Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ring Spotlight Cam Battery

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ring Övervakningskamera (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.54)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Känns välbyggd och lätt att få igång. Reagerar relativt snabbt och appen fungerar bra. Hade problem med wifi-täckingen i början men efter återanslutning funkar det bra. Obs att kostnad för molnlagring tillkommer efter 30 dagar.

  +Plats för dubbla batterier, ett medföljer
  +Lampa, siren och tvåvägskommunikation
  +Appen innehåller många funktioner och inställningar
  +Bra känslighet för rörelse och få falsklarm
  +Molnlagring
  +Koppling till IFTT

  - Appen blir instabil vid dålig wi-fi-täckning
  - Fungerar ej med Google Home

  Rekommenderas.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Briljant produkt. Tack och lov hade inte något misstänkt beteende nära min egendom innan jag skrev den här recensionen, men det spårade början och går briljant, så skulle det vara något i framtiden jag har ett stort sinne.

  Som nämnts i min titel är dock positionering nyckeln. Jag placerade på sidan av min ytterdörr. På den sida som jag ursprungligen placerade måste signalstyrkan ha påverkats av avståndet / väggarna mellan denna och min router, så överföringarna var lite temperamentsfulla. Men när jag bytte till andra sidan, klickade allt på plats och fungerade utan problem!

  Jag har bara kört på batteri hittills. Vilket varar bra, behöver bara en avgift med några dagar.
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Kammen i sig är en mycket bra bild, även om det i regnigt väder kan visa sig vara svårt att se någon bild eftersom linsen lätt är suddig. Jag blev mycket besviken över installationen. Genom att göra detta på en Huawei P30 Pro, startade uppställningen kontinuerligt och det visade sig vara omöjligt att göra. Men jag kunde fullfölja detta utan problem på en Samsung S8 som verkligen förbryllade. Varningarna är bra, aviseringarna kommer genast igenom och lamporna som följer med detta på själva kameran är verkligen mycket användbara och ett bra tillägg. Jag känner emellertid att det är lite tunnt fast vid väggen och försöker placera den när den är ansluten ser kameran ibland komma ut ur hållaren. För kostnaden verkar det lite för dyrt med tanke på nackdelarna.
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Lite besviken över sensorns svar eftersom det inte alltid aktiveras av personer som kommer till dörren även efter att de har placerat den några gånger.

  Instruktionerna är enkla och enkla att följa och att ansluta kameran till telefonen för aviseringar är också lätt.

  Mycket tydliga bilder när sensorn tar rörelse så det är lätt att identifiera vem som är där.

  Batteriet håller bra och laddas också rimligt snabbt, varar ungefär en vecka.
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Inte för oss. Lätt att installera och konfigurera på min telefon - goda anvisningar ges. Lätt att placera - vi satte den för högt i början så att den fångade vägtrafik, så vi sänkte den och det är mycket bättre. Meddelandet om någon på min enhet tar för lång tid - när det har tagits emot och jag har öppnat appen kan besökaren vara borta eller bryta in mitt hus! Min WiFi är långsam, så den här kameran är inte riktigt bra för mig. Jag uppmanar mig att behöva betala för att filmerna ska lagras, och jag tror att det borde finnas en skärmdump på 3ach-meddelande så jag vet om jag ska öppna appen för att se en främling eller bara en katt satt på min enhet!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Jag var lite orolig för att jag skulle byta batteri ofta. Jag har haft det i 3 veckor nu och batteriet är på 65% och det är med ett antal livevisningar. Så ganska nöjd med det. Jag tror att jag kommer att lägga till ett andra batteri som kommer att förlänga batteriets livslängd.
  Kameran var verkligen lätt att installera och konfigurera med min telefon. Att ansluta till WiFi med appen var enkel och snabb. Eftersom kameran är lite avstånd från huset ställde jag in en WiFi-förlängare och anslutningen har varit perfekt.
  Det tog lite för ett fel med känsligheten och inställningarna för att få varningarna bara att komma igenom när jag ville att de skulle göra det. Jag har nu fått det perfekt.
  Jag har också använt 2-vägs högtalarfunktionen och det fungerar briljant.
  Med månadsabonnemanget sparas alla inspelade klipp och är tillgängliga för visning.
  Riktigt nöjd med köpet.
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Det är väldigt bra förpackat och batteriet tar minst en vecka mellan laddningarna. Bildkvaliteten är inte bra för priset men räcker. Nattsyn är dock bra.

  Det verkliga problemet med det hela är installationen. Om du inte har en mycket ny eller ganska hög spec-telefon och mycket bra internet kommer det troligtvis att vara till liten nytta. Mycket buggy vid installationen och till och med att pröva det i samma rum är det en verklig smärta att ansluta och få det installerat.
  Att ansluta till kameran och titta på video tar lång tid, 30 sekunder eller så och några försök, så jag kan inte se att det är till stor nytta.

  Det enda sättet att faktiskt lagra video är genom att ta ett prenumeration och vara internetbaserat skulle det inte spela in om ditt Internet är nere.

