Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Argon Alto 4

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Argon Stativhögtalare & surroundhögtalare (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jag var inne på en Sonos soundbar till tvn i källaren för att bara ha nåt smidigt, men jag blev demad de här högtalarna istället med och utan sub (bass 8). Wow, vilket ljud för pengarna! För att lyssna på musik behövs verkligen ingen sub men för film som jag mestadels använder dem till så är det trevligt med det där filmiska mullret. 🙂
  Nu tittar jag bara på Apple TV så jag behöver aldrig röra den medföljande fjärren. Startar automatiskt när jag startar Apple TV och stänger även av sig automatiskt. Apple TV styr även volymen mha IR. Precis som man vill ha det mao! (Vad gäller funktionen Sonos ger så löser jag det mha AirPlay 2 till Apple TV.)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Otroligt prisvärd högtalare. Hade man hört ljudet och fått gissa pris så skulle jag gissa betydligt högre än de 1200kr jag betalade för dom. Smidigt med inbyggt väggfäste oxå
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Efter att ha ägd den aktiva versionen av Argon Alto 4 så tänkte jag dela med mig mina tankar om produkten. För priset som jag fick den för (1300kr) så kan jag konstatera att man får mycket ljud sanslöst mycket kvalitet för pengarna. Och att modellen dessutom är aktiv gör den perfekt att ha som datorhögtalare eller i en ministereo.

  Storleken på dessa högtalare är verkligen liten så man behöver definitivt inte mycket utrymme för att placera dessa. Utseendemässigt så är de rena fröjden att titta på, speciellt den vita varianten.

  Högtalarna har 2 optiska ingångar, 2 RCA-ingångar och är utrustad med Bluetooth vilket gör den flexibel när man ansluter den, och jag älskar att man får med en liten fjärrkontroll som man kan justera volymen och ingången på.

  Angående ljudet så håller ljudkvalitén hög klass, diskanten är len och luftig och basen är tajt och snabb. Man behöver ingen subbas för dessa högtalare, storleken räcker med bas om man inte är riktigt kräsen. Dessa små högtalare kan också spela förvånansvärt högt!

  Det enda negativa jag har hittat än så länge är att när jag spelat musik via RCA och stänger av högtalaren och sedan kopplar ur RCA kabeln så sätts automatiskt högtalarna på, vilket är riktigt irriterande. Vet inte om det ska göra det men det är definitivt störande ibland. Och för ni som inte vet det än så måste man ha en högtalarkabel för att ansluta dessa.

  +Prisvärda
  +Små och smidiga
  +Fin finish
  +Hög ljudkvalité för priset
  +Bluetooth, RCA och subbasutgång
  +Medföljande fjärrkontroll
  +Behöver ingen separat förstärkare
  +Kan spela högt

  -Automatisk avstägning
  -En aning dyra (originalpris: 2000kr)

  För priset som jag betalade (1300kr) så är dessa definitivt värda att köpa om man letar efter små, prisvärda och välljudande högtalare. Att man dessutom inte behöver en separat förstärkare gör dessa mycket enkla och bekväma att använda. Tycker själv att detta var ett glasklart köp och jag är helnöjd!