Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Classic IntelliMouse

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Möss & pekdon (55)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.30)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Dog efter 14 månaders kontorsarbete.
 • Dålig
  1 år sedan
  Kan inte rekommendera någon att köpa denna mus. Detta är min tredje – och sista. Pekfingerknappen klämde redan från början vilket gör att det inte går att klicka tillfredsställande. Kvalitén verkar vara under all kritik. Obegripligt att Microsoft säljer denna mus under eget namn.
 • Usel
  1 år sedan
  För guds skull köp inte denna mus, är nu inne på mitt andra exemplar. Nuvarande är en ny pga. jag rma:ade förra och fick en ny.
  Denna har nu börjat dö också, muspekaren hoppar runt och lever sitt eget liv när man bara gör något enkelt som att röra musen höger till vänster.
  KÖP DEN INTE!
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag trotsade samtliga av de få befintliga omdömen som fanns och köpte denna efter att min gamla Intellimouse 3.0 gick i graven. Detta just eftersom jag alltid gillat komforten och känslan i musen. Och komforten lever vidare även i denna.

  MEN, likt alla andra kommentarer så är detta ingenting att rekommendera om du ska använda den till gaming. Den är rent ut sagt värdelös för gaming. Jag har nu provat den i olika DPI-värden (allt från 400-3200) och musen lever sitt egna liv in-game. Ibland gör du en 360 som följs av att din vy vrids mot stjärnorna. I nästa sekund så kanske den rycker till och du tittar på dina fötter in-game. Passar dig som kanske är proffsspelare och som söker det där lilla extra vad gäller utmaning.

  Nu vill jag bara varna andra från att göra samma misstag - att trotsa omdömena och köpa denna ändå i tron att det kommer funka för dig. Snälla, gör inte det. Lägg pengarna på en annan mus. Men om du ska ha den till annat än gaming, så rekommenderar jag den varmt.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Stor besvikelse tyvärr. Som redan nämnts så är sensorn ren skit. Hade inte förväntat mig en hardcore gamingmus men det här är ett skämt.

  Musen levereras med 1600dpi ur lådan som sedan går att ändra från lägst 400 upp till 3200. Ju lägre dpi man väljer ju tydligare blir allt strul när man drar musen i snabbare rörelser.

  Lite jämförerlser mot IE3.0
  -Sidoknapparna är markant bättre

  -Scrollhjulet är snäppet trögare när man rullar samt att när man trycker ned hjulet får man en tydligare respons.

  -Däremot så är det mindre respons (svampigare) på vänster och höger musknapp.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Var tvungen att testa en, även om man läst att mycket dåligt om den.

  Kan tyvärr bara instämma, den är totalt oanvändbar till spel.
  Tråkigt, när ett av storföretagen nästan lyssnar på marknaden. Hade väll inte vart så besvärligt att sätta i en sensor som hade fungerad åtminstone.

  Formen och känslan är densamma som förr, men vad hjälper det....
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Tragiskt. Efter att ha spenderat tiotusentals timmar med föregångaren och mer eller mindre format min hand efter den när jag växte upp blev jag otroligt exalterad över nyheten om denna fantastiska skapelse skulle få en "värdig" efterträdare med uppgraderad laser.

  Kan med gråten i halsen säga att det blev en stor besvikelse då den nya lasern inte klarar av snabbare "flickar" i spel och siktet flyger rakt upp / ner när man drar musen för snabbt över musmattan. Efter lite närmare googling verkar det vara samma problem med alla möss och det är tydligt att man inte alls siktat in sig på gamers :(

  Får fem stjärnor då formen är lika underbar som vanligt och att dem lyckats väldigt bra med sidoknapparna. Musen fungerar säkertför casualgaming eller officework men jag personligen kommer nog att försöka byta ut lasern mot en 3310 / 3360.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  skön klassisk mus men var tyvärr för dålig sensor för gaming. funkar klockrent för vanligt bruk dock.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Känner mig inte igen hos dem som har gjort detta dåligt.

  Detta var på sin tid den bästa fps-mus man kunde använda och slog allt som fanns på marknaden vid den tidpunkt då musen kom på marknaden. Köpte fortfarande min första intellimouse 1997, och den fungerar lika bra efter många intensiva timmar med kontraktsfall.