Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Hue White Ambiance Starter Kit 806lm 6500K E27 9,5W 3-pack (Dimbar)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Ljuskällor (574)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Så himla nöjd med mina Philips Hue! Skulle inte klara mig utan dom och älskar möjligheten att både kunna dimmra och att kunna ändra vitbalansen i ljuset då det är något jag är väldigt kinkig med. Ett minus för att lamporna har knäpp form och därmed inte passar i alla lampskärmar etc. Annars full pott!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Jag är så nöjd! Enkla att installera och använda. Jag har en lampa som nattlampa vid vår nyfödda bebis, att snabbt kunna ändra både styrka och färg på ljuset passar då perfekt!
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Cool produkt men tyckte det var lite halvmeckigt med installationen. Ger dock bra ljus och soft funktion. Osäker dock om jag skulle rekommendera dessa.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Den gjorde sitt jobb! :) Skönt att styra belysningen från avstånd. Perfekt med olika ljus!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Riktigt bra produkt. Älskar att kunna styra belysningen i hemmet från telefonen samt att lamporna ger bra belysning för olika tillfällen. Sällan problem med appen också. Tummen upp!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  I love them for so many reasons! You have the ability to choose from any shade of white or millions of other colors all from one bulb, it can be controlled by Siri, Google Home or your smartphone. The have capability of dimming all the way down to 1% and brightening all the way up to 100% power and anywhere in between.

  Btw, you can schedule your bulbs to turn on/off at certain times, slowly turn on the the morning, dim in the evening. Voila!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Toppen produkt! Vill byta ut alla lampor i hela hemmet, så smart och smidig grej!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Har haft möjlighet att testa detta fantastiska paket. Jag och min sambo har flyttat runt lamporna och testat oss fram vart vi skulle trivas med dessa lampor. Det slutade med att de visade sig vara perfekta i vår atelje och vardagsrum. För stämningssättande belysning i vardagsrummet var perfekt i dessa tider då man inte vill ha fullkomligt nedsläckt vid filmtittande. Samtidigt så har vi våra husdjur som reagerar på vårt beteende, så vi ställde in en timer på dämpande belysning, även djuren blev lugnare och rent av gick och la sig för kvällen när vi då "släckte ner".

  Riktigt lättanvänd produkt, inga direkt instruktioner behövdes gå igenom vid installationer utan det var bara plugga in och köra. Jag visade min sambo alla funktioner och hon använder dessa hela tiden numera. Elegant design och blir inte så skrikig att montera in i befintliga taklampor. Avger riktigt bra sken efter behov.
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Superbra produktpaket som en fin start och perfekt att man även kan köpa till fler. Enkelt att manövrar i appen och jag är supernöjd med dem. Det är verkligen en toppmodern produkt som jag hoppas på att få se mer innovationer av i framtiden!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Inget annat än nöjd med denna produkt. Enkel att använda och ett väldigt smidigt startpaket.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Bra startpaket att börja med! Enkelt att komma igång, bara att koppla in och börja leka med appen. Finns massa bra funktioner som du enkelt kan ställa in som wake-up light eller tända lampor när du kommer hem.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Toppenprodukt. Enkel att "installera" och använda. Även riktigt bra att kunna styra lamporna genom telefonen när man är borta och kan komma hem till ett upplyst hem. Blir att köpa till fler lampor och tillbehör till fler delar av hemmet. Rekommenderas!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Jag är mer än nöjd med Hue, att kunna automatisera mitt hem har länge varit ett mål fram tills nu. En av de bästa funktionerna med Hue-lamporna är i mitt tycke att du kan automatisera lamporna så att de släcks automatiskt när du lämnar ditt hem samt tänds så snart du gör entre i ditt hem igen.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Helt klart beroendeframkallande produkt! Älskar verkligen ljusen man kan välja och även att den är dimbar.
  Enda minus är att det inte finns i fler utföranden av lampor.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  produkt av hög kvalitet, har funkar precis enligt beskrivningen. Har ett bra ljus. Rekommenderas verkligen!
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Jag har fått chansen att testa dessa lampor genom Buzzador och kan inte vara annat än nöjd. Att få vakna till lampor som sakta tänds upp är hur trevligt som helst. Sen att det går att ställa styrka och färgtemperatur enkelt gör ju att användningsområdet ökar markant. Från mysbelysning till städljus på ett kick. Att de dessutom styrs med programerbara väggknappar gör ju det hela ännu bättre. Att endast styra med mobilen är inte att rekommendera. Kommer defintivt skaffa fler med mindre sockel också.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Vi är så nöjda med våra nya lampor, så smidigt att kunna dimra utan att behöva köpa ny dosa och att jag själv kunde koppla in dom utan hjälp från maken 👏🏼
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Vårat vardagsrum har alltid varit mörkt och har försökt med olika ljuskällor att kunna få ett så naturligt ljus som möjligt då vi knappt får någon dagssol här. Med dessa lampor kunde jag ställa in vilket ljus jag ville ha och på så sätt kunna få ett ljus och fräscht rum eller ett knapptryck senare få ett mörkt rum med mysljus i hela lägenheten. Jag är väldigt positiv till lamporna och kommer utöka mina källor.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Fick nöjet att testa min produkt med Buzzado dock ag fick tyvärr inte min produkt att fungera optimalt då jag redan har dimmer installerad,
  Dock är produkten väldigt smidig att koppla in, Det som jag inte tyckte var så bra är att "bridgen" inte har wifi stöd och måste alltid vara inkopplad med nätverkskabel.
  En super bra funktion var att man kan ställa in när lamporna tänds så det blir som en "Wake up-light" man kan även ställa in så olika dimmer sken som mer vitt ljus eller mer gult,
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Så himla nöjd med dessa. Älskar inställningen där man kan vakna till dovt ljus som stegvis blir starkare samma tid varje vardag. Gillar även att man kan välja varmt eller kallt ljus. Kommer absolut skaffa fler.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Fått chansen att testa detta kit via Buzzador.

