Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cleanmate S1000

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cleanmate Robotdammsugare (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.04)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Då jag nu ägt dammsugaren i nästan två år kan jag ge en helt ärlig recension.
  Under dessa två år har den behövt lagas fyra gånger. Huvudkortet är bytt två gånger, ena drivhjulet är bytt två gånger och fläktmotorn är bytt en gång.
  Då jag själv jobbar med att laga robotdammsugare så anser jag det vara dålig statistik, och märket jag lagar åt hade vid det här stadiet erbjudit en ny liknande produkt som utbytesmodell då det varit så många fel med den jag fick.
  Deras kundservice som har hand om garantier är jättetrevliga att ha att göra med, men det går inte fort för dem att laga ens produkt och dem är inte bra på att återkoppla, efter man felanmält är det knäpptyst tills dammsugaren är påväg tillbaka till en.
  För priset jag betalade för två år sedan hade jag med facit i hand valt ett annat märke.

  Däremot så fungerar dammsugaren bra, när den väl fungerar. Appen är ok men lämnar en del att önska. Två års garanti är även det ett stort plus.
  Den gör helt klart sitt jobb, man märker direkt den är skickad på reparation vilket jobb den gör när den fungerar.
  Men nästa gång blir det ett annat märke.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Vi är riktigt nöjda med denna produkt. Den har bra uppsugningsförmåga och vi gillar våttorksfunktionen.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Till priset 1990kr på netonnet prisvärd men skulle aldrig köpa den för nuvarande pris på 4000kr.

  Rullborsten måste genast bytas ut till munstycket med enbart sug dvs utan borts. I annat fall kommer roboten fastna så snart den får chansen t.ex minsta mattfrans.

  Med enbart sug munstycket ok driftsäkerhet men missar en del smuts och navigerar dåligt när solen ligger på, den blir förvirrad helt enkelt

  Så sammanfattningsvis
  +tystlåten
  + lågt pris 1990kr
  + dubbla sidoborstar

  -knappast jämförbar med irobot m. Fl toppmodeller gällande sugkraft och intelligens

  Notera att höjden är 9.9 cm, inte 8.5 som står på många ställen

  Bytte till en xiaomi, så mkt bättre. Mkt bättre sug, bättre navigation, bättre allt utom trappsensorer som är xiaomis akilleshäl
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Superbra robotdammsugare, förstår inte vart allt damm den har i behållaren legat innan. Så nöjd att jag rekommenderat den till arbetskollega som också köpt sig en.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Väldigt snabb leverans från coolest.se och den fungerar jättebra. Kommer spara mig så mycket tid och så fräscht att alltid ha ett nystädat hem!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Är positivt överraskad! Samlade upp en hel del damm vilket jag märkte när jag väl tömde den. Ljudet ifrån dammsugaren är låg och behagligt, trodde den skulle låta betydligt mer! Hade dock hoppats på att den skulle ”kännande av” hundens vattenskål.. slutade med en del vatten på golvet när dammsugaren väl stötte i skålen.. Men får ta upp skålen i fortsättningen när dammsugaren väl sätts på. :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Funkar jättebra att schemalägga och gillar våttorkarfunktionen. Den är också lätt att tömma och kom med smarta magnetremsor för att markera hinder när jag beställde från coolest.se
 • Perfekt
  1 år sedan
  Sjukt nöjd över denna robotdammsugare.

  Klarar våra trösklar utan problem och går enkelt att starta från t.ex. jobbet via appen så är den färdig när man kommer hem.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Fungerar utmärkt. Prisvärd! Klarar våra mattor och är enkel att tömma. Bra med appen. Klarar trösklarna och kommer in under soffan. Hörs knappt genom sovrumsdörren. Nöjd!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Både nöjd och missnöjd.
  Detta är min första robotdammsugare så jag vet inte vad jag ska förvänta mig.

  Suger jättebra, samlar in mycket damm, hittar tillbaka till laddstationen fint. Tar sig över tröskeln fint och undviker trappan bra.

  Trasslar dock lätt in sig i sladdar och mattfransar samt flyttar på laddstationen trots att det ska finnas sensorer mot sådant.
  Verkar ha problem med att hitta runt möbler.

  Förstår mig inte på appen, enligt uppgift ska man kunna programmera dammsugaren var den får köra och inte. Denna funktion hittar jag inte.

