skulle inte göra det igen, lägg då hellre pengarna på
  en Google Home som faktiskt hör vad du säger till den.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Bra ljud, väldesignad och röststyrningen fungerar kalas. Lite snålt att bara USB-sladd följde med.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kan bara jämföra med en Google Home, Allt är bättre förutom en sak.

  + Mycket bättre ljud
  + 5h Batteri om man tex går ut ochgrillar osv..
  + Vattentät ifall man har den ute eller i badrummet.

  - Ringa Samtal

  Den saken som jag inte ser som är likadan eller bättre är att den inte stödjer samtal än. Vet inte om det är något som kommer dyka upp eller inte som Home kan göra.

  Förutom detta är den precis som vanliga Google home fast billigare och bättre på flera viktiga punkter, speciellt ljudet.

  990:- spänn kan jag bara ge den en klar 10 jämfört med konkurrensen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  990kr på rea hos p.o. Radio. Lika enkelt som en Google Home att komma igång med. Fungerar utmärkt att lägga in i högtalargrupp och assistenten sköter min lampor m.m. precis som Google Home. Klart ljud och godkänd bas för pris och storlek. Bara USB-sladd med, ej nätadapter, vilket kan kännas snålt. Härligt att kunna använda den som bärbar och batteritiden duger för mig.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Jag köpte en JBL Link 10-högtalare för ett mycket specifikt syfte - jag ville ha en vattentät Google Assistant-kapabel högtalare i mitt badrum där nätkontakterna inte är tillåtna. Jag köpte den trots sin mycket kritiserade korta batterilivslängd och ljudkvalitet i andra divisionen eftersom det var en av de mycket få högtalarna som är batteridrivna och vattentäta. Jag hade några problem med att ställa in det, gå igenom proceduren till det sista steget där jag kom, "Det var ett problem med att konfigurera din JBL Link 10 ..." och leda mig till en Hjälpsida som berättade för mig att återställa den och försöka igen. Att försöka ta reda på hur man återställde det var en utmaning i sig självt (det medföljer ingen användbar användardokumentation), men vid det tredje försöket lyckades jag på något sätt, även om jag inte är helt säker på exakt hur! Högtalaren fungerade sedan bra och jag var lycklig - tills jag upptäckte att den verkar ha en inbyggd automatisk avstängningsfunktion som stänger av den efter en viss period av att den inte använts, till synes någonstans mellan 30 minuter och en timme. För mig negerar detta helt syftet med att ha en smart högtalare om jag måste slå på den igen varje gång jag vill använda den. Och det tar då minst en halv minut att elda upp och ansluta sig till wi-fi igen. Jag tänkte att det här kan vara en funktion som du kan åsidosätta men JBL Support berättade för mig att det var ett obligatoriskt energisparbehov inom EU - vilket jag inte tror. Omfattande webbundersökning kunde inte säga mig om, eller hur, jag kunde åsidosätta det, och inte heller de produktexperter på Richer Sounds som jag köpte den från. Jag övervägde att använda den någon annanstans i huset, permanent ansluten via USB-laddningskabeln, men rapporter online tyder på att detta kommer att skruva upp batteriet i ganska kort ordning. Så det kommer tillbaka till Richer Sounds som jag måste säga har varit fantastiskt, för det första i att försöka ta reda på om funktionen för automatisk avstängning kunde åsidosättas, och för det andra genom att vara sympatisk och hjälpsam över återvändandet. Så mitt råd skulle vara att inte köpa det såvida du inte kan ta reda på hur du åsidosätter automatisk avstängning.