  Går väldigt snabbt att komma igång med lamporna. Bara koppla in mottagaren och sändaren till din router och skruva i lamporna. Ett litet minus för att manualer samt tillhörande mobilapplikation ej finns på svenska.

  Mycket smidigt att kunna ställa in temperaturen på belysningen, har även tre lampor där jag även kan ställa in färgen. Dock känner jag en begränsad nytta av att kunna ändra färg, känns mest som ett partytrick.

  Bäst skulle jag säga är möjligheten att koppla ihop lamporna med Google assistant, detta gör så att du kan tända lamporna, byta färger, dimmra mm med endast rösten. Kan tyckas vara ett partytrick men vi gör det dagligen för att det är så enkelt.

  Hittar få negativa aspekter, en skulle möjligtvis kunna vara att lampan är större en en vanlig E27 lampa samt att priset vida överstiger en vanlig lampa.

  Kan rekommenderas.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Sjukt bra räckvidd, har flera rum och det krånglar inte alls. Automationen skapar mkt möjligheter, stiga upp, kommer hem m.m. Är riktigt nöjd och rekommenderar alla att skaffa, är garanterat framtiden!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Jag ÄLSKAR denna produkten! Fick hem startkitet genom Buzzador och har testat den i en månad nu. Till en början var den lite krånglig att starta upp men när jag väl fått ordning på det så kan jag nu styra alla mina lampor i olika rum med ett knapptryck, väldigt smidigt med hjälp av antingen den medföljande fjärrkontrollen eller med mobilen. Man kan ställa in ljusstyrka, färg och den har även en automatisk wake-up funktion. Nu ska jag bara införskaffa mig fler lampor så att jag kan styra hela hemmet för här kommer inte in några vanliga glödlampor igen!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Älskar detta kit och allt man kan göra med det! Har provat i ungefär en månad nu och kommer köpa fler glödlampor att komplettera med. Så smidigt att kunna ändra olika ljus, från varmt till kallt. Använder också tillsammans med iOS appen och kan tända lampan när jag är på väg hem, perfekt när man är mörkrädd :) Kanske lite dyrt men absolut värt och långsiktigt så blir det inte så dyrt.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Grymt bra lampor och så otroligt smidigt system! Ska införskaffa dessa till alla våra lampor i hemmet. Fantastiska!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Jag fick hem denna produkt genom ett samarbete med Buzzador och har haft dem i en månad nu. Det är en riktigt bra produkt med många funktioner mer än bra belysning. Det ger dig mer frihet än vanliga ljuskällor, du kan dimra din belysning utan att anlita någon som behöver mecka med elen. Du kan välja ljusstyrka själv, välja kallt eller varmt ljus. Du är inte fast med en viss ljusstyrka som med en vanlig lampa. Älskar wake-up funktionen, sjukt bra komplement till väckningen. Jag kan rabbla upp alla funktioner och säga att de är bra men detta är redan en lång recension. Till det negativa; fungerade inte alltid att styra belysningen utanför hemmet. Skulle vilja styra inställningar för wake-up belysningen lite mer. Att bridgen måste vara inkopplad till routern hela tiden.
  Utöver det – sjukt bra produkt, jag är mer än nöjd! Rekommenderar!
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Väldigt bra kit med lampor som följer behovet av ljusstyrka under dygnet. Riktigt bra att lamporna kan styras med mobilen!
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Älskar dessa lampor, med detta kit kan jag använda min telefon och tända och släcka. Har timer på morgonen så det tänds långsamt upp och släcks sedan lagom till att jag går hemifrån. Har långa olika funktioner, bla timer från solnedgång till soluppgång. Kan även utomlands kolla lamporna och tända och släcka så det ser ut som att jag är hemma.
  Det enda negativa är att det kan bli förvirrande för gäster som ska tända och släcka och inte vet vad detta är eller hur det fungerar. Men de lär sig fort.
  Glad att jag fått testa dessa lampor.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jag har haft möjlighet att prova detta fantastiska lamppaket från Philips, och det är mycket smidigt att kunna styra lampor och sken både via app och fjärr. Och behagligt ljus för olika tillfällen. Både appen och kontrollen är väldigt användarvänliga och lätta att hantera. Det är väldigt bekvämt att kunna styra ljuset i olika rum samtidigt och att även kunna tidsinställa både uppvaknande med ljus och tändning och släckning när man till exempel är bortrest. Jag rekommenderar verkligen den här produkten.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jag fick hem ett Starter kit från Buzzador och har nu testat produkten i några veckor. Och jag säger bara, wow! Vad häftigt och modernt mitt hem känns nu. Jag kommer absolut att byta ut varje glödlampa här hemma. Så skönt att inte ens behöva kliva upp ur sängen för att tända lamporna i huset innan man går upp för dagen. Och sedan att anpassa ljuset i rummet efter situation gör det ännu roligare. Jag har redan nu ett "fredagsmys" ljus och Energize ljuset åker på direkt på morgonen, för att få lite extra energi. och det fungerar!
