Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Arlo Pro 2 VMS4430P (4st)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Arlo Övervakningskamera (33)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Nya Arlo Pro 2 sägs ha full-hd m.m, och det säger jag inget om. Lättinstallerat i appen och man är snabbt igång. Kvaliteten känns bra, slimmat och tajt. Det är lite snålt med installationsdetaljer i paketet så jag har redan varit och extrahandlat ett utomhusfäste till (ett ingår). Vore snällt om de skickat med kablage också för fast nätdrift. Nu blir det att extrahandla det också.
  Slutpriset kommer nog att hamna på närmare 12 tkr än de 10790 kr som paketet kostar i grund (dec 2017).
  Jag får inte IFTTT att funka heller, och det finns en uppsjö med trådar om detta på nätet, och de flesta har samma problem. Geofenching funkar däremot, och det är bra. Appen verkar bugga lite, för den vill gärna sända kamerornas ljud till mobil/padda även om man stängt av microfonen på dem. Småstöriga saker, men helheten är ändå bra. Lite utveckling på appen så blir det bra detta.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  5 mån sedan
  Nöjd men.....Just nu så rekommenderar jag inte köp.
  Geofencing funktionen fungerar ej just nu efter senaste uppdateringar på min IPad och IPhone. Man måste manuellt starta appen för att dan ska hoppa in i hemma eller borta läget.
  Ingen info från Arlo när detta problem kommer lösas.
 • Bra
  1 år sedan
  Fungerar smidigt att installera och använda. Att det är full HD 1080p är under all kritik. Skulle snarare säga en uppskalad 720p vilket är det enda som drar ner betyget.

  Jag ville egentligen ha Arlo Ultra som har en fantastiskt fin bild men pga. den enormt stora prisskillnaden blev det Pro 2 för 7690kr med 4 kameror.
  Jämför man detta med Arlo Ultra som kostar i skrivande stund 14000kr så får man ett 6000kr dyrare inköp (det hade jag kunnat leva med).
  Det största skillnaden är att Ultra bara ger 1 år molnlagring (Arlo Pro 2 har alltid gratis molnlagring). Efter detta år med Ultra kostar det cirka en hundring per månad + nästan en hundring till per månad om man vill ha det i 4k för 4 kameror, varför skulle man inte vilja ha 4k om man köper 4k kameror?

  Slår man ut kostnaden på 5 år hade Ultra blivit 18000kr dyrare totalt vilket var svårt att motivera. Därför blev Arlo Pro 2 ett givet köp!