Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Belkin ScreenForce TemperedCurve for iPhone X/XS/11 Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Belkin Skal & skärmskydd till mobiler (137)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Hyfsat enkelt att applicera. Medföljer en hållare för att förenkla montering och den fungerar väldigt bra. Fortfarande en hel del jobb att få bort luftbubblor men enkelt att applicera glaset korrekt åtminstone. Det kurvade glaset skyddar skärmen bra. Tyvärr så har det efter ett par veckor uppstått flera långa sprickor tvärsöver glaset utan någon som helst yttre påverkan. Troligtvis pga. alla spänningar inbyggda i glaset när jag försökte få bort alla luftbubblor. Kan inte rekommendera detta skydd.

  Uppdatering 20191019:
  Reklamerade och fick ett nytt glas. Detta var mycket lättare att montera och få bort luftbubblorna. Tyvärr så har 3 av hörnen börjat släppa efter ca 3veckor vilket har lett till nya luftbubblor. Dessutom har en liten spricka bildats i ena hörnet utan uppenbar anledning. Sänker till 1 stjärna, kan verkligen inte rekommendera Belkins glas. Monteringen är väldigt bra men skyddet håller inte.

  Uppdatering 20200702
  Kan uppdatera till två stjärnor eftersom Belkin har väldigt bra garanti. Man får glaset utbytt under 2års tid om det spricker. Är inne på mitt 3:e nu.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den bästa glasskyddet jag skådat, se på youtube och då kommer ni att förstå att det inte finns något enklare sätt att installera ett sådant skydd, alla tillverkare borde ta efter!