  Det är inte en dålig produkt, men mycket dyr för vad den är. Andra enskilda kamerasystem finns tillgängliga för mycket mindre och kommer att fungera lika bra, och för priset på detta finns det många fristående flerkamerasystem tillgängliga, som också möjliggör fjärrvisning.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Fantastisk teknik men den övergripande produkten tappas av dess grundläggande syfte.
  Varumärket har kommit långt sedan det har börjat men trots att de tar fram produkter för att göra ditt hem säkert från alla vinklar är forskning och utveckling en stor svik.
  Den här produkten kan vara bra men när den testas till dess syfte misslyckas den. Liksom andra har det problem med väderbeständig och vattentät programvaran är inte bra. Jag har sett att mer grundläggande programvaror fungerar bättre.
  Sammantaget väntar min recension på nästa generations modellversion av denna produkt när den har blivit av med alla dess problem köp inte den här.
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Jag hade höga förväntningar efter att ha sett detta på tv, men är tyvärr besviken. Mikrofonen verkar vara trasig, eller bara mycket glitchy så att du inte kan förstå personen på andra sidan dörren. Kameran fångar inte människor utanför antingen om de står stilla i minst 5-10 sekunder. Till exempel nedsänkt någon av hundarna utanför vår enhet och kameran plockade inte upp något alls! De senaste dagarna får jag bara en svart skärm som säger ring.com och det fungerar inte, och efter några återställningar är det ok en stund igen. Batteriet tappar fortfarande väldigt snabbt och jag måste ladda efter max en vecka! Så skulle jag rekommendera det? Tyvärr nej.
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Den totala produkten är bra och den fungerar mycket bra, funktionerna är fantastiska och kamerans kvalitet är bra speciellt på natten. Det är dock inte vattentätt och när vatten går in i det orsakar det att det skadas och behöver fixeras eller rengöras, vilket är absolut irriterande speciellt när du förväntar dig att en säkerhetskamera som ska placeras utanför ska vara vattentät
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Ring är ett välkänt märke inom hemsäkerhetsprodukter.
  För det första är förpackningen bra. Alla tillbehör ingår. Tydliga instruktioner. Inställningen är problemfri, speciellt om du redan har andra ringprodukter.
  Bildkvalitet är Full HD, med acceptabel nattvisionskvalitet.
  Ringöverföringar till molnet. Så du kan granska bilderna även om kameran är stulen eller förstörd. Egentligen skulle Ring byta ut kameran om den är stulen.
  Batteriets livslängd är acceptabel speciellt om du köper ett extra batteri (kameran har två fack men har ett batteri) eller en solpanel.
  Jag gillar hur Ring-enheter länkar till varandra. (Du kan ställa in uppfartskameran så att den börjar spela in när dörrklockan upptäcker rörelse). Kan också integreras med IFTTT och Smartthings.
  Problem med kameran:
  - Nattsynen är inte den bästa. Man kunde knappt se en nummerplatta i frånvaro av ljus.
  - Du måste betala månadsabonnemang om du vill ha tillgång till inspelade bilder i en månad.
  - Inget 24/7 inspelningsalternativ.
  - Kundtjänst i Europa är inte lika bra som i USA.
  Problem med batteriversionen jämfört med trådbundna versioner:
  Även om det är bekvämare och snyggare att installera en trådfri batteridriven kamera är skillnaden mellan båda versionerna massiv:
  - Rörelsessensor: Det här är en stor skillnad. Rörelsessensorn i batteriversionen är PIR-rörelsessensor som är mindre känslig och aktiveras endast av rörelser över kameran inte mot / bort från kameran. I kabeldragna kameror är det elektronisk rörelsessensor som aktiveras av alla ändringar i pixlarna, varför den är mer anpassningsbar (du kan välja det område som utlöser rörelsessensorn) och mer exakt.
  - Rörelsedetektering: Den batteridrivna versionen vaknar upp av rörelse, så för det mesta saknas den "faktiska rörelsen" i bilderna och varningarna är sent! Detta är avsett att spara batteritid. Naturligtvis är detta inte ett problem i kabeldragna kameror.
  Generellt skulle jag rekommendera den här kameran speciellt om du äger andra ringprodukter och har en ringskyddsplan. Jag skulle rekommendera den trådbundna versionen om du har kablarna.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Avbokning och installation är enkelt. Det tog mig cirka 15 minuter att få den ur lådan, borra / skruva på ytterväggen och få den ansluten och skicka mig varningar. Städa.

  Kamerans videokvalitet är bra, även om jag känner att det kan vara bättre. För mina meddelanden kan jag lätt se en persons ansikte, men på natten är det lite svårare och jag tycker att kvaliteten borde vara bättre. Men kanske jag ber för mycket om en CCTV-enhet i den billigare änden av skalan?

  Varningar är bra men kan definitivt förbättras. Till exempel får jag tillräckliga meddelanden men de visas bara i en "lista" med varningar snarare än en ögonblicksbild av händelsen. Betydelse Jag tycker ofta att jag tittar på meddelanden som jag verkligen inte behövde bry med - en katt som passerar till exempel. Detta behöver arbete, men är inte ett showstopp. Jag tror att det finns ett sätt att aktivera bara "folk" -meddelanden - jag ska utforska det och uppdatera recensionen.

  Batteriets livslängd är mer än tillräcklig. Självklart är detta starkt beroende av hur mycket rörelse det finns, men för att ge dig en siffra får jag ungefär 12 meddelanden om dagen (postbud, katter, andra människor som går etc.) och ett fullt batteri tömt på cirka 6 veckor. Mer än tillräckligt bra om du frågar mig - plus laddning tar bara några timmar och om 100% drifttid är vad du vill kan du köpa ett nytt batteri för den andra platsen.

  Produktens kvalitet överträffar inte mina förväntningar - den uppfyller bara dem. Unboxing är en dröm men Cam känner sig lite "plasticy" / Billig. Det är inte det högsta priset på CCTV-märket och i slutet av dagen behöver jag inte hantera det dagligen, så det är inte riktigt en stor fråga för mig. Vi har haft flera dåliga stormar sedan jag tog upp det och det har inte klagat en gång - så det är definitivt vattentätt.

