Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony PlayStation 4 Pro 1TB - White Edition

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Spelkonsoler (70)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Min första konsol på många många år och jag är imponerad vad dem kan åstadkomma rent tekniskt och ljudmässigt! Köpte spelet "Spider-Man" och är grymt imponerad! Vilken grafik! Vilken ljudmix! Måtte det finnas fler titlar med liknande bra ljudmix!

  Själva konsolen är bra, gränssnittet stökigt och krångligt att sätta sig in i för en nybörjare. Upplever inte så mycket oväsen eller fläktljud ännu, mestadels bara i början när man laddar spelet. Sen lugnar den ner sig. Kanske börjar den väsnas mer om jag kör tyngre sekvenser och i 4K upplösning?

  Kontrollen är skön att hålla i och man kommer snabbt överens med den.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Bästa PS4´n
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastisk spelkonsol med enormt utbud. Varmt rekommenderas.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har ägt ps4:an sedan releasen och uppgraderade nyligen till en pro modell, vit version.

  Utseendemässigt gillar jag att man gått ifrån det semiblanka från första versionen. Detta resulterar i en mer reptålig yta. Konsolen är riktigt läcker vertikalt ställd, var dock beredd på att den tar sin plats.

  Ljudmässigt låter denna version betydligt mindre än base ps4. Däremot slår den inte Xbox one x som närmast får ses som knäpptyst vid jämförelse. Tittar man på film kan detta märkas men annars är ljudet inget minus.

  Slutligen får ps4 en tacksam prestanda uppgradering i pro versionen. Laddningstider förkortas, bilden blir skarpare, spelen (nya som gamla) flyter på lite bättre med några frames samt även HDR funktion. HDR finns visserligen som stöd till bas ps4 också. Detta är nog den stora wow faktorn

  Detta är verkligen inte konsolen du skall köpa om du inte äger en 4K. Har du däremot en sådan är det denna version man bör äga.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum