Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Bar Studio

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Hemmabiosystem (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.31)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Sett till priset och storleken låter den överraskande bra. Ingen Hifi-anläggning, men till sovrumsTVn funkar den mer än utmärkt.
 • Acceptabel
  7 mån sedan
  Funkade klockrent med SamsungTV Enkel att instaallera med hdmi ARC hoch man behöver inte sen bry sig då den stänger ned och startar med Tvn och ljudet styrs via Samsungs fjärr Bäst med ljud på sorrund Blev betydligt bättre ljud än med 50tummarens egna högtalare - lite klen bas men väl värd pengarna 990 kr man får vad man betalar för- Köpt som prov för stan hamnar på landet i sommar. Väntar på rätt pris på en Samsung utan subwoofer som har rejält bättre ljud enl RådoRön och då och då bra pris.
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  hopplös att synka med min LG 4k tv. kan få ljud via optisk, en går inte att använda tv:ns fjärr trots otaliga försök enligt konstens all regler.
  ljudet är hyfsat bra för mitt behov, men efter 4 månaders tjafs har jag fått nog.
  billigt är inte alltid bra.
  att man aldrig lär sig detta.

  blir en lg limpa nu, dyrare. men ska väl funka bättre med lg´s tv.
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Märkligt att en jbl flip som är många ggr mindre har ett bättre och kraftigare ljud än denna. Svårt att välja rätt läge man växlar mellan de olika men kommer aldrig fram till vilket som är bäst. Smidigt med hdmi men ljudmässigt borde det vart bättre.
 • Acceptabel
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Inget vidare soundbar. Ljudeffekter tar över för mycket vid filmtittande vilket gör att det inte går att höra dialoger. Får höja och sänka hela tiden. Soundbaren gick i retur.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Var sämst av JBLs soundbar när jag testade på Mediamarkt.
  Riktigt dov och burkig, knappt något stereoljud och man hörde knappt skillnad på insttument i låten..
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Slog till på mellandagsrean hos Mediamarkt när den gick för 990:-

  För priset kan jag inte klaga på något, enkelt att sätta upp till min samsung TV via HDMI-ARC och kan lätt kontrolleras via dosan. Enda "dåliga" är väl att ingenting visas på TVn när man ändrar inställningar utan man får kolla på lysdioderna på soundbaren. Detta kommer man snabbt vänja sig vid och är ingen dealbreaker.

  Basen är tillräckligt för ett rum på 3x4 meter. Röster är tydliga och man får ställa in den efter vad man främst kollar på (t.ex. filmläge eller musik)

  Kan varmt rekommendera denna om du inte vill lägga flera tusen på ett ljudsystem.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Givet storleken och priset är det här garanterat en av de bästa. Stor förbättring på ljudet jämfört med TVns inbyggda högtalare (och då har jag ändå en LG med inbyggd sub). Viktigt är att man ställer in den rätt - från fabrik är inställningarna riktigt klena.

  Fördelen är för mig som bor i en rätt lyhörd lägenhet kan jag köra på hög volym och med bra bas utan att det stör grannarna. Provade JBLs 2.1 system men skillnaden vart obetydlig då jag ändå var tvungen att skruva ner basen för att använda systemet kvällstid.

  I övrigt fungerar alla funktioner jag provat bra. HDMI ARC gör att den hoppar igång och går att styra direkt med TVns fjärr. Samma gäller om man kopplar via bluetooth till mobilen.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Gör inte om mitt misstag. Snålheten bedrar visheten. Om du vill ha en "bar" som tillför något i ljudväg lägg då till lite mer pengar. Denna är alldeles för "burkig" och nästan avsaknad av bas.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Best Sound bar.. Value for money!
  After reviewing many options, Finally nailed JBL studio bar. Test this alongside with Bose solo and few other options. Should say the bass depth and clarity from jbl is simply superb. Best part is TV remote controls the functions. Definitely recommend for someone looking for perfect sound bar under 2000 SEK. it's truely value for every penny.. (Bought from Mediamakt for 1490)
 • Bra
  2 år sedan
  Bra för den pengen men gå upp till Bar 2.1 om du vill ha bas.

  + Bra ljud för en liten peng

  + Stilren

  - Fjärrkontrollen är värdelös

  -Basen blir burkig (förståeligt)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Mycket prisvärd högtalare, spelar även musik på ett underbart sätt. Mycket nöjd som vanligt med JBL!