  Dock är jag lite besviken på att inte röst styrelseläget fungerar på min Android, utan det måste min sambo använda genom apple siri för att styra lamporna. Jag använder nästan bara appen, kontrollen vill inte alltid fungera direkt utan man måste klicka några gånger innan lamporna tänds.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Fått testa detta kit via Buzzador och vi älskar det här hemma. Så smart att kunna styra allt via mobilen. Vi byter ut lampa efter lampa här hemma.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Fått chansen att testa detta kit via Buzzador.
  Väldigt smart produkt. Fantastiskt att kunna ligga i sängen och stänga av och starta lamporna via appen. En annan bra grej är att du kan starta eller stänga av lamporna även när du inte är hemma (smart om man är bortrest och vill låtsas att man är hemma för inbrottstjuvarna). Roligt att kunna ställa in olika slags ljus för olika tillfällen.
  Rekommenderar verkligen dessa.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Jag fick möjlighet att testa det här kittet via Buzzador och kan inte vara mer nöjd! Det går att styra färg och styrka via både appen och fjärrkontrollen man får med men även vi Siri. Nu vill jag komplettera.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Testar detta kit via Buzzador och är toknöjd! Hade tidigare kikat på att köp Hue och vill absolut komplettera nu. Jag installerade allt själv utan problem och nu är det nästan kamp hemma om vem som ska ratta belysningen. Smidigt, säkert och så bra!
 • Bra
  3 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har vi fått möjlighet att testa detta kit som vi bara älskar.
  Så smarta funktioner med röststyrning via Siri, eller via appen men även via en kontrollpanel. Hos oss så använder vi oss mest av appen vilket passar oss bäst. Så bekvämt att inte behöva resa sig utan kan styra lyset i alla rum med bara en ”knapptryckning” eller röstkommando! Ett minus är dock att det inte medföljde nån lättförståelig men ändå omfattande instruktionsbok för alla funktioner.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Riktigt smart produkt. Vi använder mestadels appen och inte kontrollpanelen som man kan sätta på väggen. Älskar att man kan styra lamporna med hjälp av mobilen så man enkelt kan stänga av alla lampor i hela huset med en klick eller helt enkelt med hjälp av bara din röst! Perfekt också när man är bortrest att man kan tända lampor i huset på kvällarna så det ser ut som att någon är hemma.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Fantastiskt kit! Min man älskar detta och tänder lampor mest hela dagarna. Jag älskar att jag kan koppla lamporna till Siri och kan be henne tända i det ljus i det rum jag önskar. Jag gillar också att det går att dimra lamporna precis som man önskar. Det går att få kallt ljus, varmt ljus eller något däremellan. Jag rekommenderar verkligen dessa lampor!
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Fick testa dennna via Buzzador. Jag tycker helt enkelt att denna produkt passar alla. Mycket enkel att använda och starta upp. Här hemma använder vi den rätt mycket för att slippa ända själva på morgonen. Sen vet man när man går till jobbet och ställt in den tiden på släckning. Så man behöver inte tänka på att man glömt släcka. Om man mot förmodan kommer på att man inte släckt när man är från hemmet kan man bara ansluta direkt mot appen som kopplar upp sig mot hubben. I mitt tycke en bra produkt med lätta inställningar.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Underbart kit!
  Väldigt enkel att installera och använda.
  Perfekt att man kan styra och lägga in fler lampor eller kontroller direkt i mobilen.
  Bara att plugga in i routern, ta hem appen och kära igång. Enklare blir det inte.
  Skapa den perfekta ljusstämmningen för massa olika situationer. Allt ifrån mys framför tvn, till den ljusa för konsentration.
  Bäst av allt är att man kan styra lamporna med mobilen, även när man är på jobbet. Så när det är mörkt ute så kan man starta lamporna i valfritt rum för att få ljust när man kommer hem.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Hela familjen är nöjd med de här lamporna. Perfekt att kunna ändra från varmt till kallt ljus och att alla lampor går att dimra!
  I dotterns rum fungerar taklampan nu även som wake up lampa, så smidigt!
  Appen är lätt att förstå. Hade dock velat ha bättre instruktioner innan man lärt sig allt.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Nu har jag testat denna produkt under en period och kan säga att jag är mer än nöjd. Det är en väldigt bra produkt och jag älskar att man kan redigera ljusstrycka men också dimern. Appen ger en variation av funktioner och jag har testat varenda en av dem, min personliga favorit är Savana Sunset funktionen.

