Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AOC Q3279VWF

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AOC Datorskärmar (139)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Som andra här så köpte jag också skärmen när den var på kampanj för 2195kr

  Plus:

  - Priset! Finns i princip ingen konkurrent i detta segment för vad som erbjuds, närmaste är HP Omen 32 för dubbla kostnaden.

  - 1440p + 32 tum är en grym kombo då du får hög upplösning och stor panel utan några
  skalningsproblem i Windows

  - 75hz med FreeSync (Det senare som Nvidia tråkigt nog ej vill stödja för att du istället ska köpa Gsync paneler till överpris)

  - Svärtan som gör den riktigt trevlig för filmtittande. Krävs OLED för att slå detta.

  - Minimalistisk design som ej tar stor plats på skrivbordet

  Minus:

  - Ej höj eller sänkbart stativ med inga möjligheter för VESA montering

  - Ingen USB hub

  - Problem med pixeluppdateringen som andra har nämt vilket dessvärre gör den icke lämplig för den mer seriösa gamern. Extra tydligt i mörka scener

  - Bristande betraktningsvinklar trots VA teknik (min BenQ GL2750HM som jag kom från tidigare var faktiskt tydligt bättre här) vilket leder till att den ej kan rekommenderas för fotoredigering. Hade kunnat åtgärdats om den använt en nyare VA panel från t.ex. Samsung. P.g.a av denna brist så kan inte den annars imponerande kontrasten och färgrymden som erbjuds avnjutas till fullo

  Slutsats: Även om panelen kommer med vissa klara brister så är detta ändå en stark rekommendation i slutändan med tanke hur mycket skärm du faktiskt får för pengarna. Dessutom kommer du få svårt att hitta en panel att använda till datorn som erbjuder bättre svärta utan risk för inbränningar.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ägt min i ca 1 månad och är helnöjd. Sammanfattas bäst som en riktigt mångsidig skärm.

  + Priset för storleken 31.5
  + Mycket god svärta, färgdjup och kontrast
  + 75hz med 1440p
  + God skärpa
  + Många bildinställningar, i spelläget finns FPS, Racing och sedan finns även ett sRGB läge som är fullt acceptabelt för redigering i Lightroom. Enligt tester under 3 Delta i snitt
  + med Overdrive Svag-Medium märker jag ingen ghosting i PUBG

  - Blir lätt varm
  - Saknar VESA fäste
  - Ej höj och sänkbar
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppdatering: Mycket prisvärd skärm, helt enkelt bra på allt men inte bäst. Funkar helt ok att spela på om man inte har superhöga krav på FPS-lir.

  Riktigt trevlig! Grymt mycket skärm för pengarna. Återkommer när jag testat spela på den. Uppgraderar från en 24" 16:10 BenQ från 2008 :)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Observera. Drivrutinen måste installeras för bästa färgåtergivning och kontrast!

  Lätt att missa eftersom skärmen "fungerar" när man ansluter den. Efter drivrutinerna "poppar" färgerna betydligt mer.

  Kan hämtas här:
  https://eu.aoc.com/en/products/q3279vwf/support
 • Bra
  2 år sedan
  En nobrainer för priset. Dock ser man pixlarna, haft 28 tum innan med samma upplösning och det funkade bra, men ja, på 32 tum har man passerat "gränsen" för synliga pixlar. Märks mest på foton och sånt.

  Minus: Varför ska det vara så svårt att tillverka en stabil fot? Över hälften av alla skärmar jag köpt (någonsin) har haft instabila fötter. Hur svårt kan det vara?
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte min för två månader sen. Den är nästan för stor i början, men man vänjer sig och tycker att andra skärmar är för små nu. Kan inte tänka mig att gå tillbaks till mindre skärmar nu. Inga döda pixlar på min. Bra bild, men upplösningen är lite för liten för en så stor skärm för att ge ett krispigt intryck. Spelar mest dota och det funkar bra. Du kommer få en chock om du går från en gammal 24 tummare. Det var som att hämta ut en tv på posten.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Precis fått min och som andra nämnt är det väldigt mycket skärm för ~2200:-

  Jag använder min i jobbet och viewing angle är lite av ett problem då text blir en aning suddig lägst ut till höger och vänster, om man som jag sitter på ungefär en halvmeters avstånd.

  Ganska mycket reflektioner också, i ett upplyst rum.

  Lite seg i uppstarten efter att den stått i strömsparläge.

  Det är ingen fantastisk skärm, men du betalar för stor yta till ett lågt pris, och det får du!
 • Dålig
  2 år sedan
  En skärm i helt rätt storlek - 32" är perfekt för det mesta idag, utom CS.GO

  Första skärmen hade 4 döda pixlar, fick den utbyt och ersättnings skärmen har 2 lysande röda pixlar och ojämn i färgerna, klart mer ljus på höger sida
  Upplever foten som relativt ranglig.
  Men det mest trista är att anslutningarna sitter på en platta som är väldigt dåligt fastsatt i skärmen.
  Tycker det är dåligt att så pass dåliga skärmar kommer ut från fabriken
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Den här skärmen är ett kap!
  Passa på innan den går upp i pris eller utgår.

  Har spelat på den i två månader nu och är väldigt nöjd. Har inte upplevt någon ghosting alls på mitt ex. Rapp. Den har inga problem att hänga med i snabba fps-spel vilket uteslutande är det jag använder den till. 1440p är ett riktigt lyft från 1080p.

  Krävdes lite pill med inställningarna för att få rätt balans på färger och skärpa. Finns en bra guide på nätet med färdig färgprofil att ladda ner. Den gjorde susen. Googla så hittar ni.

  Min har en död pixel. Det är dock inget som stör mig då den inte syns alls vid spelande eller vanligt användande. Men en stjärna av för det.

  +Priset!
  +FreeSync
  +32"
  +1440p
  +75hz
  +Stilren design
  +Diskret power on-ljus

  - En död pixel
  - Inget vesa

  Tack AOC!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte skärmen för 2195kr. För det priset så finns det inte mycket som kommer i närheten när det kommer till prisvärde om man är ute efter en 27+ tums skärm och 1440p upplösning.

  Inga döda pixlar på skärmen och upplever att färgåtergivningen är bra efter lite justering. Svärtan och kontrast är den bästa jag har sett på någon skärm jag har använt. 75hz uppdateringfrekvens funkar fint och ger ett bra flyt i spel som är fullgott för alla utom de mest hängivna FPS-spelarna. Precis som tidigare har nämnts så har skärmen vissa problem med pixeluppdateringen. Då främst i mörka spelmiljöer där man kan se att den inte riktigt hänger med om man tittar noga, vilket ger en liten ghostingeffekt. Vissa kan leva med det medans andra skulle störa sig på det.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Otroligt mycket skärm för pengarna, vist inte världens snabbaste panel. Viss ghosting vi mörk till ljus pixel men inte vansinnig. 75Hz och Freesync gör en viss skillnad mot 60Hz man blir lite nyfiken på vad 144Hz hade gjort, spelar man enbart på skärmen skulle jag nog satsa på något annat. Men för mig som uteslutande spelar strategispel så är det helt okey med 75Hz. Inga döda pixlar på mitt exemplar vad jag sett. Ingen överdriven backlight bleed. Men VA glow är det gott om så stör man sig på det så får man byta skärm med en annan paneltyp. Skulle säga att det här är en perfekt budgetskärm speciellt om man har ett äldre Radeonkort med Freesync stöd.
  Köpt för 2195kr så ha det i beaktande när du läser mitt omdöme.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Super nöjd, hittade ingen skärm som slog denna i prisklassen max 4000:-
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Perfekt storlek om man vill ha större arbetsyta men ungefär samma storlek på text och ikoner. Hade en 27" innan men från och med nu kommer 32" och QHD vara min standardstorlek på arbetsskärmar.
  Har sett ett par filmer via mediaspelare och är förbluffad över svärtan - hade TN-panel innan. Lite clouding men inget jag störs mycket av.
  Blank skärm ser jag som ett plus då jag inte har några starka ljuskällor bakom mig - det ger mindre grådaskig bild. Fyra olika ingångar att välja på. Har ditt grafikkort displayport skulle jag rekommendera att använda det för att kunna nyttja skärmen fullt ut. Plus att både DP samt HDMI-kablel följer med
  Smart program följer med så man kan ändra bildinställningar i Windows och slippa allt tryckande på skärmens små knappar.
  Ett stort plus för den diskreta LED-indikatorn på framsidan av skärmen.
  Nöjd! Köpte den på black friday för 1995;-. Men hade varit nöjd även om jag hade köpt den till ordinarie pris 3490;- vid köptillfället.