Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica FO8221S0 Double Force

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Matberedare & köksmaskiner (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.30)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Jag är faktiskt väldig nöjd! Den står stabilt och känns gedigen. Den hackar, blender, blandar, skivar, etc. allt jag slänger åt den. Överlag bättre än alla andra jag testat i samma prisklass. Den så kallade minihackaren är fruktansvärt effektiv och snabb; perfekt för salsa, pesto, etc.
  Jag måste erkänna att jag var skeptiskt till vissa aspekt av konstruktionen; vissa delar känns svage eller ogenomtänkta. T.ex. att behållaren inte skruvas på plats, utan bara klickar i, fick mig att misstänka att den kommer gå sönder förr eller senare.
  Men har nu haft den i åtta månader och använder den varje dag - hittills inga problem. Hade köpt samma igen om jag behövda en idag.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Mycket bra maskin!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag har nu haft Double Force i ett år, och även om den fungerar rätt bra överlag är den urusel när det kommer till att mixa yoghurt och frysta bär tillsammans.
  Jag har använt den i snitt varannan dag hela sommaren, och det är bara EN ENDA GÅNG (utan att överdriva) som den har lyckats göra en jämn kräm.
  Det konstiga är att det är de stora bären som den inte klarar av, så som björnbär och hallon. Det spelar ingen roll hur länge jag kör eller vilken/vilka hastigheter det är, om jag skakar på behållaren - det blir alltid tre-fyra stycken över.

  I övrigt gör den sitt jobb.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Den är superbra och hackar de mesta i köket och är en väldigt bra assistent i köket för vår familj! Rekommenderas varmt!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  En helt underbar maskin som gör det den ska på bästa viset, ska jag säga något inte bra, så blir det att den kunde vara mera rengörings vänlig men annars en absolut fantastisk maskin
 • Utmärkt
  1 år sedan
  En riktigt bra och snygg köksmaskin. Det finns väldigt lite den inte kan göra i köket, och tillbehören är väldigt smidiga att byta ut så man slipper krångel med flera maskiner.
  Den hackar, vispar, blandar, gör smoothies, purear med mera. Jag rekommenderar den varmt!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Detta är en fantastisk produkt. Jag har hackat, skivat, strimlat, vispat och mixat. Jag har gjort potatigratäng, strimlat morötter, vispat grädde, gjort smoothies. Jag har faktiskt till och med gjort min min goda kakdeg i den. Hej då till mina tre andra maskiner, nu har jag en till allt. Den är även ganska tyst och inte otymplig, lät att diska och tar inte mycket plats. Snygg är den också.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket bra maskin, proffsig, utstrålar kvalitet och med snygg design. Jag har hackat, vispat, knådat, mixat, rivit, strimlat... extremt allsidig. Utan några som helst problem. Stor skål, bra kanna för smoothies. Hackar is till drinken på ett nafs. Kannan kan med enkelhet stå framme och servera ur. Undertill mixern är det sugproppar som gör att den står där den ska stå när man bereder maten. Skålen är stor och klickar till så enkelt att jag tror att jag har gjort fel. Likväl är det likadant med locket. Alldeles lagom med tillbehör och det finns en bra liten skål för förvaring av dem så att man inte letar efter kniv, knådare, skivare med mera nästa gång det är aktuellt att använda maskinen. Jag har mycket bra erfarenhet av OBHs produkter och den här är inget undantag. Rekommenderas starkt om du är i stånd att investera i ny köksmaskin!
 • Bra
  1 år sedan
  En toppen mixer och matberadare. Denna klarar allt, den är smidig, den har tre olika enheter man kan välja om man vill mixa tex smoothies, hacka grönsaker, matberedning eller bara vill blanda i den lilla mixern. Vassa knivar, den tar lite plats men den är fin att ha framme om man har platsen!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  En produkt som levererar mer än jag hade förväntat mig. Den är tyst, kraftig och gör allt den förväntas göra. Jag kan inget annat än att rekommendera denna framför andra alternativ som jag har provat
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag vill ha en maskin att byta ut mina gamla
  Bra att den har allt i ett och inte tar stor plats i köket. skålen håller alla tillbehör när man inte använder den.
  Den är super att hacka (Smuldeg tex) och riva. Jag kommer aldrig göra mig av med denna
  Jag har inte ännu hunnit prova mixer kannan men det blir nog snart. ÄLSKAR denna.
  Stort + att den har sug fötter så den sitter fast i bänken.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Super bra maskin. passar till mycket... otrolig hjälp i köket. rekommenderar verkligen
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Den här produkten är otroligt smidig att använda. Det jag gillar mest är hur enkelt det är att sätta fast och ta av samtliga kärl. Det är bara att sätta den på basen och trycka ned den så säger det klick. Har man mycket i kärlet är det skönt att man bara lyfter lite i kärlet så lossnar den, så slipper man en massa spill. Ljud nivån tycker jag var helt ok.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Det stora paketet var förvånandsvärt lätt för ett matberedare, ofta ett dåligt tecken då det känns som en plastig och billig maskin. Men när jag packade upp maskinen så förstod jag varför - den är liten och smidig! Och riktigt snygg design. Kan ha den framme på köksbänken utan att skämmas :) alla vassa delar ligger fint i en smidig "förvaringsväska" som får plats i matberedaren - så smidigt och genomtänkt! När jag senare skulle använda maskinen var förhoppningarna låga när priset var lågt, maskinen snygg och lätt. Men maskinen förvånade mig återigen när jag fyllde den lilla mixern med nötter. Efter en halv sekund trodde jag att något fastnat och det la sig lite nötkross på ytan av maskinen - men nej då det var klart! Så extremt kraftfullt och inte alls hög volym!

