Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cleanmate S1000

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cleanmate Robotdammsugare (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.12)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Fungerar bra och städar fint, har dock vissa problem med att den fastnar på vissa mattor så man bör hålla lite koll när den körs.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Hittills ett bra köp
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Har använt min Cleanmate s1000 i ca 2 månader. Köpte den via Netonnet.

  Dammsugaren är tyvärr inte så smart som jag hade hoppats på.

  Jag vill även tillägga att jag är noga att göra ren dammsugarens borstar osv.

  Bor i en nybyggd enplansvilla med låga trösklar. Den fastnar lätt tycker jag och då har jag väldigt låga trösklar och någon enstaka matta med kort lugg. Den dammsuger mattan väldigt bra när den inte fastnar men när den börjar backa på mattan fastnar den direkt av någon anledning. Felmeddelandet säger att rullborsten är överbelastad ( på mattan med kort lugg).

  Mina trösklar är inte mer än ca 1 cm i huset bortsett från trösklarna in i våtutrymmen. Ibland lyckas den bra med att ta sig över trösklarna men allt för ofta fastnar den. När den fastnar på trösklarna står den och går vilket har medfört att däcken blivit något slitna. ( den känner inte av att den har fastnat utan den står och ”tuggar”)

  En annan mycket irriterande grej är att den beter sig konstigt om den åker in i solljus. Då börjar den backa och tillslut stannar den med ett felmeddelande att trappsensorn är smutsig eller liknade.

  För att kunna koppla upp via appen krävs att du kör 2,4 ghz frekvensband på din router.

  Själva ” dammsugareffekten” är jag ganska nöjd med. Den hittar mycket damm och det känns som att man har fått ett renare hem.

  Jag trodde att den skulle vara smartare än vad den är och att den skulle klara minimala trösklar.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Riktigt bra dammsugare. Supernöjd! Återstår att se hur länge kvaliten håller i sig med tiden tand.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Väldigt nöjd med vår dammsugare, tar sig över våra HÖGA trösklar vilket vi inte hade väntat oss. Har svårt att hitta hem ibland när den är färdig, men beror nog på placeringen av basen då vi ville ha den lite dold.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Super nöjd med denna! Har både hundar, katter och barn. Den tar allt hår och smått som tappas runt. Tystgående och klarar lätt av alla våra trösklar i huset. Känner exakt vart trappan är så backar smidigt bort därifrån. Extra lyx med våttork funktionen. Rekommenderar denna till alla jag känner!
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Köpte genom Villalivauktion och det rekommenderar jag inte. Hade varit bättre kollat upp priset själv. Stör mig att det är engelskt otydligt tal. Suger upp mycket damm men fastnar på lite högre mattor och under soffan och lite skåp.
  Har inte fått fram vilken garanti som gäller.