  Jag köpte detta på idén att jag skulle byta ut mitt Arlo Pro 2-system som har släppt mig mer än tillräckligt många gånger nu och i sammanfattning ska jag köpa fler av dessa och lägga Arlo på eBay. Missförstå mig inte, det är inte en världsslagare, men för pengarna tjänar det dess syfte väl. för priset kontra sinnesfrid, det är ett fynd!
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Efter att jag laddat batteriet helt, installerade jag den här kameran i min trädgård i ansiktet mot mitt hus. Jag var imponerad av sin vidvinkelvy och det fångade mig lätt hela mitt bredd, inklusive båda sidogatorna. Eftersom vi redan har en ringklocka, väntade jag en anständig byggkvalitetsenhet och det har inte blivit besviken i det avseendet. Sedan installationen skickar kameran varningar till min fru och jag för varje liten förändring i bilden, INKLUSIVE när solen skiner på huset och när torkning kläder klappar i vinden.
  Jag har rörelsesfrekvensen inställd på ljuset för att få mindre falska varningar men det blir irriterande att det varnar oss varje gång solen kommer ut bakom ett moln!
  Batterilivslängden har varit väldigt bra, inga klagomål med det.
  Lamporna är ljusa och jag kan se att det är en bra avskräckande.
  Sammantaget är det inte bara tillräckligt för mig att veta att sol / molnändringar inte ska varnas och därför tror jag inte att jag borde ha betalat 200 kr för det.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Den här kameran har en väldigt enkel installation. Möjligheten att visa området där den installerades på distans när den var borta från huset är stor. Meddelas om det finns rörelse inom detta område och se alla sparade rörelser vid ett senare tillfälle. Alla dessa förväntningar var uppfyllda.

  Jag använder det här när jag är borta från huset. Jag kontrollerar alla rörelser som jag får. Särskilt sådana vid vissa tillfällen (över natten). Jag använder också den för att spionera på hunden!

  Jag har inga problem med designen, det ser smart ut och bara har det installerat, jag tycker att det visuella skulle vara avskräckande för alla inbrottare.

  Installationen var lätt. med hjälp av instruktionsvideoen var bra och kort och till den punkten. Jag följde det steg för steg och pausade det när jag behövde. Det skulle dock vara värt att ange i bruksanvisningen att batteriet måste laddas i förväg och det tar lite tid. Det var inte förrän du hämtade instruktionsvideon som förklaras så lägger hela installationsprocessen på håll i 24 timmar tills batteriet är laddat.

  Det är fantastiskt att kunna se hur mycket batterilivslängd är kvar. Avlägsnandet av batteriet är enkelt, men endast om du monterar på en lättillgänglig höjd.

  WiFi-signal var inte bra för mig, eftersom det är lite avstånd från routern. Jag tror att det är lite menande att det bara kommer med ett batteri och du måste betala 20 kr för en andra.

  Jag skulle rekommendera detta för yngre släktingar och vänner skulle dock rekommendera den trådlösa kameran till äldre människor som att gå upp på en stege för att ta bort batteriet skulle inte vara idealiskt.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Vi har använt Ring Cam Spotlight i ca 2 veckor nu och jag är väldigt nöjd med det.

  De goda sakerna:

  Det var väldigt bra förpackat och mycket enkelt att installera och använda.

  Det fungerar bra och meddelar mig när det finns aktivitet på framsidan av mitt hus.

  Bilden är mycket tydlig, både på dagtid och på natten.

  Jag känner mig tryggare när jag är hemma och borta från mitt hem och vet att jag är medveten om vem som kommer in i min trädgård och nära mitt hus.

  De inte så bra sakerna:

  Ring-appen berättar för mig att här är aktivitet på kameran och jag kan inte se någon där. Detta har hänt när det har varit högt ljud i närheten och kan orsakas av vibrationer. Inte en stor sak, men jag tycker att det är värt att nämna.

  Samtalet genom anläggningen är en liten hit och miss. Detta var inte en stor försäljningsplats för mig personligen, men är ett bra komplement till en CCTV-kamera. Du kan höra personen på andra sidan kameran, men det har varit ganska sprickigt.

  Det är det, inte mer "inte så bra saker."

  Jag är nöjd med min kamera och kommer fortsätta att använda och skulle rekommendera till andra att överväga att köpa den.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag förväntade mig inte att bildkvaliteten var så bra som den är. Rörelsedetektering plockar upp även någonting som går förbi väldigt snabbt.
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Ringen spotlight cam är en batteridriven utomhus säkerhetskamera som är helt trådlös och erbjuder rörelsedetektering. Den är kompatibel med de flesta enheter. Detta är bra för dem som vill övervaka vad som går utanför men inte vill hantera ledningarna. Som med alla andra ringsprodukter måste du prenumerera på molnplanen. Det är enkelt och rakt fram att installera med skarp kvalitet vilket gör det enkelt att använda. Kameran drivs av batterierna och har ett 2-vägigt ljudsystem. Den interna sirenen är tillräckligt hög för att dina grannar ska höra. Jag gav det 2 stjärnor totalt sett eftersom någon kan vänta 30 sekunder med huven upp för att stoppa inspelningen och inte fortsätter spela in om du inte svarar på rörelsen. De flesta människor stänger av varningar eftersom det plockar upp allt från bilar till personer som flyttar på trottoaren. Kameran är också mycket bred och det är svårt att se nummerplattor och ansikten. Batterifackets konstruktion / gångjärn känns mycket osäker och jag misstänker att det kommer att bryta snart.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Besviken med denna produkt, har betalat £ 199, jag förväntade mig att det var närmare det som annonseras löften.
  Du kan inte lagra dina egna inspelningar, och om du vill fortsätta att se dem efter trettio dagars provperiod måste du betala en prenumerationsavgift, årligen!
  Bildkvaliteten är bra under dagen men genomsnittet på natten.
  Inbyggda ljus tänds inte mycket bra på området och tvåvägsspråket är tråkigt på grund av bristande klarhet.
  Shocking batterilivslängd om du använder alla funktioner i stor utsträckning, två veckor och jag var tvungen att ladda, långt från de sex till tolv månaderna citerade med ring.

  Några positiva om du kan förbise negativen ovan för respektive pris och abonnemangsavgifter ....

  Bra i box kit för att få dig installation och kamera installerad.
  Användarvänlig app, lätt att navigera med praktiska videor för installationshjälp.
  Lätt att installera enheten.
  Trevligt gränssnitt för att granska inspelade videor.

