Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Telldus Plug-In Slim (313510)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Telldus Sändare & mottagare för smarta hem (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.46)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  "Räckvidd upp till 30 meter" = allt 0-30 meter är ok enligt Telldus kundtjänst. Tillsammans med Telldus znet lite fungerar min plug klanderfritt upp till ca 4 meter och stappligt till 7 meter. Däröver får det vara en bra dag. Radiohinder? Japp, en tunn trävägg.
  Energimätningen verkar också lite skakig, flera gånger har den rapporterat spänningar upp mot 200000 volt, strömmar över 1kA och total energiåtgång över tid som inte bara går upp utan även går ned (inbyggd generator?)
  Med många pluggar med korta avstånd så signalen kan repeteras i meshnät funkar det säkert bra för av/på. Vill du ha en enstaka plugg för att mäta energiåtgång kan det kanske finnas bättre.
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Besviken. Smidigt format men pinsamt dålig räckvidd. Mycket sämre än deras andra Z-waveuttag. Verkar också vara svajig kvalitet, fick byta den jag ursprungligen köpte. Den hade så dålig räckvidd att den inte klarade att varken manövreras eller skicka rapporter.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Gör väl vad den ska men räckvidden är inte den bästa inomhus. Telldus uttag utan energimätare har mycket bättre räckvidd.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Har två stycken. Små och smidiga: Två får plats intill varandra i samma vägguttag. Fungerar klanderfritt beträffande strömbrytarfunktion. Sensorernas funktion är däremot tveksam. Båda uttagen visar max.- och min.värden, som är helt orimliga i relation till att båda är belastade med endast en LED-ljuskälla med låg effekt. Välj alltså annan produkt, om sensorvärdena är viktiga för dig.
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Stabil och enkel, men klarar bara 1800w sen stänger den av. Räckvidd är väl ok, men mest för att zwave är mesh.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Använder den till Homey och har gjort i ett år ungefär. Inga problem för mig än så länge. Har flera stycken. Emellanåt reas de ut för 199:-, köp då!

  Edit: Har nu råkat ut för problem då den inte allt vill svara. Ska kolla med Telldus om det är något jag kan göra inställningsmässigt.
 • Dålig
  7 mån sedan
  Enkelt - fungerar inte!
  Köp INTE.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Nätt liten plugin-brytare. Får plats med två stycken i ett vanligt dubbeluttag. Har en liten knapp som kan användas som manuell på/av, samt en blå lysdiod som indikerar på/av-status samt indikerar funktioner vid anslutning till nätet.

  Styr plugin-brytaren med Home Assistant och Aeotec Z-Stick Gen5, det fungerar väldigt fint. Responsen är omedelbar på kommandon och återkopplingen på förbrukningen likaså. Detta gäller när brytaren är inlagd utan Secure node. Lägger man in den som Secure node är den tyvärr väldigt seg, samtliga mina har uppvisat samma beteende. Det tar upp tilll 30 sekunder för den att återkoppla status och värden i Secure node-läge.

  + LIten, smidig, får plats två i ett uttag
  + Lätt att styra lokalt
  + Mest prisvärd på marknaden
  + Rapp i responsen
  - Secure node-läget lämnar lite att önska
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Funkar bra i Homey, har effektmätning (w) och total (kwh), ha den inte för långt ifrån Homey vid parning, sedan inga problem. Har en liten blå led vid on/off knappen, dock dyr mot Ikeas zigbee för 99 SEK men är samtidig och mycket liten.

  Uppdatering: vissa av uttagen buggar ut ibland och måste då startas om, de meshar inte andra enheter lika bra som Fibaro ihop med Homey. vet att andra haft stora problem med räckvidd men inget jag upplevt med mina 7 pluggar.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Än så länge fungerar den ypperligt.
  Bra pris, hyfsat liten.
  Fungerar fint till home-assistant.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Kanon produkt! Fungerar utmärkt och den visar W, V och A. Väldigt smidig och lättanvänd.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket nöjd med denna. Strömmätningen fungerar mycket bra till skillnad från Fibaros lösning. Priset känns ok.