Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Arlo Pro 2 VMC4030P

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Arlo Övervakningskamera (33)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Kameran är bra, absolut, inte perfekt men bra. Den är lätt att sätta upp och inspelningskvaliteten är fullt duglig. Har inget ont om kameran att säga. Ett steg uppåt från Pro-modellen, lite klarare färger och lite skarpare

  Det är mer Arlo och deras affärsmodell man stör sig på, hela tiden blir du påmind om att de har ett svindyrt abonnemang som du inte behöver som du kan teckna, då sparas inspelningarna i 30 dagar plus en massa lull-lull jag inte bryr mig om. Detta kalaset kostar ca 1000 spänn. Eller så köper man en liten hårddisk för några hundralappar och kopplar in så spelar den in allt i evighet som jag har gjort.
  Men, det riktiga problemet börjar när du vill ha fler än 5 kameror. Då MÅSTE du ha deras skitabonnemang vare sig du vill eller inte, det räcker då inte heller med att pröjsa 1000 spänn per år, utan du måste också teckna ett abonnemang på 300 spänn per extra kamera! Inte nog att varje kamera kostar flera tusen, du ska ha ett abonnemang du inte vill ha. Värdelöst.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har kört den någon vecka nu. Kompletterat mina Arlo PRO 1:or. Ingen jättestor skillnad vad jag märkt ännu. Om man ska använda zonerna som är en ny funktion i 2:an så måste strömadaptern sitta i permanent vilket begränsar en hel del. Kanske ok om du har den inomhus, men inte ute på tomten i ett träd t.ex.