Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Kygo A9/600

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Kygo Hörlurar (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  För det mesta gillar jag verkligen dessa lurar. Bra ljud, mycket bekväma, bra batteritid och mycket bra range. Tyvärr skulle jag inte rekommendera någon att köpa dem pga. två saker:

  * Touchkontrollen är HELT värdelös. Det är stört omöjligt att pricka start/stop; varje gång man försöker så träffar man antingen volym- eller spolakontrollen och det slutar med att man får ta upp telefonen för att starta/stoppa det man lyssnar på.

  * Signalen för lågt batteri är alltid på maxvolym och går inte att sänka. Man får heller ingen förvarning som på vissa andra lurar (genom att musiken stoppas/sänks). Så bär det är dåligt med batteri får man den oangenäma combon hörselskada och hjärtattack.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Köpte för drygt ett år sedan två par till mig och en familjemedlem för 999:-/st.

  + batteritid
  + ljudkvalitet
  + bra ljudisolering, fungerar som hörselkåpor

  - touch-knapparna på högersidan är helt oanvändbara och irriterande när man väl råkar komma åt dessa.

  Komforten är ganska OK, de klämmer mig lite på öronen vilket gör att det blir obekvämt efter några timmar.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Fick köpt dessa för 999 kr förra året och är klart nöjd. Ganska öppet ljud, sköna och byggkvalitet känns pålitlig. Kopplar snabbt ihop med enheterna dessutom och med en batteritid som räcker långt.

  Enda negativa är att det blir lite varmt. Hade de haft t.ex. Sennheiser Momentums läderkuddar så hade de nog fått full pott.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  + Ljudet
  + Passformen
  + Batteritiden
  + Bluetooth anslutning funkar fint
  + Avskalad design

  - Touchcontrollen på luren har jag inte blivit riktig kompis med, det är lätt att trycka fel.
  - Appens eq är en gimmik snarare än funktionell (kolla reviews på nätet)
  - Ingen noise cancelling

  Köpte den på Power för 990:-, känns som ett fynd. Är väldigt nöjd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Dessa lurar har funnits en tid på min köplista & efter att läst reviewer samt gått igenom de olika webbsidorna för bästa information slog jag till med ett köp. Power säljer dessa för 999kr. Ett chansköp alltså för inte alltför dyrt. Skulle de nu inte hålla måttet så fick det brista eller bära. Mina förväntningar var höga men inte i jämförelse om jag hade investerat i ett par B&W eller B&O lurar förstås. Hade inte lystnat att på dom innan köp så det kunde gå kämp rent åt h-te alltså. Fick hem hem dem idag & ställde dem mot väggen direkt. Inga kablar i kopplade utan ren bt gällde. Har en Asus 5z som källa med olika equaliz inställningar. Olika musiksmaker enligt mina smaker. Mkt bas o live känsla gällde. Mina refferenslurar jag alltid återkommer till är Audio Technica M50. Jag har aldrig kommit så nära dessa lurar prestanda med alla de andra jag testat förut. Nära kanske men inte lika bra iallafall. kygos lurar överraskade mig rejält. Med rätt inställning i equalizer så var de magiska. Grym luftig bas som aldrig översteg, klart ljud med bra mellanregister. Live känslan var nära i många låtar. För 999kr ger jag dom fullpott. Bästa köp jag gjort ngn-sin under 1000kr. Danskarna är Grymma. En salut för deras perfektion.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastiskt ljud och grym komfort!

  Har ett par Kygo A7/800 sedan tidigare, vilka jag är väldigt nöjd med. Men A9/600 är absolut några klasser bättre. Mycket bra och behagligt ljud och komforten är grym! Känns nästan som att det är brusreducering i dem för de isolerar så pass bra. Kan varmt rekommenderas!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag fick dessa till jul och blev så glatt överraskad! Absolut superb batterilivslängd som slår på alla andra varianter jag äger / har provat. Jag använder dem mycket motion och de är perfekt monterade på huvudet, har mycket bekväma kuddar som inte passar för hårt, medan de inte är rädda för att hörlurarna faller av. De blir aldrig för tunga eller obekväma på något sätt. Det är inte så ofta jag skriver recensioner av denna typ, men jag var så upphetsad över KYGO A9 / 600 att jag var tvungen att dela den.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bättre än föregångaren. Kallt ljud, bekvämt att bära och lätt att använda.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte Kygo A9 / 600 hörlurar för 2 veckor sedan, nöjd med det bra ljudet och speciellt med Kygo Sound-appen, bra passform och bekvämt och slitstarkt. Rekommendera dig.