  Jag skulle absolut rekomendera produkten för den person som älskar teknologi och variation. Passar både äldre och lite yngre barn då menyn inte är komplicerad.

  Produkten har jag fått genom ett samarbete med Buzzador.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Så himla smart, nu kan jag styra belysningen via appen på min smartphone. Inga problem att installera. Älskar det olika ljusen som man kan justera efter vilken stämning man vill ha i huset! Rekommenderas
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Jättebra startkit. Dock saknar jag en lättare instruktionsbok. Info om hur du ska göra finns på hemsidan men det hade varit bra med instruktioner på papper med.
  Jättefina ljussken, smidig dimmer och lättanvänd kontroll som du bara klistrar på väggen.
  Superbra produkt!
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Imponerande intryck. Med Philips Hue-appen kan jag ställa in lamporna för varje rum. Jag kan välja olika ”teman” på belysningen, något som är extra skönt när det gäller belysningen i sovrummet. För att ge bäst effekt ska man inte använda philips hue tillsammans med en vanlig dimmer i väggen pga att livslängden på lamporna kan gå ner mycket. Jag provade därför tillfälligt i sovrummet, och satte samtidigt i två lampor i mina golvlampor i vardagsrummet. Med appen kan jag sätta upp olika rutiner, bland annat styra lamporna när jag inte är hemma, jag kan skifta mellan varmt och kallt ljus, skapa olika "teman" med mera. Det var lätt att installera paketet, nackdelen tycker jag är switchen som för mig inte gått att använda då den inte svarar på lamporna. I det stora hela - gillar du "smarta hemmet" konceptet, tycker jag du ska ge det en ärlig chans. Det är kul, samtidigt som du styr belysningen så det blir behagligt för just dig.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Perfekt än så länge!

  Skulle vara riktigt nice med ett "moonlight"-läge på alla hua-lampor men det är nog tyvärr kört. Hade även varit nice att kunna välja hur den ska göra vid bruten ström till nätet, att gå till 100% ljusstyrka är en giltigt variant men en del vill nog att den skulle gå tillbaka till tidigare inställning.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Jag har testat Hue White Ambience i samarbete med Buzzador. Så otroligt smart lösning, och ljuset är bra. Jag skulle rekommendera den här produkten.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Har testat nyans Vit atmosfär i samarbete med Buzzador. En helt fantastisk lösning vi fortsätter med. rekommenderas :)
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  I samarbete med buzzador har jag kunnat testa denna produkt. Mycket glad med bra ljus, också att detta kan dämpas. Favorit!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har jag fått möjlighet att prova denna produkt. Detta har blivit en stor favorit hemma när jag använde sällsynt ljus i sovrummet eller i vardagsrummet på grund av mycket starkt ljus från lampan. Men nu när jag kan reglera den typ av ljus- eller dämpfärg, har den använts oftare än tidigare. Lätt att ställa in och kan styras antingen via app eller fjärrkontrollen.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Kall för att kunna styra ljuset med fjärr eller telefon! Bra att de kan dämpas! Mycket bekvämt med 4 olika ljus.