Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung SWA-W700

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Subwoofers (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Ett måste om du har soundbar från samsung. För att njuta av film och musik är denna grädden på moset. Snygg och framförallt kvalite där man inte snålat på något.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Enkel installation och en riktigt fin bas. Det blir att köpa en till nästa år!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har precis samma konfiguration som föregående recensent och instämmer helt i hur bra denna subwoofer är. För mig är den perfekt och ljudet blev mycket bättre. Är väldigt nöjd med hur bra den låter även på lägre volym, eftersom jag bor i lägenhet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket bra subwoofer.
  Riktigt lätt att para ihop med vår HW-MS760 soundbar. Tog bara några sekunder och helt utan problem. Vi har även Samsung SWA-9000S trådlösa bakhögtalare sen tidigare. Bashögtalaren kopplades in till Soundbaren med den trådlösa sändaren som följde med bakhögtalarna. (en likadan följde även med Subwoofern)
  Ljudmässigt är den väldigt exakt och rapp. Ljudbilen blev verkligen helt perfekt nu när man kan höra muller även på låga volymer.
  Om det finns något att anmärka på så är det basens volymsteg, även på max så hade vi gärna sett ännu kraftigare bas, men det skulle nog inte grannarna gilla.
  Blev ett kostsamt paket totalt dock 7000+5000+1500. Samsung tursamt på bakhögtalarna just när vi köpte vår soundbar. =)
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  9 dagar sedan
  Jag köpte den här för 16 månader sedan, och använde den bara för filmer så jag har bara använt den kanske 20 gånger, den ansluts inte längre till samsung + soundbar (även 16 månader gammal). Och jag kan inte höra något ljud ur det, även om det kan kännas en viss vibration. Efter en fullständig återställning av hål i stiften ect. det fungerar under en dag tills du stänger av den och sätter på den igen så att den inte fungerar. Samsung garanterar att denna dyra sub är 12 månader, potentiellt på grund av dålig kvalitet. Och de täcker inte reparation. Jag stötte på många ägare som utvecklade samma fråga, du kan bara kolla SAMSUNG.COM för recensioner och de nyare recensionerna lyfta upp samma fråga. Att göra suben värdelös om du inte vill betala för reparationer. Om jag trodde att det var bättre kvalitet skulle jag betala för reparation men jag tror inte att det är. Undvik denna sub till varje pris.