Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus GeForce GTX 1070 Ti ROG Strix Gaming Advanced 2xHDMI 2xDP 8GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Grafikkort (PCI Express) (186)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Köpt för 4100:- för ett år sen cirka.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Köpte för 4000 kr, och det ser jag som ett kap med tanke på hur löjligt höga grafikkortspriserna är i dagsläget. Jag har dock ett par klagomål.

  Kortet presterar mycket bättre än mitt gamla GTX 970 Ti och är väldigt överklocksvänligt (jag har ökat prestandan med 10-20% utan problem), men jag håller inte med om att det är tystgående. Vid belastning (dvs spelande) hörs fläktarna tydligt. När kortet inte belastas uppstår ibland ett fenomen där fläktarna helt utan anledning ökar och sänker hastigheten med några sekunders mellanrum, vilket påminner ungefär om när man varvar en bilmotor (själva effekten som uppstår, inte ljudnivån).

  På det stora hela är jag iaf nöjd och kommer förhoppningsvis kunna ha 1070 Ti tills grafikkortspriserna stabiliserats en aning.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köp A8G ist för 8G versionen som är särskilt markerade med just bokstaven A för att vara bättre förberedda för överklockning.

  Överklockade motsvarar 1080 i prestanda.

  Nöjd!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Gick från ett GTX 660 till ett sånt här. Skillnaden är som natt och dag. I Destiny 2 ligger jag på runt 150 fps med maxade inställningar och på overwatch på 180+ med ultra. Tyst är det också, och fläktarna stänger av sig själva när man inte spelar. Lyser fint också. Ett enormt kort som tar oerhört mycket plats. Inte alls stor skillnad mellan denna och ett 1080. Rekommenderas att köpa för under 5000 kronor. Över 5000 blir det för mycket för detta. Tar av en stjärna pga det.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  ❤❤❤