Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tefal AccessSteam DT7000

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tefal Strykjärn & steamers (118)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.56)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Bakgrund. Jag HATAR att stryka och har i princip inte gjort det på 25 år. Antingen tar jag mina skjortor till kemtvätt eller så mutar jag min fru till att göra det åt mig, så jag blev mycket glad när jag fick prova denna Tefal gratis i utbyte mot recensioner.

  Jag har aldrig provat någon annan steamer eller ens tittat vad det finns för produkter innan detta. Jag blev lite besviken för jag tycker den känns väldigt plastig. Jag förstår att det är ett utbyte mot vikt, men jag tycker den är såpass tung redan i plastutförandet att den inte kan packas med på resor. Åtminstone inte kortare resor. Hur fungerade den då? Mitt första objekt blev en piké t-shirt, ganska grovt material. Jag tycker resultatet blev mycket bra och för egen del var detta sätt enormt mycket enklare än att stryka! Antar att man kan få bättre resultat med ett strykjärn men detta duger gott åt mig!
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Jag var väldigt nyfiken på denna produkt men blev besviken. Jag trodde den skulle kunna ersätta strykjärnet men så är det inte. Den funkar möjligtvis på mycket tunna plagg.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Har varit nyfiken och velat prova en steamer länge nu. Jag har använt den främst för dressskjortor och ersatt mitt vanliga strykjärn.

  Jag får inte riktigt samma resultat som med strykjärn, jag gillar att stryka varenda veck, manschetterna och krage noga. Går inte riktigt med en steamer.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Har testat denna under en tid nu och är inte helt övertygad, Tanken var att man skulle ersätta strykjärnet och det ser jag inte som ett alternativ. Visst den är smidig på tunna skjortor men den kräver en del övning om man skall få det resultat som man önskar. Man visst är den smidig när man är någonstans där man inte har strykbräda och vill fräscha upp skjortor som legat i resväskan. Prislappen är dock helt ok, men skulle gärna vilja att Tefal hade lite mer tips på sin hemsida. Men som sammafattning pris: 4 Funktion: 3 Tips från tillverkare: 1
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Det här är en bra produkt för att enkelt och snabbt fixa till skrynkliga kläder. Jag har använt andra liknande produkter förut men det här är den bästa jag sett hittills. Den har en relativt stor vattenbehållare, vilket gör att du kan använda den för fler plagg. Den kommer med en praktisk klädhängare, vilket jag saknat ibland förut, och den ger bra ånga. Enkel att använda och bra resultat. Men den ersätter inte ett vanligt strykjärn. Detta är för att fixa skrynkliga kläder, ej nytvättade.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  I princip en bra idé, men alldeles för tung. Inget alternativ till normal strykning. Man blir trött i armen och gör en ensidig rörelse. Kunde vara bra för att räta ut kläder när man är på resa, men manicken är ju alldeles för stor. Har testat med en nytvättad, torr skjorta. Hängde upp den på en galge. Brände mina fingrar på ångan när jag höll upp ärmarna, ingen brännskada dock. Sladden var tillräckligt lång. Synd att apparaten inte finns i rese storlek. Stryker normalt hellre än med denna.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Smidig att använda då man både slipper strykbrädan och denna kan användas vid små utrymmen. Den värmer upp snabbt och ger ett slätt resultat. Går dock inte att jämföra med ett strykjärn. På minussidan är att det inte finns någon utförlig beskrivning till vilka tyger man ska använda borstgrejen eller det platta munstycket till. minus också för att vattnet i den lilla behållaren snabbt tar slut. Men jag ser helt klart bra användingsområden så som på resa, släta till gardiner och ett plagg om man snabbt ska iväg.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Snabb att värma upp och ganska smidig. Dock är detta första gången jag använder en liknande produkt och instruktionerna var undermåliga. Stod hur man startar den typ, men inga direkta tips på hur man använder den, för olika plagg osv. Inte ens Tefals hemsida för produkten visade något bra tips. Så, produkten är säkert bra för de som vet hur man använder den bäst. Jag kanske lär mig med tiden..?
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Lättskött steamer som snabbt får bort skrynklor från kläderna. Enklare på tunna z lätta tyger med få skrynklor - ingen idé att ge sig på bomullslakan, eftersom den är lite för tung och lite för svag för att man snabbt ska få bort skrynklor som sitter ordentligt. För blusar, skjortor och lättare klänningar för denna underverk, dock!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Nu har jag prövat denna och jag rekomenderar den till snabba/mindre tyger. Den blir för tung att göra större moment med. (om man har problem med axlarna). Men det blir snyggt, bra att den har lång sladd. Men hade varit bättre med laddbart batteri. Sladden är lite i vägen
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Produkten är både smidig och lättanvänd. Den tar inte heller mycket plats. Dock ger den ju inte riktigt samma resultat som ett vanligt strykjärn. Man kan istället se den som en slags kompromiss, där slutresultatet får ge utrymmme för snabbhet och design.