  Den svenska manualen har för liten text, dessutom saknas vissa avsnitt från det engelska originalet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har använt den i en månad.Fungerar klockrent!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Enkel installation, fick igång den snabbt. Gick igång direkt och började dammsuga. Gör det effektivt och dammsuger både matta och golv. Bra med Max knappen för kraftigare sug. Hittar laddstationen enkelt och inga problem att manövrera bland möbler. Skit skönt att titta på medans den jobbar.

  Ej provat golvmoppsfunktinen än, kanon att den finns.

  Extra borstar ingår också.

  Rekommenderar absolut!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra. Men tyvärr inte samma kraft att komma över trösklar som min förra. Kanonbra att ha en app till den+
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Smidig och bra - speciellt för pengarna - vi är nöjda!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Klart bra, våran andra robotdammsugare men första Cleanmate, är positivt överraskad bra med både borste och bara sug. Dessutom kan man våttorkar med den. Är supernöjd än så länge!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lätt att använda ! Kanonbra städar hela huset 😃👍🏼
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Detta är den tredje typen av robotdammsugaren jag har och denna modell har vissa fördelar och vissa nackdelar. Till fördelarna hör att den är prisvärd, dammsugar bra, bra aktionstid och enkelt användargränssnitt. Moppfunktionen som går att byta till fungerar över förväntan bra. Nackdelarna är att den har svårt för mina låga trösklar. Står ofta och slirar vilket aldrig hänt tidigare robotdammsugare. Sedan är den känslig vad gäller magnetbanden. Jag hade förväntat mig att exempelvis magnetbanden till Neaton skulle fungera, men icke... I det stora hela så är jag nöjd med denna Cleanmate S1000.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Fungerar bra och städar fint, har dock vissa problem med att den fastnar på vissa mattor så man bör hålla lite koll när den körs.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Hittills ett bra köp
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Har använt min Cleanmate s1000 i ca 2 månader. Köpte den via Netonnet.

  Dammsugaren är tyvärr inte så smart som jag hade hoppats på.

  Jag vill även tillägga att jag är noga att göra ren dammsugarens borstar osv.

  Bor i en nybyggd enplansvilla med låga trösklar. Den fastnar lätt tycker jag och då har jag väldigt låga trösklar och någon enstaka matta med kort lugg. Den dammsuger mattan väldigt bra när den inte fastnar men när den börjar backa på mattan fastnar den direkt av någon anledning. Felmeddelandet säger att rullborsten är överbelastad ( på mattan med kort lugg).

  Mina trösklar är inte mer än ca 1 cm i huset bortsett från trösklarna in i våtutrymmen. Ibland lyckas den bra med att ta sig över trösklarna men allt för ofta fastnar den. När den fastnar på trösklarna står den och går vilket har medfört att däcken blivit något slitna. ( den känner inte av att den har fastnat utan den står och ”tuggar”)

  En annan mycket irriterande grej är att den beter sig konstigt om den åker in i solljus. Då börjar den backa och tillslut stannar den med ett felmeddelande att trappsensorn är smutsig eller liknade.

  För att kunna koppla upp via appen krävs att du kör 2,4 ghz frekvensband på din router.

  Själva ” dammsugareffekten” är jag ganska nöjd med. Den hittar mycket damm och det känns som att man har fått ett renare hem.

  Jag trodde att den skulle vara smartare än vad den är och att den skulle klara minimala trösklar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Riktigt bra dammsugare. Supernöjd! Återstår att se hur länge kvaliten håller i sig med tiden tand.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Väldigt nöjd med vår dammsugare, tar sig över våra HÖGA trösklar vilket vi inte hade väntat oss. Har svårt att hitta hem ibland när den är färdig, men beror nog på placeringen av basen då vi ville ha den lite dold.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Super nöjd med denna! Har både hundar, katter och barn. Den tar allt hår och smått som tappas runt. Tystgående och klarar lätt av alla våra trösklar i huset. Känner exakt vart trappan är så backar smidigt bort därifrån. Extra lyx med våttork funktionen. Rekommenderar denna till alla jag känner!
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Köpte genom Villalivauktion och det rekommenderar jag inte. Hade varit bättre kollat upp priset själv. Stör mig att det är engelskt otydligt tal. Suger upp mycket damm men fastnar på lite högre mattor och under soffan och lite skåp.
  Har inte fått fram vilken garanti som gäller.