Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nikko RC VelociTrax RTR

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nikko RC Radiostyrda bilar (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  12 mån sedan
  Rena skiten. Totalt okörbar inne och står uttryckligen att den är endast är för inomhusbruk. . . Laddbart batteri som man måste komma åt skruvmejsel för att ladda.

  Borde vara olagligt båda att konstruera och sälja sådan skit.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den här radiostyrda bilen är väldigt snabb och rolig att köra med. Det förekommer i de flesta ställen, och enligt reklamfilmen (https://youtu.be/enfuxT7xMeg) ska den användas i terrängen.

  Vi har nu haft två av dessa i huset och båda har misslyckats inom kort. En misslyckades efter tre dagar, den andra efter 2 timmar.

  Lödkvaliteten är olycklig och leder till att ledningarna lossnar efter en kort tidsperiod. Detta får en eller båda banden att sluta gå.

  Det största problemet är emellertid att drivaxlarna endast är gjorda av plast och det finns inget hjullager, endast plastaxel direkt mot en plastcylinder. Det finns inget skydd för plastaxeln, så att damm, sand och andra partiklar lätt tränger in i axeln. När damm och sand kommer in i axeln, är axeln mycket snabb (timmar, kanske dagar), och sedan börjar bältena att fungera. Damm och sand kommer givetvis att bli enklare för utomhusbruk, men det är väldigt snabbt att det är nästan omöjligt att använda det inomhus.

  Nikko har medvetet valt en mycket svag axel, och jag tror att det inte är nödvändigt och bara gjort för att produkten ska ha en kort livslängd. Mot bakgrund av detta skulle jag avskräcka från att köpa Nikko VelociTrax i synnerhet, och Nikko produkter i allmänhet.