  Övergripande .... över priser, föredrar inspelningar för att spara till SD-kort, gillar inte prenumerationen ovanpå stor prislapp, skulle inte rekommendera. God kvalitet bild under dagen.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Utmärkt säkerhetsanordning. Det är väldigt enkelt att installera tack vare den bra appen som talar igenom allt. Det är anpassningsbart till hur du vill att det ska fungera och när. Att kunna se vem som står vid dörren och prata med dem är bra som att vara avstängd, det tar lite tid att svara på dem. Visningsområdet är utmärkt eftersom jag kan se hela min trädgård, min dörr och även min bil parkerad utanför. Spotlighten är väldigt ljus och batteriet varar lång tid och är väldigt lätt att ladda. Det ger oss sinnesro och en känsla av säkerhet. Jag skulle definitivt rekommendera den här produkten till någon annan.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Tja i början var jag väldigt skeptisk till den här trådlösa enheten med bara ett batteri för att driva det, hur länge kommer batteriet att vara kvar. Min har varit igång i 14 dagar hittills och har fortfarande 23% ström kvar, det är inte så dåligt med två betties skulle jag behöva få stegen ut för att ladda sina par ungefär en gång i månaden, som inte är bra på vintern, skulle jag lägga till sololaddaren för att ta den här smärtan bort.
  Wi-Fi-konfigurationen är väldigt lätt men du behöver mycket bra signal eller du får lite lag och avstängningar och det blir mycket frustrerande. Bildkvaliteten är fantastisk även om vi har haft 2 veckor torrt varmt väder det kan vara annorlunda på vintern måste vänta och se på den där.
  Den inbyggda sirenen är väldigt bra och är högt och skulle skrämma någon bort, ljusfunktionen är väldigt användbar när du är på väg hem kan du aktivera ljuset så det är fint och ljust när du får framdörren ut.
  Allt som allt är det riktigt bra men tiden kommer att berätta
 • Perfekt
  4 mån sedan
  lätt att installera, det blev direkt anslutet till min wifi och mobil app; Det ser bra ut i design och som säkerhetsavskräckande, kommer i två färger, svart eller vitt; batteriet var halvt laddat, lite länge väntar på att laddas helt upp, ca 3-4 timmar, använde en längre skruv för att fixa den utåt eftersom skruven som följde med den var lite kort för min smak, ljuset kan vara manuellt aktiverad och mycket kraftfull och ljus, lite långsam att upptäcka eftersom min ringdörrklart tillkännager det först, fortfarande på testprocessen men väldigt glad med det, det regnade men inte så svårt så jag vet inte om det kommer att stå upp för det nattsynet är mycket tydligt, batteriet håller bra med tanke på att den ständigt övervakas, förmågan att ha en tvåvägssamtal är mycket tydlig, kameravyn är väldigt vinklad, stort plus för det; sätta batteriet och ta bort det är enkelt och det här ger dig möjlighet att ha två batterier inuti under längre perioder, jag skulle vilja lägga till mer för den här översynen när jag har det lite längre. använd längre skruvar, det är dyrt du vill inte att det bara ska släppa och bryta
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Denna produkt är definitivt ett steg upp från några av problemen med Ring 2 Pro; som ett inbyggt batteri som tycks vara för evigt. För det andra, hela faktumet att det är klart att bli soldriven med bara en knapp. För mig är det ett briljant verktyg. Det finns dock saker som jag förväntade mig att bli bättre som videokvalitet och minskad tidsfördröjning mellan personen som kommer fram till din dörr och bilden blinkar på mobilen. Tyvärr finns det en fördröjning. Det finns också ett viktigt stycke där Ring verkar ha tagit ett steg bakåt: vilket väljer rörelseszonen. Med sin sista produkt Ring Pro kunde man titta på kameran från
  Mobile och bestäm vilka rörelseszoner som ska aktiveras. I den här produkten är verktyget borta. Det betyder att jag inte kan se eller område först som jag vill aktivera; istället är det någon digital skärm på appen som jag behöver aktivera och hoppas att det inte finns några rörelser som jag behöver varningar för. LED-lamporna som händer på natten är en välkommen funktion, och jag tror inte att de äter mycket batterier.
  Om du lyssnar på Ring, ta bara tillbaka kameravedetekningszonen och fixa den trådlösa tidsfördröjningen mellan någon som dyker upp och appen informerar dig: då blir det en fantastisk produkt från ett ansett varumärke som bevisar att det är värt det här i Storbritannien.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  En strålande bit kit, ringen spotlight cam är så lätt att installera och ansluta till din WiFi, även någon med begränsad kunskap om teknik skulle kunna göra det. Vi sätter vår i trädgården och fann att den fungerar briljant, strålkastaren är vacker och ljus och bilden från kameran är mycket tydlig och lätt att se. Batterierna när de är fulladda, går väl över 4 veckor. Det är perfekt för den extra säkerheten och mer sinnesro och jag rekommenderar det till någon annan.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Ring Spotlight-kameran är en bra bit av kit till priset. Det ser bra ut och bildkvaliteten är
  fantastisk. Installationsprocessen var smärtfri och tog bara 10 minuter eller så. Rörelsedetektionen fungerar väldigt bra, men när det regnar, skulle det hela tiden varna mig för rörelse utanför om du inte tystar meddelandena för en viss tid
  Lampan på enheten är ljus och fungerar perfekt på natten.
  Sammantaget en bra produkt och definitivt något att tänka på om du är på marknaden för en utomhuskamera.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Bra kamera kit. Allt är i lådan. Jag brytte 2 av skruvarna när jag skruvade in i trä. Den ansluts bra och har en bra bild. Det finns cirka 2 sekunders fördröjning på sensorn. Batteriet tar några timmar att ladda, men lampan på den berättar när den laddade min batterier har varit i ca en vecka och jag har den på det mest strömförbrukande beloppet. Det finns en annan batterifack så du kan ha 2 på språng. Du kan länka allt tillsammans med ringappen. Människor har sagt att de inte ska ha det utomhus på grund av regn. Gruvan är utanför men under skydd.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Efter att ha varit offer för ett inbrott i huset ville jag öka säkerheten hos mitt hus med några "smarta kameror". Något som skulle varna mig för alla rörelser och något jag kan visa när som helst från min telefon. Avstängt av externa kameror och ledningar och installation Jag valde denna ringkamera. Mina minas vänner använder och rekommenderar dörrklockan och har sett appen och bildkvaliteten på dessa gick jag för det. Och jag måste säga att jag inte har blivit besviken. Anständig batterilivslängd (jag kommer att överväga den frivilliga solpanelen fortfarande), bra anslutning och bra bildkvalitet. Känsligheten för varningar kan tweaked vilket är bra eftersom jag inte längre får varningar för människor som går ner på den intilliggande vägen eller från bilar som går. Och den goda nyheten är den enda aktiviteten som verkar vara från nästa dörrkatt och fruen sätter återvinningen bort! Rekommenderad!
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Jag hade verkligen sett fram emot att försöka med denna Ring Spotlight-batterikamera när jag jobbar hemifrån och ständigt störs av kalla uppringare och liknande kan bli väldigt irriterande! Paketet anlände, laddade jag batteriet enligt anvisningarna i guiden och installerades. Kameran uppdaterar sin fasta programvara som inte tar lång tid men jag tyckte först att det var lite svårt att använda. Det var stalling när man försökte ansluta till "live view" och signalstyrkan från mitt internet var starkt. Men sedan dess har kameran lagt sig ner och jag älskar det faktiskt! Jag har berättat för min mamma (som är handikappad) om det och hon har sedan köpt en för sig själv, eftersom hon inte snabbt kan göra det till dörren när paket kommer fram. Ja, jag gick igenom en fas av att bara titta på katter gå förbi huset eftersom jag kunde mycket till mina partners nöje :-) som sprang ner batteriet snabbt. Det är verkligen användbart när du vill kontrollera huset när du är ute och om och är lugn i att veta att det lagrar videon om något händer. Jag gillar alternativet ljus och siren i händelse av oönskade uppringare på natten - jag är alldeles imponerad nu. Jag vet hur man använder den ordentligt och stallingen som är kopplad till levande visning har avgjort. Bra gjort Ring.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  lätt att använda men jag är inte en stor fan
  Den här kameran är väldigt lätt att installera och appen fungerar också bra. väldigt tydliga instractions om hur man använder kameran och appen men jag tycker att kameran inte är så stor som jag förväntade mig. Jag har kontrollerat några gånger av mig själv och 4 av 6 cam sände mig inte och jag var lite dissapointed med resultaten. Men jag är nöjd med att jag kan prata via appen. Men bullret är inte så bra jag Tänk på det eftersom det hänger över dörren så lite långt ifrån personen som står i fönstret på dörren (inte som ringdörrklockan). det har en bra batterilivslängd än vad jag förväntade mig och det finns ett utrymme att sätta 2: a batteriet inuti kameran, jag tycker att den är praktisk. men du måste köpa det andra batteriet separat.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  En annan lysande produkt från ringen, den här artikeln fungerar bra med ringdörren eller ensam! Spotlight-kameran är lysande Bildkvaliteten är fantastisk och enkel att installera gör det hela runt ett bra köp, det var snabbt ett par skruvar och det kommer med en skruvmejsel som är idealisk. Det är perfekt för säkerhet och nattljuset är en bra avskräckande för alla oönskade gäster. Du behöver en bra WiFi för att få ut det mesta av det här objektet, utan att det inte skulle fungera.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  En annan bra produkt av Ring. Jag har redan ringdörrklockan som är en utmärkt produkt av Ring, så var du glad att köpa en andra ringprodukt för att täcka baksidan av min egendom.
  Hittills har jag varit mycket imponerad av produkten. Den har god bred täckning av den bakre trädgården som täcker alla möjliga ingångspunkter. Rörelseinställningen har tagit lite finjustering så det går inte av med trädrörelse. Att vara skiftarbetare jag har tittat på filmen under natten och imponerad av täckningen och ljuset som det ger.
  Hittills har batteriet varit bra men jag önskar att det här som dörrklockan kunde ha varit inkopplat i.
  Jag tror att jag måste köpa ett andra batteri för att hålla bildmaterialet igång som batterierna tar 24 timmar att ladda helt.
  Allt som allt en annan bra produkt från ring.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Jag var verkligen upptagen att få spotlight-kameran att lägga till lite mer säkerhet i vårt hem.

