Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HP Envy Photo 6220

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HP Multifunktionsskrivare (264)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Har tidigare haft HP och var skeptiskt till att köpa en ny skrivare från märket då jag tidigare blivit besviken på användarvänligheten. Efter att ha letat runt tyckte jag dock denna skrivaren var för prisvärd i förhållande till egenskaperna för att inte prova. Till min förvåning har den fungerat riktigt bra. Lirar fint med mobilen. Både jag med min Android och min sambo med sin iPhone har utan problem kunnat skriva ut när det behövs. Scanners funkar men ger ganska mörka bilder och kräver att man manuellt justerar upp ljuset. Som vanligt är den stora kostnaden i bläcket och HP likt alla andra leverantörer fortsätter med sina monopolistiska maffia-upplägg. Detta drar ner betyget men är heller inget man slipper undan om man nu inte köper en svindyr Epson med påfyllningsbart bläck.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte denna skrivare för 499:- på Clas Ohlson, kan säga att den är värd minst 999:- alla dar i veckan. Håller med föregående recencent på alla punkter utom att den låter mycket för det gör den inte, tyst och snabb blev förvånad just över hur tyst och fint den skriver ut. Jätte fin kvalitet på foto papper liksom vanliga text utskrifter. Har inte hittat något som varit negativt alls, fungerar klockrent från mobilen, både från iphone och android (samsung). Vill man ha en skrivare utan bekymmer och som kan både prestera bra med fin kvalitet och med scanner, kopiering, wifi mm då är det bara att köpa. Finns ingen funktion jag känner att jag saknar, denna fungerar till det mesta. Bästa rekommendationer..
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag fick tag i min för 499 på Clas Ohlson. Tänkte ha den till att skriva ut några bilder för ett framtida julkort samt för att skriva ut ett antal PowerPoint-presentationer med mycket bilder och ikoner.

  Har nu testat ett tag och den här skrivaren är baskemig fantastisk för priset. Du ser inte att bilderna är utskrivna från den här skrivaren, bilderna ser ut att vara från valfritt fotoföretag som jobbar med professionella bilder.

  Jag var sjukt osäker innan jag köpte skrivaren, men efter att ha haft den en kväll nu och testat en hel del utskrifter så är den magisk på alla sätt och vis när det kommer till bildkvaliteten.

  Nackdelar? Skrivaren låter som ett tåg som byter vagnar på en bangård när den skriver ut och den är stor och klumpig som tusan. Men för 499 så är den ett otroligt kap och definitivt en 10/10 i betyg.