Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

F-Secure SENSE

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla F-Secure Routrar (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  7 mån sedan
  Kört några månader med Sense nu. För det mesta rullar det på bra. Stundtals stöter man på att Sense blockerar något den inte borde, efter några dagar fungerar det igen. Kasst att man bara kan styra routern från en mobiltelefon. Kasst att man inte kan hantera sitt konto enkelt på F-Secure. Rörigt med licensmodellen om man behöver förnya. Skyddet är alltså helt okej. Men administrationen runt är krånglig. Sedan vet jag inte hur snabbt hårdvaran utgår, det känns inte som att de utvecklar produkten speciellt hårt. Exempelvis familjefunktioner är ett område som känns väldigt basic. Osäker på om jag kör vidare med lösningen framöver. Innan du köper produkten, kolla på F-Secures forum för Sense. Skapa dig en bild över hur andra upplever produkten.
 • Bra
  1 år sedan
  Kör Sense hemma och har ingått i en testpanel tidigare där jag fick möjligheten att köpa den något billigare. Känns stabil och idag använder jag den som en förlängning av mitt befintliga nätverk. Blockar en del hot dagligen och det gör ju att det känns tryggt. Lätt att installera men något krångligare när man skall installera om den i ett nytt hem. Skulle kanske vilja ha lite mer info på displayen, mer än en klocka.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har deltagit i en testpanel för F-Secure Sense.

  Har väntat med spänning på att få testa F-Secure Sense i verkligheten. Har läst på lite via nätet och det verkar vara en spännande produkt. När jag nu fått den så kan jag bara säga att jag är väldigt nöjd. Själva installationen via appen fungerade perfekt. Nu är jag en van användare av hemelektronik/dataprodukter så för min del var det inga problem. Tror nog dom flesta klarar av att installera routern via appen. För att kunna installera routern så behöver du alltså en smartphone. Antingen Android eller iOS.

  För att återgå till själva produkten så var själva innehållet i paketet väldigt enkelt. En installationsbeskrivning, routern, nätadapter och ett säkerhetsblad. Alltså det förutsätter att du har en nätverkskabel som ansluts till WAN-uttaget på routern. Ett blått uttag längst ner på routern.

  När jag väl kopplat upp allt och startat själva installationen så tog den ca 10 minuter. Det jag behövde göra i övrigt var att starta om mina övriga prylar för att dom skulle få rätt ip-adress från routern. Det var min skrivare, dator, NAS och mediaspelare (Nvidia Shield).

  En sak att nämna är att du också bör installera Sense programmet för din dator. Det är sen lätt att kontrollera aktiviteter via appen. Tyvärr finns inte appen på svenska. Något som jag tror är önskvärt.
 • Bra
  1 år sedan
  Har deltagit i en testpanel för nya F-secure Sense. När man packat upp paketet ser man att det inte är många delar. Bara routern och nätsladd. Den var lätt att koppla in. När man väl laddat ner F-secure Sense appen till mobiltelefonen var det väldigt lätt att synka den med routern. Att ställa in routern var lätt och tog bara ca 10 min. Jag kopplade den med nätverkskabel till inkommande router från min nätverks leverantör. Den har ok räckvidd, jag bor i ett radhus på 104 kvm, routern står i ena ändan av huset på övervåningen. Har problem med min Chromecast som sitter på nedervåningen längst bort från routern, där hackar bilden då och då. Men annars fungerar det bra på de andra ställena i huset.