  Fördelar:
  Kameran är lätt att installera med alla medföljande startpaket som innehåller skruvar, vägguttag, borr, skruvmejsel, instruktioner, CCTV-skyltar samt kameran och batteriet.
  Inställningen var enkel, ladda batteriet, anslut det, ladda ner appen Det tog några försök att länka till kameran.

  Kamera plockar upp rörelser snabbt och lyser trädgården bra, bildkvaliteten ser inte ut som 1080p men verkar tillräckligt detaljerad och om man kommer i närheten får man en anständig bild.

  Nackdelar:
  WiFi-styrkan på kameran är skrämmande min telefon har ett par staplar av WiFi där då kameran sitter men det kämpar verkligen. Jag kunde köpa en chime WiFi extender men för en annan £ 50 det verkade inte värt det. Jag ändrade kamerans position i slutet till strax utanför altandörrarna och hade inte problem sedan

  Batteri-liv.
  Kameraet har haft lätt användning och efter 12 dagar är det på 20% batteri så skulle det säga att det går till sist 15-20 dagar totalt. Det här använder bara ett batteri och kameran tar två så jag använde mitt extra dörrklockbatteri under längre liv, men under helgen var vi ute mer i trädgården så det har dränerat ett batteri på bara en vecka! Till slut skulle jag få en solpanel för att hålla den helt laddad.

  Om jag vill behålla mina inspelningar som jag gör för min dörrklocka, kommer jag att behöva upp min ringplan till 80 kr per år från den nuvarande 25 kr som tycks stå i proportion för en extra kamera.