  Skjortan blir absolut rakare jämfört med när man låter skjortan självtorka eller torka i maskin, men inte helt rak och fin blir den inte. Kroppen blir även rakare än armarna, som var lite småknepiga att få till. Överlag är det en ganska bra produkt till ett överkompligt pris, det beror väl lite på vad man är ute efter. Den duger ganska bra som en vardagsprodukt men jag skulle väl välja att stryka en skjorta till balen med den ;)
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Otroligt nöjd med produkten med tanke på priset. Min sambo som jobbar på H&M och ofta använder steamer på jobbet (professionell sådan) är imponerad. Det tog lite tid för mig innan jag fick in snitsen hur man skulle göra, eftersom att det är annorlunda mot ett strykjärn och strykbräda.

  Den enda negativa aspekten vi upplevt hittills (efter ca 2-3 veckor, med daglig steaming) är att sladden är något kort, då vi inte har optimalt ljus överallt i hemmet och inte eluttag heller. Är man medveten om detta och eventuellt har en förlängningssladd (om man har belysning som oss) så är det dock inget större problem!
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Har varit väldigt sugen att testa en sån här produkt länge nu, i hopp om att kunna slippa böket med strykjärnet, men är inte helt imponerad av resultatet.

  Det går väldigt snabbt att starta igång den samt att få ett hyfsat resultat på kort tid. Det blir dock inte alls i närheten lika bra som med mitt strykjärn. Alla kanter blir helt omöjliga att stryka då man inte har något att "stödja" plagget mot, t.ex. kanterna på en skjorta.

  Vattenbehållaren rymmer inte så mycket heller så man måste fylla på ofta om man har en del att stryka.

  Den största fördelen med produkten är att slippa ta fram strykbrädan, men vill man ha ett slätt resultat så är den inget att rekommendera.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har tidigare nästintill aldrig strukit mina skjortor på grund av lathet. Har testat denna några gånger och känner att det är sjukt smidigt och man får ett helt okej resultat på någon minut. Är väl dock inte lika bra som ett vanligt strykjärn men jobbskjortan funkar det absolut för!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  En Steamer ger inte lika bra resultat som en bra strykning. Och på alla material så funkar den inte super bra.

  Men, om man som jag hatar att stryka och behöver få något som är "Ok". Och man vill ha det snabbt och förhållandevis enkelt.

  Då funkar en steamer alldeles utmärkt. Och jämfört med att ha en helt ostruken skjorta och en steamad så är det natt och dag!

  Den värmer upp riktigt snabbt och det går relativt fort att komma igång. Den blir lite tung och man kan bli lite trött i armen som håller den, men inga större problem.

  Kan varrmt rekommendera en steamer som ett komplement till vanliga strykhjärn och det kommer ersätta strykhjärnet 80-90% av fallen. :_)