Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Teltonika RUT240

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Teltonika Routrar (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Värd varenda krona. Har tidigare använt en Dovado Pro, men nu när vi flyttat permanent till ett område utan annan möjlighet än 3g/4g håller den helt enkelt inte måttet längre. Teltonikan bara funkar, bra uppkoppling, bra signalstyrka. Perfekt!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Jag misstänker att många privatkunder missar denna pärla eftersom den främst är riktad till industrin, men räds icke, den är så gott som plug and play!
  Efter lite tinkering, bla genom att låsa den till 1800mhz-bandet, så har jag den stabilaste 4g-uppkopplingen jag någonsin haft. Glöm inte vinkla antennerna i typ 90 graders vinkel från varandra, det ökade min hastighet med 20 mbit.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Måste säga att detta är en fantastisk produkt, obegripligt att den inte sopat bort alla andra 4G routrers, har testat 2 st Asus som hänger sig stup i kvarten, TP link som är ostabila i hastighet men denna lilla burk slår dom med hästlängder, fullproppad med inställningsmöjligheter, 5 olika VPN typer bla. Kör både L2tp och PPTP o funkar bra. Grym översikt med grafer på alla gränssnitt.
  Men den är väl inte lika flashig på utsidan som vissa konkurrenter kanske därför.