  Sammantaget är det en bra kamera och bra komplimang till vår existerande hardwired CCTV men jag var tvungen att göra kompromisser om placering och bekvämlighet att byta batteri regelbundet.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Få proffs och con s. Stor liten uppsättning som ingen elektriker krävs. När allt är på gång tar det ett tag att finjustera alla kameror med avseende på wifi för långt bort och känslighet på rörelsedetektorer. En gång tweaked är bra. Jag kunde vara hemma och checka in med mitt barn. Min mamma som är handikappad tyckte att den var extremt användbar för säkerhet och med tvåvägssystem om paketet skulle levereras för att ge henne tid att komma dit. Bildkvaliteten är bra men du måste placera dem ordentligt men på grund av att inga ledningar är enkla att justera. Batteripacket verkar kämpa för att sätta in igen men igen lite krävande saker verkligen. För kostnaden tycker jag att det är extremt bra valuta för pengarna och löser flera problem.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Efter att ha investerat i en Google-hemkompatibel smart heminstallation är det frustrerande att integrationen inte längre stöds för Ring-produkter. Medan jag får en ljudvarning från min telefon när någon närmar sig kameran skulle det vara bra att detta kommer genom de smarta högtalarna i mitt hus. Inställningen av kameran på iPhone-applikationen var en doddle, men det är synd att trådlöst n inte stöds på kameran för förbättrad bandbredd. Lyckligtvis har jag en stark trådlös router som negrerar denna fråga till viss del. Footage som fångas till molntjänsten är av god kvalitet med liten förvrängning och den inbyggda mikrofonen och högtalaren är känsliga / tillräckligt höga för att användas på något avstånd från själva kameran. Det inbyggda översvämningsljuset möjliggör färgfoton på natten, i de flesta fall negerar behovet av att använda nattsynsläget i majoriteten.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Kärleksringprodukter och jag njuter av kameran, men att behöva byta batteri varje dag är väldigt irriterande ... jag tänker på att få laddaren till det. Dess en bra kamera och ljus men för priset 2 batterier skulle ha varit idealiska.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Ringen kameran är en utmärkt bit av kit. HD-bild på dagtid och natt är utmärkt. Sammantaget en perfekt bit av kit. Lätt att installera och ansluta. Priset är lite högt men ändå en bra produkt. Skulle rekommendera.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag fick denna ringkamera för att gå med ringdörrsklockan, den är lätt att installera, du kan ladda ner appen och alla dina tillbehör finns där tillsammans men du måste betala månadsvis för att lagra videor, om du inte vill betala, oroa dig inte kan fortfarande se den live, bilden är bra har ett ljus / larm på det som du kan ställa in via app kan du också få meddelanden på din telefon om någon är nära den du kan ändra meddelanden om du blir för många, vi använder också en batteri men den här kameran kan ta 2 batterier så länge batteriet har gått ett tag jag tror att ju mer du ser live se ju mer batteriet dräneras nattvyn är också fab och du kan prata 2 sätt på det vilket är en bonus det enda felet jag har med det är batterifacket som kunde ha varit robustare, det är ganska svårt att stänga ordentligt också
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Hej, du får allt du behöver för att installera Ring-kameran i lådan, från en skruvmejsel till ens en borr .. Ringkammen själv ser bra ut men jag tror att batterifacket kunde ha varit lite kraftigare men totalt sett är det väldigt mycket bra kvalitet..
  Ok, den viktiga delen, bildkvaliteten, nattvyn och ljudet är imponerande, tyvärr verkar jag ha problem med min Wi-fi och det fryser (BT hoppas sortering) men bara intermittent .. Batterilivslängden är väldigt bra jag tror , 2 veckor och fortsätter fortfarande en laddning men jag kommer att köpa en annan så snart du kan passa två samtidigt. Appen är väldigt bra och några gånger har jag fått en leverans som jag har bett via cam intercom att lämna paketet bredvid ..
  Vissa människor har sagt att det har problem i regnet men min är under skydd så jag kan inte kommentera det ..
  Allt som allt en bra produkt och jag rekommenderar till min familj en vän ..
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Jag fann det här väldigt enkelt att konfigurera, enkelt att ansluta och för att ställa in detekteringsområdet. Ljuset är fint och ljust och hjälper till att ge en tydlig bild när som helst på natten eller dagen. Miken fungerar också bra. Behöver en prenumeration för att spara videor men det är billigt. Batteriet varar också länge, laddat det en gång i månaden sedan och har inte behövt gå tillbaka till det ännu. Övergripande mycket nöjd och kommer sannolikt att få mer.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Älskar den här produkten! Det fungerade bra och hjälper verkligen när du har en liten och behöver den extra säkerheten! Batteriet varar länge och jag kan inte heller klaga på bildkvaliteten. Jag såg allt perfekt
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Jag använder ringdörrklockan och jag har inget problem med det, jag använder den här kameran i min bakgård, den täcker hela området och videokvaliteten är också bra nattvision är inte så bra, installationen är lätt och det kommer med ett batteri som tar lång tid laddning, om det skulle vara mer praktiskt om det kommer med två batterier eftersom priset är också högt. Lamporna fungerar väldigt bra. Prenumerationen är inte billig för att lägga till fler ringprodukter. Vilket jag upplever det är inte helt vattentätt.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Jag blev ganska imponerad av Ring-batterilampkameraet. Jag hade några problem med att upprätta främst eftersom telefonerna i mitt hushåll inte har det senaste operativsystemet. Levereras med borr, skruvar och till och med en skruvmejsel. Laddas i ca 4 timmar. Videon är ganska bra på standardnivå. Det har ett HD-kvalitetsalternativ men det kommer att slita ut batteriet snabbare. bra om du har det andra batteriet. Levande resultat beror på wifi eller 3g / 4g täckning; så det kan vara lite hit och miss i det här landet; även i centrala London. Du får 30 dagar fri från sparade rörelsessensorklipp (ca 30 sekunder) och du måste betala från £ 2,50 per månad för att få det här alternativet. Den har en 2 års garanti och stöldskydd, från gratis. Du kan prata med den som ringer använde inte riktigt detta. Sirenen kan vara användbar för att skrämma bort en inkräktare och ljuset skulle också vara användbart för detta. Du kan justera rörelsedetekteringens intervall, för att t.ex. inte hämta trafik. Jag blev förvånad över hur bra nattvisningen var; sätt på ljuset och det är ganska nära dagtidssyn. Batteriet varade ca 3 veckor; men det här är beroende av hur mycket du använder det och vad du använder, ljus, live streaming, HD etc. Jag tyckte om att sitta i mitt stadskontor och höra landsbygden där jag bor även om det gjorde att jag ville gå hem. För närvarande erbjuds på £ 169; inte billigt men inte för dyrt. Jag skulle definitivt rekommendera.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Sammantaget en bra kamera som behöver förbättras:

