Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus ZenBook UX430UN-PURE6X

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Bärbara datorer (394)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Efter två dagars användning kan jag inte säga att jag är grymt imponerad över hur mycket en liten och lätt maskin som denna kan åstadkomma.

  Den fysiska kvalitén känns robust trots att en hel del verkar vara plast. Skulle gissa på att detta är för att minimera vikten (helt rätt). Tangentbordet är tyst och skönt att skriva på. Musplattan är stor men låter en del när man klickar. Inget som stör mig dock. Fingeravtrycksläsaren ligger helt i linje med förväntningarna. Det finns lite "tröghet" i portarna, så det krävs . Har inte testat kameran. Locket är precis lagom trögt att öppna.

  Ljudet är fantasiskt bra. Harman/Kardon levererar som vanligt. Skärmen är också riktigt bra. Skulle säga att apples retinaskärmar ser något bättre ut om man kollar detaljerna i högupplösta foton, men denna skärm gör definitivt sitt jobb. Bra kontrast, mycket bra svärta, och ljusstark.

  Inuti datorn har vi en snabb SSD på 512 GB, datorn startar fort. Precis som förväntat från en SSD. Processorn är brutalt bra. 0% CPU-användning om jag inte har något igång (något jag inte tror att jag någonsin sett på någon annan dator, faktiskt). Har inte testat den speciellt hårt, dock. Nätverket är snabbt och stabilt med låg responstid.

  USB-C porten klarar DisplayPort och är minst version 1.2, då den klarar att daisy-chaina två externa skärmar. Det står dock inget om detta i specifikationerna.

  Har inget negativt att säga. Man får mycket för pengarna och jag får känslan at detta är en dator som kommer att hålla länge. Att jag inte ger fullt betyg är för att jag bara har hunnit testa den i två dagar än så länge.
 • 8 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning