Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Smart10

 Lägg i lista  Jämför
Observera: Var uppmärksam på att produkterna som jämförs kan ha olika upplageversion, regelspråk etc. Kontrollera alltid butikens egen produktbeskrivning före köp!
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Väldigt roligt spel men ibland är frågorna helt absurt svåra.
  Det borde ingå ett timglas också för folk tar lite väl gott om tid på sig.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Kanonspel sina små missar till trots på ett fåtal frågekort! Väldigt inkluderande frågespel som alla kan vara med på och har en chans att faktiskt lyckas ta åtminstone en poäng, samtidigt som spelets upplägg också innehåller ett intressant element av risktagande och att våga för att försöka vinna ännu mer på varje fråga.

  Väldigt breda (rent utav överraskande) kategorier och frågeställningar bidrar dessutom till att frågorna blir väldigt roliga och intressanta att svara på, och även här ytterst inkluderande för alla deltagare.

  Antalet frågekort är förvisso något få och man kommer således att snabbt lära sig vilka svar som är korrekta, men nya frågor finns redan att köpa och det bör vara en enkel sak för utvecklarna att trycka ut fler frågor - dessutom med olika teman, som jag är säker på att vi kommer att få se i framtiden :)

  Stort plus för utformningen av spelboxen också, som verkligen gör skäl för namnet!
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Vid första spelade partiet fann vi spelet roligt och smart. Spelets idé och mekanik är det inga fel på.

  Men en varningsklocka dök upp då vi efter ett par kort upptäckte att ett faktafel, men tänkte då att även Trivial Pursuit på 80-talet innehöll ett kort med feltryck och vi lät det bero.

  Ytterligare två partier senare har vi funnit ytterligare faktafel, så nu är det inte roligt längre. Man vill inte sitta där och stolt presentera rätt svar men på kortet få veta att man skulle ha fel - vilket man inte har - för att då tvingas ödsla tid på att söka upp och visa fram korrekt fakta och överbevisa sina motståndare (och spelet) med.

  Man skall kunna lita på att ett kunskapsspel är faktagranskat, och det har utgivaren misslyckats med rejält.

  Jag hoppas att utgivaren i framtiden kan erbjuda faktagranskade kort gratis till oss som köpt produkten, men tills vidare är det ett stort No-No att köpa Smart 10.