  * Inställning av kameran är en faff
  * Kameran är inte användbar om den inte skruvas in i en vägg, så du kan inte bara flytta den, vilket besegrar punkten att du har en trådlös kamera

  Bortsett från det, fungerar kameran ok.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Jag har redan en ring2 dörrklocka och ville ha något för min trädgård, eftersom dörrklockan fungerar väldigt snyggt.

  Bildkvaliteten är utmärkt. Jag har inte det problem som andra granskare hade när det gäller kraftig regnbrott etc. Kameran är smart, vidvinkeln är väldigt användbar för att få den goda bilden.

  Installation är väldigt lätt, och du har allt du behöver för det.

  Jag skulle vilja säga priset är lite för högt, jag tänker på att få en annan Ring Door Bell att göra jobbet som blir lite billigare.

  Det enda lilla problemet är batterierna. På grund av placeringen av denna installation som är avsedd att täcka hela min trädgård, är det inte så bekvämt för mig att byta batterier. Batterilivslängden är väldigt bra, men jag vet att det kommer att behöva debiteras vid något tillfälle ... Tyvärr, för mitt hus kunde jag inte ansluta den.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Första intryck är en välgjord produkt med allt som ingår för enkel fastsättning på en lämplig yta med några problem med att skapa konto men en gång rättat alla system go.very bra bildkvalitet och brett synsfält med några bra funktioner, inklusive ir-funktionen spotlight-mikrofon och helt väderbeständig. Även möjligheten att lägga till andra batterier för att förlänga kamerans användning och även solpanel som jag skulle överväga att köpa för att förlänga batteriets livslängd. Appen är lätt att ladda ner till telefonen och har några bra funktioner med möjlighet att stänga av alarmsignaler, kontrollera sirenen och ljuset och roligt att titta på våra marsvinar som spelar under paus i jobbet! Rörelsessensorn är väldigt känslig, så ibland uppfattas rörelse och det är bara vind men det här är bara en liten nackdel och skulle hellre informeras via app än alls inte! Mycket nöjd så långt med produkten och ser fram emot den sinnesro som den ger och skulle överväga att köpa en andra för extra säkerhet.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag har tittat på dessa ett tag och äntligen tog steget. Jag drogs till den här som den drivs av ett batteri så det behöver inte installeras ytterligare el.
  När det kom såg jag att det ens kom med sitt eget verktygssats för installation, vilket gjorde placeringen en vind. Min fru och jag båda hämtade appen så att vi båda kunde få meddelanden om rörelse. Vi har tillbringat de sista två nätterna på vår sonshundarsitting och den här kameran gjorde det möjligt för oss att hålla koll på vårt hem via sina autoanmälningar och även använda livefeed. Jag skulle vilja påpeka att vi fick några anmälningar om rörelse i huset som visade sig vara våra katter. Du kan justera anmälningsinställningarna och anpassa hur du tar emot dem. Jag misstänker att vi har haft det på för känslig en inställning.
  Bilderna är klara även i låg eller noll ljus, eftersom inbyggda lampor aktiveras också med rörelse.
  Den levereras med ett batteri, men enheterna har plats för en 2: a, så långt frånvaro hemifrån borde inte utgöra ett problem med ström.
  Jag är mycket nöjd med den här kameran och har för avsikt att köpa mer för att ge mitt hem fullt säkerhetsskydd. Det här kanske inte är den billigaste produkten av sin typ på marknaden, men det gamla ordspråket får du vad du betalar för är verkligen sant för Ring-kameran.
  Jag rekommenderar starkt denna produkt.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Denna batteridriven utomhuskamera är helt trådlös och erbjuder rörelsedetektering med utlösande inspelning och kompatibilitet med smarta hem enheter. Ringen Spotlight Cam Battery är idealisk för användare som vill övervaka vad som händer utomhus men vill inte störa elektriska ledningar. Spotlight-kameran kan integreras i en SmartThings-hemautomationsmiljö, och den fungerar med Alexa-röstkommandon och flera andra tredjepartsenheter. Dock måste du prenumerera på en Ring Protect-plan för att visa och dela inspelad video.
  Ringskyddsplan:
  Precis som med andra Ring-produkter som Video Doorbell Pro och Floodlight Cam, måste du prenumerera på ett av företagets molnplaner för att se inspelad video.
  Installation:
  Det är väldigt enkelt att installera och erbjuder skarp 1080p-video, vilket gör det till ett starkt alternativ för utomhuskameror. Börja med att ladda batteriet, ladda ner Ring-appen och skapa ett konto. Se till att du är nära din router, välj Ange enhet i appen och välj Spotlight Cam Battery från listan över Säkerhetskameror. Du kommer att bli ombedd att namnge kameran, bekräfta din adress och sätt in det fullt laddade batteriet i facket. Lysdioden blinkar blått och vitt i några sekunder och blir sedan mörkt. Tryck på Fortsätt igen och gå till dina telefoner Wi-Fi-inställningar för att ansluta till kameran. Återgå till appen, välj ditt hem Wi-Fi från listan och ange ditt lösenord. Inom några sekunder kommer kameran att anslutas och du får möjlighet att se en videohandledning som går igenom den fysiska installationen, eller du kan hoppa över det här steget och använda de skriftliga instruktionerna. I det sista steget blir du uppmanad att definiera rörelseszoner, men du kan komma tillbaka till det här senare om du föredrar det.

