Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Stuffed Fables

 Lägg i lista  Jämför
Observera: Var uppmärksam på att produkterna som jämförs kan ha olika upplageversion, regelspråk etc. Kontrollera alltid butikens egen produktbeskrivning före köp!
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Var ute efter ett äventyrsspel i brädspelsformat med co-op-inslag som jag och min fru kunde spela med barnen och hittade detta. Kollade runt lite recensioner och play throughs på Youtube vilket jag rekommenderar alla som söker nya brädspel att göra.
  Stod till slut mellan detta och Mice and Mystics men valet föll på Stuffed fables pga de något tyngre inslagen av berättelse.
  Känns dumt att skriva för mycket om spelet då det finns mycket att se på som tidigare nämnt Youtube om man verkligen är intresserad.
  Det är verkligen för mig en unik spelupplevelse(spelar med en 10 åring och 8 åring). För er som spelat lite gammeldags rollspel kommer känna er bekanta med upplägget. Barnen är engagerade i berättelsen men också i strider och scenarion som händer i själva spelet, det är precis den mixen jag sökte. Man får räkna med att som vuxen få ta ansvaret för att läsa( finns översatt version på internet om man googlar runt lite) och agera spelledare för att inte få avbrott men det hade jag räknat med. Barnen lär sig dock snabbt mekaniken och vad som ska göras på varje runda.
  Spelpjäserna och illustrationerna är riktigt fina.
  Det enda negativa är att det tar kanske ca 2H per berättelse och det är sällan man har 2H att sitta ner och spela brädspel men vi har låtit det stå kvar så tar vi en sida i taget.
  Gillar man äventyr och co-op tycker jag detta är värt att kika på!