Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ring Spotlight Cam Wired

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ring Övervakningskameror (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  27 dagar sedan
  Uppdaterat: 7 dagar sedan
  Haft denna i drift en vecka nu. Bra funktion och mycket stabil. Förvånansvärt bra/starkt ljus i lamporna. Helheten är positiv. Har dock ganska dåligt ljudupptagning , med brus (sämre ljud inspelning än mina Arlo). Hade även önskat bättre ljud när man ”pratar” med någon på andra sidan. Kan dessa problem vara kopplade till iPhone appen eller HW?

  Saknar möjligheten att stänga av kamerornas inspelning när man är hemma, går bra att stänga av notifiering men för att avbryta inspelning måste man bryta strömmen. Saknar mjukvaromässig zoom eller avgränsning av bilden, för att undvika att oönskade delar av vyn ska filmas. (Dock mycket bra möjligheter att styra notiferingar i bilden). Det här funktionerna borde Ring lätt kunna lösa i mjukvaran!

  Jag har fler Ring kameror och just denna modell har svarta avrundade hörn ffa vänster sida, kameran visar alltså lite av plastringen runt linsen. Känns oproffsigt för en så här dyr kamera. Inte bestämt mig om jag ska reklamera ännu, men kanske bra för Ring om jag gör det.

  Kan vara bra att veta att dessa kameror behöver starkt Wi-fi, fått sätta upp en förstärkare.