  Det enda som drar ner betyget är att visp och citruspressverktygen inte medföljde i min modell utan måste köpas till. Något jag missat. Ska dock finnas en helt komplett version ute på marknaden så kolla noga innan du köper.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Det första intrycket var att detta var snyggt packat och allt blev sant (kom med posten). Allt är packat men var medveten om att löven här är skarpa, så håll de 2 runda hålen när du lyfter ut så att du inte får en fast skärning i fingret.

  Användarvänlighet är bra, man har "pulserad" hela vägen för att vänta, även med 2 hastigheter.
  Att byta ut de olika komponenterna på hyllan är lätt, de klämmer fast på plats och bra.

  Motorn verkar stark och fin, men jag hade inte brutit större isbitar med den.
  Tillverkad av mjöl, kakor och andra blandningar kan rekommenderas till det pris det är för.

  Min rökknapp du väljer läge efter några försök, men efter att ha kontaktat OBH Nordica, skickade de mig en ny knapp kort och klickade snyggt på plats och arbetade bra efteråt. Mycket lättare att ta igenom inköpsplatsen måste du också skicka saker fram och tillbaka.

  Så bra kundservice där :)
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det första intrycket av denna maskin är att det är litet men stabilt och har bra tillbehör. Förutom tillbehören kan du köpa mer. Det gör jag tillräckligt Användarhandboken ska vara lättare eftersom den avser flera modeller. Symbolerna i mattbordet är inte alltid lätta att förstå. Det skär bra, både grönsaker, nötter och choklad. Smoothie är ett spel för denna maskin. Ser fram emot att testa det mer! Ett stort plus är lagringsbalsalen medföljer och tillbehören kan tvättas i maskinen. En liten bit för lite ljud.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Vacker design. Lätt att använda. Gillade det mycket bra att det var möjligt att lagra de skarpa bladen i en behållare som kunde placeras på sängen. Stor och bred kumme som ligger på toppen längst ner. Lätt att få allt innehåll efteråt. När det gäller bladet är de skarpa! Har redan lyckats skära mina fingrar på dem, så håll dem långt ifrån små barn.
  Har länge funderat på att köpa mig en ny matberedare, så när jag fick en recension från Reviewclub för att testa den tackade jag tacksamt. Under de senaste dagarna har jag provat det på olika projekt. Om jag köper det köper jag för att piska. Den levereras med en whiskerplatta men jag är inte helt nöjd med den. Fungerar bra när jag blandar mer vätskor, men piskad grädde eller äggdos får jag inte lämna det. Det klarar av att omvandla det mesta av kräm till grädde, men något förblir krämigt. Jag piskar lite för länge, det blir smör. Försök inte den vispgrädda för att hantera deg och jag är lite osäker på hur mycket den används. När jag gör deg föredrar jag en större maskin. Men det ska testas en dag. Det är en expert på smoothies och milkshake. Har provat mini-långivaren som följer med att göra majonnäs och guacamole. Detta jobb gjorde det perfekt. Rita en stjärna för ljud och för whip-posten. Utöver det är jag mycket nöjd. Det tar upp lite utrymme och är lätt att tvätta. Bruksanvisningen är lätt att förstå och tydligt förklarar vilka delar som kan användas och hur man rengör dem.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Detta är en kraftfull maskin som kan användas för det mesta. Det första jag märker är utrustningen. Mycket bekvämt att samla knivar och tillbehör i en separat behållare. Maskinen är liten och galler, vilket gör den passande på köksdisken. Men det är en stor minus med det, det gör ont galet!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  En maskin som är lätt att använda, lätt att rengöra och kan visas på bänken. Det tar små pls och tillbehören lagras bekvämt tillsammans. Både smoothies, såser och soppor är snabb att laga mat och det skär snabbt och effektivt på grönsaker. Kan också användas för deg och diverse, ser fram emot att prova detta också.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Superduper, trevlig maskinson är enkel och lätt att använda. Allt går, förutom skäraren i diskmaskinen. Det finns mycket utrustning som allt är lätt att använda. Gör majonnäs, soppor och bearnaise i detta. rekommenderas
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Efter att jag fick det har jag haft en ny dag i köket. Maskinen är lätt att använda och rengör, för hand eller i diskmaskinen. Fantastisk, mycket kraftfull och funktionell maskin med många möjligheter och mycket utrustning.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Trevlig design och lätt att stapla kompakt när den lagras. En liten dålig beskrivning i användarmanualen, men det är så lätt att använda som gick bra. Ställer sig stadigt på bänken under användning.
  Mycket bekväm att all utrustning kan tvättas i diskmaskin. Och på grundval av ren design är den faktiska foof-processorn enkel och håller ren med tyg.

  Fin storlek på bollarna och tillräckligt med tillbehör. Kraftig motor som bryter ner frysta bär i smoothie.