  Kamera- och videokvalitet:
  Kameran drivs av samma snabbspänningsbatteri som används på Ring Video Doorbell 2. Den innehåller en mini USB-laddningsport och är klassad för att variera i sex till tolv månader mellan avgifter beroende på kamera och spotlight-aktivitet. Kameraet kan hålla två batterier och växlar automatiskt över till sekundärbatteriet när det går tom för juice. Spotlighten består av två remsor på vardera sidan av kameran, var och en med fyra lysdioder som ger en total ljusstyrka på 700 lumen. Dagstidsvideo är mycket detaljerad med rika färger, medan svartvitt nattvideo visade god kontrast. Rörelsessensorn genererar alltid en push-alarm. Inspelad video är lika skarp som livematningen, och tvåvägs ljudkommunikation är distorsionsfri om du har en bra WIFI-signal. Den interna sirenen är verkligen högljudd för att skrämma bort några skulle vara inkräktare.

  I lådan:
  Kameran levereras med ett batteri, en monteringsfäste, väggskruvar och ankare, en skruvmejsel och en borrbit och en installationsguide.
  Montera kameran:
  Montering av kameran är också mycket lätt eftersom det inte finns några kablar involverade. Hitta bara en plats på utsidan av ditt hem där kameran kan komma åt din Wi-Fi, skruva fast monteringsfästet, fäst kameran i konsolen, justera den till önskad vinkel och dra åt klämskruven.
  Batteritid:
  Med två batterier installerade kan du få upp till två års ström mellan laddningarna.

  Kritisk recension:
  Spotlight Cam-batteriet kan vara väderbeständigt men definitivt inte vattentätt, så ett kontinuerligt regn kan påverka videokvaliteten och aktiverar falska rörelsessensorer, men efter att vattnet torkar ut, blir det bättre och fungerar som vanligt. Om du inte har en väldigt bra WIFI-signal, kommer det här spotlight-batteriet inte fungera och du kan behöva köpa en WIFI-förlängare.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Verkligen rekommendera den här kameran. Lätt att ställa in, bra bildkvalitet och appen är lätt att använda. batteriet var ett bekymmer för mig men det varar verkligen länge! Jag har haft min upp i 3 veckor hittills av en avgift! Funktionen rörelseaktiveringsljus är också en bra bonus! starkt rekommendera och skulle def köpa en annan för användning någon annanstans
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Jag valde denna säkerhetskamera för sin trådlösa förmåga och tycker den är mycket lämplig för mina behov. Som med alla Ring-produkter kommer den väl förpackad och med alla saker du behöver installera den. Jag har läst tidigare recensioner om anslutning och inte är väderbeständig så jag satte upp den bredvid min router via appen som fungerade ok då tog jag det utanför och skruvade det på taket på min veranda. Än så länge är allt bra! Bilden är tydlig och kommunikationen via enheten är bra så länge du har en bra internetanslutning. Nattvisionen är mycket bra och ljuset är kraftfullt nog för att tända upp min uppfart. Batterilivslängden verkar vara ungefär en månad men det finns plats för ett andra batteri. Ett par nedgångar är; det spelar in i 30 sekunder videor som jag tycker är för kort, 1 minut skulle bli bättre, jag är också förvånad över batterifacket låser inte. Sammantaget är jag nöjd med kameran och skulle rekommendera det till vänner och familj
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Jag älskar tanken på dessa men det fungerade bara inte i praktiken. I mitten av natten var vi vaknade av våra telefoner vibrerande säger att det fanns rörelse i trädgården men när vi granskade videon var det inget att se.

  Jag tyckte om rörelsedetektionsljuset på kameran, det verkar enkelt men jag fann det effektivt.

  Den har ett utmärkt synfält och kan se hela vår trädgård
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Jag har använt ringen spotlight cam under de senaste 2 veckorna hemma och har varit riktigt imponerad hittills. Tankar är följande:

  -Förpackning-
  Enkelt, allt du behöver i lådan för installation, inklusive en skruvmejsel. Inga klagomål här. 5 stjärnor.

  -Installation-
  Video handledning var tillgängliga för mig att använda, och skriftliga instruktioner. Tog ett par försök att synkronisera till min telefon, men kom dit till sist. Ladda batteriet var enkelt via micro usb. Facket för att hålla batteriet verkade väldigt spetsigt, och baserat på tidigare recensioner var jag trött på kameraets väderbeständiga natur. 4 stjärnor.

  -Recension-
  Sammantaget tyckte verkligen om att använda kameran. Appen är enkel och enkel att använda. Ta ett tag för att få rätt rörelse känslighet för vad jag behövde, men fungerar väldigt bra när jag hittat den söta fläcken.
  Meddelanden mottagna ganska snabbt och plockar upp en hel del.
  Jag oroade mig en dag att det regnade ganska tungt, men lyckligtvis hade jag installerat kameran under en liten markis, så det fanns ett visst skydd. Bara nackdelen är rörelsedetektorn snubblade mycket lätt med vatten som glider av mitt tak.
  Batteriet hävdar att det var 6-12 månader men jag tvivlar på det. Efter att ha använts i ca 10 dagar var mitt batteri redan på 70%. Detta är med medellånga varningar.
  Sammantaget är jag ganska nöjd med köpet hittills, tiden kommer att berätta när det gäller byggkvalitet och hur den åldras.
  En fullständig lista över fördelar och nackdelar listas nedan

  -Pros-
  Enkel installation
  Bra app
  Konsekventa anmälningar
  Bra videokvalitet
  Kan ställa in flera konton för att få tillgång
  Anständig ljusstyrka i rampljuset

  -Nackdelar-
  Dålig ljudkvalitet
  Tvivelaktig batterilivslängd
  Bara ett batteri som ges, när det finns plats för två (pengar)
  Osäker på byggkvalitet
  Kräver prenumeration för att spara rörelsevarningar i framtiden (men onyl cirka £ 2 per månad)
  Anslutningen faller ut från tid till gång (men kan bero på min WiFi)